506
5 речей, які роблять мене притулок Білорусі
Дорогі джентмен-комради, я вирішив поговорити трохи про деякі, на мій погляд, сором'язливі явища, і, можливо, вони не як неоднозначні, як ті Росії і України, і, ймовірно, багато не згодні з мене на деяких точках, особливо товари, які не живуть в Білорусі, але ще я думаю, що у мене є право на мій FI.
Всі права, нехай йти.
У першому пункті я не буде оригінальним:
Пункт 2, немає такої речі в наших сусідах ... так, щоб генерали відслужили дитину
45460310, Україна
З першої точки зору, як і в весняному, так і в цілому.
Багато хто напевно сперечався, але я соромлюся, що національний білий-червоно-білий прапор був вилучений з державного будинку і розірвав у доглядах і замість того, щоб трохи скоригувався прапором і гербом BSSR.
149182
Ну, тут навіть я не знаю, це здається, бути сором'язливим, але це здається, зайняти гордість, адже вся країна є мільйонерами, $120 в обмінному обміні змінився, і тут у вас є 1MLN білий.
Джерело:
Всі права, нехай йти.
У першому пункті я не буде оригінальним:
Пункт 2, немає такої речі в наших сусідах ... так, щоб генерали відслужили дитину
45460310, Україна
З першої точки зору, як і в весняному, так і в цілому.
Багато хто напевно сперечався, але я соромлюся, що національний білий-червоно-білий прапор був вилучений з державного будинку і розірвав у доглядах і замість того, щоб трохи скоригувався прапором і гербом BSSR.
149182
Ну, тут навіть я не знаю, це здається, бути сором'язливим, але це здається, зайняти гордість, адже вся країна є мільйонерами, $120 в обмінному обміні змінився, і тут у вас є 1MLN білий.
Джерело: