Історія про те, як зробити чоловіка виростити нігті

Це мене, насправді. Щиро дякую Вам. Не боятися я маю такі довгі нігті. Я просто покраїнска стиліст для моделювання нігтів і нейл-арту, в простих умовах, майстер для розширення. Ось чому я повинен мати таку довгу кар'єру. Незважаючи на те, що зараз я не зносила такий авангард, тому що саме через тиждень я пакую свої речі і перейде з рідного Тамбова, змінився, відповідно, мій творчий професій для серйозного сісти брюк в офісі. Але це життя. Я попросив, щоб розповісти про свою професію і навіть показати щось цікаве. Так, я виконав цю обіцянку і співаю останню пісню моєї улюбленої професії, яка більше не схожа на те, що сказати, пара років тому. Я не знаю, якщо вас зацікавить, оскільки велика більшість місцевих жителів мають XI – хромосоми і нігті в принципі (і вдячні Богу) не турбуються. Але кожен, ймовірно, має мати, сестри, дружини-подруги-любителі, які один раз в місяць зникли в деяких майстрах, а потім довгий час намагався про вас "навіть, як вам подобається цей квітка, ми його ліпили на 2 години". Трохи про таємницю, як це відбувається.

3610Р. 4200Р.

Тож моя робота в основному сидить на моїй дузі на робочому столі, вдихаючи пил, пиломатеріали, а також витяжний драпірування. Що найцікавіше. Але іноді є щасливі винятки. Це конкурси нігтів, чемпіонати та інші. Проведені події, як правило, у великих містах і так багато людей беруть участь в них, що є десятки професійних суддів. Я, звичайно, не прийшов до цього, тому що це формальна версія, тому що участь в змаганнях є формальною переадресацією з одного боку, так як це вимагає багато тренування, часу і багато грошей. При цьому необхідно відмовитися від всіх клієнтів і приділити йому весь час. Але я все ще потрапив до одного конкурсу середнього розміру, але він отримав мені так нерв, що атас.

, м. Київ

Так, в Тамбов пройшов аналогічний конкурс. Я зробив заявку на участь в двох номінаціях - акваріумний дизайн (це коли ніготь на вершині гладкий і весь дизайн всередині) і фантазійний живопис (розмальовка наноситься безпосередньо з над нігтям з фарбами). У будь-якому напрямку можна створити тему: «Сея». Я мав мій перший раз, і я хотів бути творчим і показати, що ідея "що думають" займала мене весь час. І в кінці eureka побувала мене в душі, як завжди в самий неприпустимий час, я терміново шукав хлопчика - модель, тобто. Хочу побачити, чи можна виростити нігті з морською темою людини. Насправді, не забороняється правилам, головне, що руки обробляються і модель погоджується з експериментами. Ось де найгірший початок, звичайно, ніхто не хотів погодитись. Ідея була така: Я хотів образ сорту Джека Вороби (можливе можливо) з довгими виразними нігтями. На конкурсі я починав їх...

Додано до [mergetime]1331931595[/mergetime]

Я мав білявка волосся кілька років тому. Тепер, проте, екстремальний під хлопчиком, експерименти, висувають свою оцінку через перекис водню. Так, метою було знайти і віддати жертву, було багато підводних каменів: хлопчик повинен бути фактурний, мати гідні руки і, головне, згодні пригодам. Я тоді хлопець був ідеальним - але він, гідний звір, промив руки. Виховання з серії «але це за один день» не переконували всіх, наше місто невелике і не вимагає підозри на купання.

Але я не віддаю. Як завжди, перемога прийшла з Дека. Я тільки закінчив 1-й рік післядипломної освіти і весь струм пройшов іспити англійською мовою. Там я забрав його вгору: хороший, милий маленький кицька, високий хлопчик, всі засмаглі (побачки можна побачити на сонці), дуже розумний і скромний (де вони приходять з усіх). Я не знаю його, але я не плутався. Перший 10 секунд був ударним - як я поясню, що я хочу від нього? Тоді я почав брукувати, що я хотів виростити його екстремальні нігті, він струганий на мене з його товстими віями і рум'яними. Звичайно, я пропоную гроші. Я погодився. Поганий, що він не закінчився під час підготовки. Манікюр на місяць, скраби, масажі тощо. Шукаю костюма, я просто кинув мозок. Не думаю, він не гей, навіть дуже, я тоді запропонував дружбу Одного разу перед конкурсом я повністю зробив його 10-см цвяхи з одного боку, він скинув їх, як не загинув я не розумію. У найближчий день батько навіть вийшов з двору – так що Дениска не встигла вітати своїх сусідів рукою.

Хоча гей-конкурс був членом журі – московський тренер. По дорозі я часто пішов на семінари в Москві і Петро, там було багато чоловіків – тренерів, милих творчих хлопців, було дуже приємно працювати з ними, без падіння цієї проаааативної синьої виступи. Дуже талановитий. Ось судді та огляд результатів

Тренер був так само, як мій Губка, він навіть мав піт.

Звичайно, перше місце, але я не чекав іншого. В іншій номінації модель була дівчина, я взяв ідею від Scarlet Sails - мій улюблений шматочок від дитинства. Модель була тип Assol, на нігтях моря, суден і зустрічі з коханою людиною. Результат другого місця. Ноги дівчини довгі, красиві, а спідниця збереглася на одному шпилькі.

р.

Ну, щоб дати вам чітке розуміння того, що відбувається в нігті під час нарощування - Я покажу вам крок за кроком - де ще ви побачите? Ось майстер-клас для одного онлайн-конкурсу, де у мене є 3-е місце. Предмет Греції. Так, чоловіки, тримати, ви жорстке зараз, ви не будете стояти його. Отже, етап 1 - видалення водогляного шару, злегка змащеного нігтя з файлом, вона не повинна блискати, інакше матеріал відшаровиться. Тільки до м'яса не можна різати, просто трохи. Незважаючи на це, багато гліфів майстер побачили, що таке сеча, звідси народилися міфи про шкоду.

Етап 2 - ми повинні видалити жир від нігтя і нанести ґрунтовку - рідку речовину, яка також готує ніготь для процедури і сприяє відмінному затірці і зносу. 3. етап кладемо на форму, це те, що щільно фольга, яка приклеює під вільний край нігтя і робить процедуру побудови можливого

Етап 4 - викласти гель, встановити форму майбутнього нігтя. тут, відповідно до правил конкурсу, вони зробили квадрати, для максимальної можливої довжини в умовах, тому що необхідно підійти багато дизайну

5 етап - кладка камуфляжу - це такий гель під колір натуральної пластини, що його колір однорідний і приємний. Потім знову всі прозорі закриті і відправлені для сушіння в ультрафіолетовій лампі. Там гель сушиться 3-6 хвилин через наявність фотоінітів в ньому. Тобто, вона йде від в'язкого стану до твердого тіла – цей процес переходу триває близько 10 секунд і зазвичай викликає кричущі, так як тепла і гаряча

Етап 6 - пилка, дати нігті ідеальною формою, яка не змінить. Пілока дуже груба, тому вам потрібно бути вкрай обережним, щоб не пошкодити клієнта і себе. До свята всі руки були в синці.

Етап 7 – подрібнити, файл вже м'який, шведський стіл, щоб поверхня була практично гладкою, а візерунок легко наноситься

8 етап - видаліть весь пил і запустіть найцікавіше - намалювати. Першу французьку, я мала інший. Це також така особливість майстрів. з одного боку - чорний, на інший - сірий. Ідея була зображувати орнаменти грецької афореї. Далі запускаємо додавання елементів відповідно до ідеї.

9 етапу - в короткі, ми малюємо - малюємо, потім покриваємо все це щебеню з шулером - шабним щитом, ми також запікаємо її в лампі, доданий стразами. Посмішка, ви фотографуєте. Ось результат.

Додано до [mergetime]1331933897[/mergetime]

Займав мене близько 4 годин, щоб завершити роботу, бо це було довго, зі складним малюнком і так далі. Ну, нарешті, це все... Ух, втомлений. 5 років після всього, іноді було 6-7 клієнтів в день - 12-14 годин на алеті, немає часу їсти. Але тепер це як глухий танк. Дуже дякую. Я не знаю, як я можу жити без неї. Я пофарбую щось іноді. Стіни в оренду квартири в новому місці проживання, наприклад, я зізнаю свою любов до моєї роботи. З повагою, Дивлячись скло.

Додано до [mergetime]1331934130[/mergetime]

Я все право, ви можете сміятися.

р.

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное