Чи може громадянин написати заяву?

1-й

Порушення:

По-перше, я відправив наступне повідомлення до відділу ДАІ в Санкт-Петербурзі та Ленінградській області (через Інтернет):

– 12 квітня о 09:05, під час руху вздовж проспекту Маршала Блючера від Лабораторної вулиці до Кушелевської дороги, я очолював порушення Правил дорожнього руху водієм автомобіля Ford Focus (державна реєстраційна табличка A346OE178).

Вказаний вище драйвер зробив [next] в свою чергу в зоні дорожнього знака 4.1.1, таким чином, порушуючи вимогу абзацуцию 4. «Пресублічні ознаки» Додаток 1 до правил дорожнього руху Російської Федерації, тобто вчинення адміністративного правопорушення за ч. 2 ст. 12.16 Кодексу адміністративного кодексу РФ.

Оффенс був записаний відеореєстратором HD-720, відео про правопорушення можна знайти в Інтернеті за адресою: [www.youtube.com] (у разі необхідності я можу надати оригінальний відеозапис).

У зв'язку з вищезазначеною, я попрослю вас визначити водія, яка подала машину Ford Focus з державною реєстраційною позначкою A346OE178 у вищезгаданий час і ініціювати провадження проти нього в разі адміністративного правопорушення.

Відповідно до Федерального закону від 02.05.2006 No 59-ФЗ "Про порядок розгляду апеляцій громадян РФ" запитати Вас про розгляд скарги та відповіді на нього в строк, встановленому Законом.

З повагою, Котов С.В.

14 квітня 2011

Є 2 фотографії. Я отримав це в пошті:

Тоді інспектор з реалізації адміністративного законодавства Калінінського району звертався до мене і попросив мене прийти і писати заяву. Я видрукував той самий текст, який я відправив до поліцейського трафіку, змінивши лише дату і додавши підпис.

Я отримав наступний документ поштою:

Джерело: