Тут буде 22 фотографії. Фото, зняті на мобільній та камері, будь ласка, не спрощені за якістю.
Одного разу відсвяткувати мій день народження, я, стоячи на балконі і курити кальян, думав, що для повного щастя я не маю гарного вигляду. Я думав, що я зробив квітник.
Шукаємо варіанти в Інтернеті, припинили на “альпійській гірці”. Після забору картинок і зразків рослини я почав розмітку вгору.
Я звернувся про те, що я хотів у фарбі і розуміючи розмір майбутньої структури.
Вивчивши найпростішу технологію заливки гірки. Почати процес. Нижче він кинув для каркасу різних будівельних сміття - цегли і залишків пластин, щоб квітник не поселився. Потім нам довелося залити пісочно-земелля. Камені потрібні не тільки для краси, але і так, щоб земля не «плавиться» зверху вниз.
В один день я зумів копати отвір для басейну (який купив поруч з ринком на 1500p) і збудував паль. Грунт з газоном просто кинув газон до дна, щоб він обертів і зробив грунт більш родючим.
...
На другий день я пішов на ринок і купив деякі рослини. Не знаючи, що зателефонувати, шукаю фотографії. Я купив моху, багаторічників і одне дерево - декоративний верби.
Він кладемо паз навколо квітника, кладемо клею на них (так що бур'яни не виростають) і впав дупа з рублом. Басейн оточений камінням, які забираються в сусідніх кущах.
В результаті першого року (2009 квітник).
У 2010 році весною, що обтяжується офшором в роботі, на вимогу дружини він побудував судно для квітника. Орієнтовно представляє дизайн, виконаний в 3 дні (2 години на добу). Я не бачив, але я хотів результат.
17582310
Пізніше, в травні, після заморозків, почав привезти квітник в його правильному вигляді після зими. Тут було 2 більше дерев - деякі ситні і декоративні клени з красивими червоними листями. до
Ми пішли на ринок і купили м'ясні очі і всілякі сорти різнокольорових однорічних рослин. Деякі з них висаджували в суді, попередньо закриваючи його розчином і прокладаючи клей (як не висихати і витікати) і землю для квітів на ньому.
Основний принцип полягає в тому, що нижня рослина, нижня вона повинна бути в квітнику.
Суд з кальмарами. краса =
Я повністю забули. Квітка - це неприємна річ в плані поливу. На щастя, є крани в підвалі, і, подовжуючи шланг до них, поливають кожні 2 дні. Щодня спекотна.
Я вперше навчився в другому році квітника, що ці квіти називають крокуси. Невибагливий, синій, приголомшливо красивий, висаджувати їх на тіні.
Він вже 2011, квітник добре здивує зиму. Я був особливо стурбований кленом, я сказав, що це не вдалося витримати наші заморозки. Ні, курець живий!
Я думав судно виглядав поганим, тому я вирішив пофарбувати його. Я купив 2 балкони в найближчому магазині автомобілів і розфарбував його.
В результаті весни (квітень) виходить на клумбу. Не було нічого іншого зробити, так як заморозки в травні очікується попереду.
Наприкінці травня в кінці травня відбувся черговий аноблій. У мене було почистити басейн з руббами і камінням, які його кладуть. Це сором’язливість, що люди не оцінюють роботу інших людей. Багато стелевих каменів, рослин, кинули цигарети, алети в басейн і прогулятися або пускати їх тварин і дітей піднімати його (особливо в перший рік, зараз здається, що люди почали потрапити в неї). Але, як вони кажуть, якщо ви хочете змінити світ, почати з себе, тому ми ігноруємо їх і робимо нашу роботу.
Це назва фото, але я поставив його знову, щоб показати вам, який вид квітника є влітку. Найгірша частина - це те, що я знайшов правильний фото на моєму телефоні. Я особливо схожий на квітник в червні, коли багаторічники ще не дали зростання, а моху, який знаходиться в нижній частині, починає жовтувати. Це красива.
Це остання картина. Це зроблено сьогодні. Ось як він зимів. Ми чекаємо на закінчення весни. Ви можете побачити, як діти зламали судно. Я думаю, що я буду зробити декоративний млин і покласти його на верхній частині квітника. Дякуємо всім за прослуховування.
Джерело: