Автомобілі, які пройшли через час

Blogger Сергій Анашкевич пише:

Автомобілі можуть оброблятися по-різному. Хтось дбає і вирішує його залізний коней, подає пил з нього, і хтось лікує машину як «міст заліза».
Але є машини, які язика не переходить до виклику шматка заліза. Принаймні я зроблю.
Автомобілі, які підкорили майже пусті дороги в ті роки і жили 40, 50, або навіть 70 років, кілька людей залишають байдужими.
Щоразу в Севастополі на площі Нахімова курс переїжджає десятки або два ретроавтомобілі, це подія викликає великий інтерес серед людей.
Так в кінці лютого, в останній день карнавалу, десятки авто-ветеранів оселилися на тротуарі під важким зимовим небом.

2,2 км Я дивлю, якщо це рідна названа вище BMW емблема або недосвідчена активність автовласника?

3. У Знаменита М-ка. ГАЗ-М-1 став однією з символів її епоху та відігравав важливу роль у війнах. З 1936 по 1943 рік був одним з найбільш поширених моделей пасажирських вагонів СРСР.

4. У 1937 р. ГАЗ-М-1 експонувався на Всесвітньому промисловій виставці в Парижі, але не отримав відзнаку.

5. Умань

6. Жнівень

7. Про нас

8. "Ей" VW Käfer, відомий як "Beetle"

9. Навігація Трохи ретро колеса.

10 хв

11.

12. Якщо я не помилився - ГАЗ-69, перетворений на Horch-901, яка була в обслуговуванні з армією Вермахту під час Другої світової війни.

13 хв

77944

14.

15.00 р.

16 мар

17.00 р.

18 років

19. Від BMW до Mki ...

20. ГАЗ-51

21. Мобільна кіностудія на базі GAZ-52

22. Ви навіть можете подивитися фільм.

р.