З серії «Як це зробити» книги з Твер

через Drugoi
2 тижні тому, людина прийшов, вішати з камерами, запитати питання.
Вимкнено це Інше.
Компанія добре продемонструвала, для цього він поважав.

Управління поліграфічним комплексом Парето-Print запрошують мене показати, як працює найсучасніший російський друк книг на околиці Твер. Звісно, я погодився піти – друкарня для чоловіка, який працював двадцять років в дизайні друку, будинку власного, і було дуже цікавим для порівняння того, що ми раніше і як виглядає зараз в Європі з чим був побудований на порожньому місці два роки тому під Твером. Я ніколи не бачив такого рівня обладнання та організації роботи в Росії.

«Pareto Print» - це спеціально спроектована і побудована будівля декількох величезних, добре освітлених, чистого приміщення, розділених на зони: виробництво прес-пресу, друк, обов'язкове виробництво, оздоблення, готовий склад продукції та офісний центр. Завжди.

Павел Арсенєв. Він почав проект з нуля, коли нічого не було. Павел звернув бізнес-план, призначений для друку будинку, обраного обладнання, сформованої команди менеджерів і співробітників, знайшов місце для розробки і контролю його з першого дня до останнього. Майже три мільярди рублів інвестували в Парето-Принт і тепер друкарня досягла його розрахункової потужності, яка працює цілодобово, сім днів на тиждень. Головний акціонер компанії Олександр Мамут, співвласник компанії LiveJournal.

Я був просто переконливим, як потужний друк прес був. Друкарський магазин обладнаний семима найсучасніших офсетних друкарських машин ManRoland різної серії. У моєму житті були так багато чудових автомобілів в одному місці, що я ніколи не мріяв. І ось один вісім-секція «Роланд» варто!

Панель керування друкарською машиною аркуша - це система перевірки якості онлайн друку. Принтер за допомогою densitometer контролює щільність фарби на ваги, наноситься на край друкованого аркуша. І тут регулюється поставка фарби на комп'ютерному моніторі.

Принтери були рекрутовані до друку будинку місцевими населеними пунктами - це хороша річ, що в Твері з його декількома видами друку завжди був хороший вибір фахівців. Я поговорив кілька — дуже розумних хлопців, поясню все добре, шоу.

515182р.

Ліворуч на стіні є єдине вітчизняне обладнання в друкованому будинку: три рулонні преси з Рибинського - "Книжка". Вони кажуть, що вони досить добре. Друк текстових смужок невеликих книг. У центрі дві машини, на яких паперові ролі розрізають у формат листових машин. Ось, до речі, максимальний розмір друкованого аркуша 1020х1420мм.

Так що курці не витрачають час і не хворіють, бігаючи, спеціальні кабіни були зроблені для них, як в аеропортах.

Я знаю, що для зовнішнього вигляду ця картина не говорить багато, і я був дійсно щасливий, шукаю такого багатства і таке замовлення. Я не бачив нічого, як це раніше. Я використовую для виготовлення хорошого обладнання в старих стінах і все це виглядає як щось. І ось, коли все зроблено з нуля і з великим інтелектом, згідно з правилами, почуття повністю відрізняється. Хлопці сказали, що робота в таких умовах погана, дещо сором'язлива.

...

...

...

...

...

...

доб.

...

...

Це зшитий блок книги.

Це обов'язкова кришка.

доб.

...

У машині вона перетворюється в готову книгу.

р.

А потім книги упаковані і відправлені замовнику.

Буклети тут помилкові.

, Україна

...

Верстат для різання є важливою частиною всього процесу. Всі вони з програмування тепер важко зробити помилки і вирізати листи неправильно. Більш вражаючий, коли ніж вирізається стопою, в одному миттєвому русі. Я люблю звук і я хочу стояти поруч з різьбою, так як я хочу, дивитися його роботу. Процес так званого коладингу (тобто вирівнювання листів в нозі) вже давно був автоматичним (на вібраційному столі), але перед тим, як різьблення вимагає особливої здатності підштовхувати стопу вручну, такі спеціальні рухи рук. Я спробував дізнатися його багато разів, тому що щось не було добре.

Уся друкарня обладнана єдиною системою для видалення паперових клипінгів - це така архівна річ, що я, відверто, пила жити тільки в Pareto Print. Кожне робоче місце (наприклад, карвер, наприклад - ви бачите його на правій такій прямокутній трубі) має "апульти для вакуумів", де всі скребки паперу і картону вилітають. Все це зібрано в одному місці, де є величезний абс. Відходи пресовані і транспортуються для переробки.

Основою будь-якого офсетного друку є друкована пластина. Для кожного з чотирьох кольорів (CMYK) це власне. Раніше, щоб виготовити друковану пластину, необхідно було спочатку привезти роботу на фотографічну плівку за допомогою RIP (процесор з зображенням растрового зображення), потім перенести зображення з плівки на друковану пластину на копіювальну раму. Кілька років тому процес був спрощений, покинувши проміжний процес виробництва плівки. З'явилася технологія CtP (Computer-to-Plate), за допомогою якої з'явилася лазерна друкована робота на плівці і відразу на друкованій платі. В першу чергу технологія була сирою, з'явилися проблеми з матеріалами, але зараз CtP вже міцно завоював ринок прес-пресу і в сучасних друкованих будинках є такі лазерні друкарські пристрої з онлайн-розробкою, які отримують готові друковані пластини безпосередньо з комп'ютера.

Тут виходить з верстата, готової друкованої плати для офсетного друку. У "Перет-Принт" є пристрої CtP компанії Kodak, що з 2005 року придбав канадський виробник цих пристроїв Creo, тепер виробляє їх під власним брендом.

562551 р.

У сучасних друкарських машинах також автоматизований процес монтажу пластин.

Відділ логістики розповів мені про те, що полки друкувалися в один місяць. Потужність всього друкарського будинку вражає – 69 мільйонів книг і брошури на рік. Це близько 8% російського ринку книг.

P.S. Це насправді голова обов'язкового приміщення магазину, але решта вірно.

Щоб стати циркуляцією і складом готової продукції.

Офісне приміщення "Парето Друк".

Усі офіси з Німеччини.
P.S. Footage переважно локальний (Tver), кілька фахівців з Москви.

Я завжди запитую вас показати мені їдальню.

Р

Повний трикурсний обід з компотом коштує працівник 40 рублів. На стенді в їдальні повісить нагадування про те, що в суботу два автобуси приймають співробітників до Москви, до театру.

П.С. За 3 роки якість препарату не падає.
У номерах немає холодильників і мікрохвильовок.

Книги Ви можете застрягти тут протягом тривалого часу. Тут немає друку. Від гігантських альбомів відтворення до крихітних Біблії в шкіряних паличках. Від річних звітів з різьбленим покриттям і вибірковим лаком на тексті до масової літератури. У Парето-Принті є навіть ділянка позолота книжок - це дуже трудомістка робота, яка ніколи не була виконана в нашій країні до.

Тут надруковано відомий альбом «Росія з вікна поїзда» з розкішними пейзажами на поворотах.

Всі права, завершено.

Джерело: