й Забудьте мене ♪

У цьому селищі немає сусідів, а зустрічі з людьми дуже рідкісні. Вранці Абдулла не має нікому нікому нікому нікому нікому нікому нікому нікому нікому нікому нікому нікому нікому нікому нікому нікому нікому нікому нікому нікому нікому нікому нікому нікому нікому нікому нікому нікому нікому нікому нікому нікому нікому нікому нікому нікому нікому нікому нікому нікому. У с. Абдулла живе в одному. Інше порожній. Часом покинутий стає притулок для туристів. Двері розблоковані.
Зовсім досить, але на карті Башкирії це перше село двох будинків на річці Агідель (на білому) вказується великим колом. Бая сакало. А – Я вклав його в слово самостійно, щоб зрозуміти назву.

Фото та текст © Віктор Суродін (Міас, Челябінськ)
12 частин

Якщо ви намагаєтеся перевести ім'я в російську, то значення буде наступним чином: багата старик.

Абдулла, підрахуйте його місцевим висотником. Він живе на висоті 612 метрів (це три сотні метрів вище Miass). Сніжинки ще в червні і сніг в серпні. У короткий літо земля подарує тільки трави і трохи картоплі.

Що таке Абдулла? Я не буде неправильно, якщо я сказав, що це було важко. Коні, корови, курки і трактор "Білорусь" - це його субсистенція землеробства. Тексти пісень, а це означає: Чи є ваша душа повністю? Я вгадаю так. Абдулла пише вірші, в своєму роді, як він може, частіше виходить білий вірш. Які вірші? Так, про те, що поруч - про ліси і річку, про гори, які далеко, про холод, про падіння навесні і затоплення на Агіделі. Він прочитає все сердечком, але не завжди можна зрозуміти російський-Башкір. У залах на дверцятах на блокнотному листі, його поема також нагадує молитву, і суть те ж саме – як радісно душа в природі.
Зацікавити мене і другу до тих місць. Після того, як мислити про карту, вони покладуть шлях до походження білого. В кінці осені по сухій замороженій дорозі UAZIK Як вони досягали семи-однорідної висоти, краєвид перетворився. Зима. Все сніг. У цьому році джерело білого не виглядало, з якоїсь причини була помащена інша дорога. На праву ліву пачку. Але вони відкривають «позицію». Абдулла ... За останні роки ми неодноразово відвідували Байсакалово, дізналися Абдулла краще. Абдулла живе на березі Агідели майже чверть століття.

р.

Абдулла, ви живете самостійно, не ви? Одружена? Відчуйте, вони приходять і йдуть. Це з останнього осені. Друга зима приїжджає. Не всі люблять диких. Скільки там з'явилися дружини, Абдулла? - Тринадцять.

4. У Абдулла просить: Коли ви знову прийдете? Травня знову, але, ймовірно, наступного літа. - Ті мозаїка до берези? Я знаю, що він жартує, але я боїтеся погоджуватися. Абдулла вже сьомий, але він має міцність і майстерність, щоб це зробити.

5. Умань слухова допомога Абдулла з дня. Ми не можемо зрозуміти один одного. Я пишу на мій блокнот: «Абдулла, розповісти мені про себе» і поверніть на рекордер. - Я каструлю. Коли мама загинула, чотири з нас залишилися. Тато одружився. Ця жінка виявилася чуйною, кожен рік вона перетягувала одного хлопчика. Три хлопчики три роки. Тад помер, похилий. Ми залишили з семи гавриками. У сорок-секунді він почав працювати на шахті, вони відправили фортецю перевозити. Потім ліс розрізати на Білорецьку рослину. Потім FZO, передній. У крадіжці він пішов з Камчатки, отримав роботу в якості зварника в ЧТЗ. У мене немає дітей. Я підняла дочку. Одружився в Челябінську. Спочатку вона народила хлопчика, а потім два дівчата. У мене є діти. Я кажу, поїхати в село. Вони незгодні. Тоді я сказав: "Зробити мене тут." Вони перенесли мене. Вбудований будинок. Всі літні діти тут, дочка залишилася без технічного обслуговування. Я мав бджіл, мед, сметана - тут без сметани не сидять до їжі. Діти виросли здоровими, міцними, хорошими, вони не потребують ін'єкцій. Так я залишився в Байсаково. Тексти пісень, а це означає: І тепер вони закликають мене до Челябінськ, залишають мене, вони кажуть, кожен і приходять до нас, і я не хочу піти там.

Габаритний зображення

6.- Абдулла, що я можу отримати вас? - Ви не можете привезти нічого. «Ви принесете нам більше газет,» його чотиринадцятої дружини замовлення. Про нові закони, про монетизації пільг для пенсіонерів? - Ну, для Сатана. Інформація про швидкість Він мене, я буду! У слухову допомогу Абдулла знову занурюється, він рубає свій навушник з пальцем, сережкою, і тому хочу знати, чому гості сміються.

7. Про нас Як Абдулла отримати свій пансіонат? - Прогулянка. Він йде в Учалі, потім від Ушаля до Уразово. Він пропускає катання в дванадцять ранку. У 6 ранку він потрапляє на автобус, йде в місто. Так само автобус йде назад. І пропустити назад. На чотири-п'ять ранку. Ви можете уявити день на дорозі, там і задньої шістдесят кілометрів вночі в лісі. Що таке Абдулла? Двадцять грудня будуть вісімдесяти. - Як він навігувати вночі? - Він знає спосіб. Він знає все. І всі тварини знають його.

8. У Ми всі дивимося, як Абдулла отримується разом з бобом. Вентилятор: Вовки не бояться його на всіх, вони беруть його в сім'ю. Вовки і корови ходять разом. Ведмедя прийшла до нас. Ми подарували кальмари молоко з корита. Ведмедя бажали молока, теж я здогадую. Він буде працювати, мати швидкий напій з його телятами, і його матір чекав його на гірці. Кали не бояться його, вони звикли до неї. Тексти пісень, а це означає: Я ще не думаю, що я вирощував. й

9. "Агідель - це гарне ім'я річки.

10. Назвіть мене принаймні одну людину, яка, пройшовши передню, опрацьувала старшість і відставила, вирушила до життя в занепаденому селищі. Вже кілька років від людей, які живуть тільки за своєю роботою, спираючись тільки на Бога і себе. Зроби все себе і не просити сільську голову питання, як це: чому немає світла в темряві, чому виникає бруд в в в'їзді, тобто в передпокої, чому немає води в будинку, чому сніг не очищається до річки, чому немає хліба, чому худоба знаходиться в вітрі і не в лисці, чому гною не знімається, чому, чому, чому, навіщо... І всі ті «хати». Абдулла вирішує себе. «Чи не можна жити за рахунок чогось іншого». Абдулла є головою села та її мешканцем.

Р

11.

12. " Абдулла, не йде. Без Байсаково, ваша душа загине перед вашим тілом, я написав йому в блокноті. Помітити читати текст довгий час, потім викинути лист, складавши його чотири рази, подрібнити його в сорочку кишеню, натиснути на його гудзик, подрібнити руки щільно і... раптом з кунжутом очі: «О, я б їду рибу, на чарівному ставку». Я зловив русалку там і жити з нею самостійно. Але Абдулла ніколи не пішли на чарівну риболовлю. Він, ветеран Патріартичної війни, виділяв однокімнатну квартиру в районному центрі.

...

Прийшла сумна новина: Абдулла мертва. «Акордую мені інформацію, Абдулла залишив санаторію Асса на нозі в бік Інзера і втратив...» Доля цього чоловіка, який жив майже на два десятиліття, стала частиною нашого життя. У лісі не хочеться пустити Абдулла, або, можливо, душа трави не могла приїхати до умов з бюстою міста. ... Ми повинні жити в гармонії з Богом світу, бути в очах Господа.

доб.

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное