Москва не для сліпих. . й

Ілля Варламов пише:

Московські органи продовжують зловживати від інвалідів. Все по всьому світу, тактильні плитки виготовляються для людей з бідним баченням на тротуарах. Повідомляємо людей з порушенням зору про шляхи руху по вулиці: міжбудинками, парками, на території, біля зайнятої дороги, на світлофорах, перед сходами, біля перехрестя і на перехрестях. Також в громадських будівлях, метро, торгових комплексах. Тактильна плитка - це два види: попередження та керівництво. Направляюча плитка має рельєфні смуги, попередження - точки. Варто. Що робити тут?

25 зображень

01. У Почнемо зі світовим досвідом. Я хочу показати вам фотографії з різних країн. Це тротуар в Англії. Всі права, йти, чекати. Легко читати сигнали. Плитка акуратна, не дратує всіх і практично непомітна для звичайних людей.

02. Мар Китай. Зверніть увагу на те, як правильно все зроблено. Сходження на перетин, кермовий плитка. Перед перехрестями "точки", попередження небезпеки.

03.03.2014 р. Більше Китаю.

04. Японія.

Але наша країна збирається самостійно. Ми не Європа, але ми не Азія, тому притулки від офісу мера дали московське сліпе перед кожним перехрестям це диво. Замість попередження плитки, як вони роблять по всьому світу, у нас є довідник, з якого працівники гостя викладають «панель». Не кажучи вже про те, що людина з бідними очима просто поламає ноги від клумб і паркованих автомобілів. У два роки ідіоти в міському залі вдалося розмежувати місто з некоректними розмітками. Але вони не зупинилися.

05. Центральна Москва. Для людей з порушенням зору, красуня заповнюється жовтою фарбою. Зверніть увагу на жовту доріжку, яка не збирається. Після 10 метрів він просто закінчується. У той же час пішохідна переправа зроблена за давньою російської схемою «Я проходжу качку». Порівняти перехід з першими фотографіями.

Мар Ще один варіант. Залийте фарбу по всій території. Фарба слизька. В той час як я зняв, впав кілька людей.

07. Мар Поблизу театру Естради ми познайомимося з більш-менш правильним маркуванням. До речі, в той час як у деяких крокових притулках зіпсують місто своїми «майстрами», інші приймають і розвиваються ГОСТи, які не відповідають міжнародним правилам.

Р

08.03.2014 р. Для чистоти експерименту я вирішив піти до Товариства Блінда. Де, де, і має бути правильний розмітка.

302180 р.

09.03.2015 р. На жаль, у мене був неприємний сюрприз.

р.

10. На свіжому поміщені плити Собинський прикріпили гумові тактильні плитки.

11. Це крокоди.

12. Наклеюється некоректно (на межі повинна бути як попередження або плитка з діагональними лініями)

13.00 р. Займіть кілька сантиметрів високий! Навіть нормальна людина важко дотримуватися. Люди намагаються не наступити на неї.

14.

15.00 р. Попередження були покладені на посаду.

р.

16.00 р. Висота плитки близько 3 сантиметрів! Тепер ця плитка працює як гребінець, запобігаючи воді від запуску тротуару. У цій пудлі я хотів поставити Собінін.

17.00 р. Немає коментарів.

18 років Плитка виготовлена з гумової крихти і вже почала сльозитися.

19.00 р. Плитка була забита.

20. Звісно, ці нігті виготовляються для того, щоб не сліпа людина досягла свого суспільства живою.

р.

Я не розумію, чому речі так трахаються в Москві. Інакше, не можна розглядати як билінг. Підвищені непрофесіональні холи мають арештовану владу в цьому місті і гасять мешканців. Все це відбувається, бо наші посадові особи дуже далеко від людей. Вони не бачать проблем з вікнами їх бронетехніки.

Є лише два способи фіксації ситуації. По-перше, необхідно обов'язково зобов'язувати посадових осіб принаймні один раз на тиждень, щоб піти на роботу громадським транспортом і прогулятися по місту. Прогулянка по Москві.

По-друге, на Червоній площі, потрібно підгодовувати деякі крокарні дупи до крокодилів для благоустрою важкої громадськості.

21. У підземному проході між метро Тургеневська та Сренанського бульвару відкрився єдиний нормальний впровадження тактильної плитки в Москві.

22. Хоча в підземному проході він повинен бути яскраво-жовтим, щоб бути видимим.

р.

Ось як працює в Японії.

По-перше, я пропоную посадових осіб Московської міської ради безкоштовні тури по Москві. За кілька годин ви побачите справжню Москву. Прогулянка містом, що може бути краще? Ви дізнаєтеся, щоб стрибати по пудлах, протерти брудні автомобілі, які стоять на тротуарах, ковзати на черепиці і зіпсувати взуття реактивами. Візьміть його.

Всі права.

Джерело: