Мій квітковий сад (від 2009 до сьогодення)

Тут буде 22 фотографії. Фото, зняті на мобільній та камері, будь ласка, не спрощені за якістю.

Одного разу відсвяткувати мій день народження, я, стоячи на балконі і курити кальян, думав, що для повного щастя я не маю гарного вигляду. Я думав, що я зробив квітник.

Шукаємо варіанти в Інтернеті, припинили на “альпійській гірці”. Після забору картинок і зразків рослини я почав розмітку вгору.

Я звернувся про те, що я хотів у фарбі і розуміючи розмір майбутньої структури.

Вивчивши найпростішу технологію заливки гірки. Почати процес. Нижче він кинув для каркасу різних будівельних сміття - цегли і залишків пластин, щоб квітник не поселився. Потім нам довелося залити пісочно-земелля. Камені потрібні не тільки для краси, але і так, щоб земля не «плавиться» зверху вниз.

В один день я зумів копати отвір для басейну (який купив поруч з ринком на 1500p) і збудував паль. Грунт з газоном просто кинув газон до дна, щоб він обертів і зробив грунт більш родючим.

...

На другий день я пішов на ринок і купив деякі рослини. Не знаючи, що зателефонувати, шукаю фотографії. Я купив моху, багаторічників і одне дерево - декоративний верби.

Він кладемо паз навколо квітника, кладемо клею на них (так що бур'яни не виростають) і впав дупа з рублом. Басейн оточений камінням, які забираються в сусідніх кущах.

В результаті першого року (2009 квітник).

У 2010 році весною, що обтяжується офшором в роботі, на вимогу дружини він побудував судно для квітника. Орієнтовно представляє дизайн, виконаний в 3 дні (2 години на добу). Я не бачив, але я хотів результат.

17582310

Пізніше, в травні, після заморозків, почав привезти квітник в його правильному вигляді після зими. Тут було 2 більше дерев - деякі ситні і декоративні клени з красивими червоними листями. до
Ми пішли на ринок і купили м'ясні очі і всілякі сорти різнокольорових однорічних рослин. Деякі з них висаджували в суді, попередньо закриваючи його розчином і прокладаючи клей (як не висихати і витікати) і землю для квітів на ньому.
Основний принцип полягає в тому, що нижня рослина, нижня вона повинна бути в квітнику.

Суд з кальмарами. краса =

Я повністю забули. Квітка - це неприємна річ в плані поливу. На щастя, є крани в підвалі, і, подовжуючи шланг до них, поливають кожні 2 дні. Щодня спекотна.

Я вперше навчився в другому році квітника, що ці квіти називають крокуси. Невибагливий, синій, приголомшливо красивий, висаджувати їх на тіні.

Він вже 2011, квітник добре здивує зиму. Я був особливо стурбований кленом, я сказав, що це не вдалося витримати наші заморозки. Ні, курець живий!

Я думав судно виглядав поганим, тому я вирішив пофарбувати його. Я купив 2 балкони в найближчому магазині автомобілів і розфарбував його.

В результаті весни (квітень) виходить на клумбу. Не було нічого іншого зробити, так як заморозки в травні очікується попереду.

Наприкінці травня в кінці травня відбувся черговий аноблій. У мене було почистити басейн з руббами і камінням, які його кладуть. Це сором’язливість, що люди не оцінюють роботу інших людей. Багато стелевих каменів, рослин, кинули цигарети, алети в басейн і прогулятися або пускати їх тварин і дітей піднімати його (особливо в перший рік, зараз здається, що люди почали потрапити в неї). Але, як вони кажуть, якщо ви хочете змінити світ, почати з себе, тому ми ігноруємо їх і робимо нашу роботу.

Це назва фото, але я поставив його знову, щоб показати вам, який вид квітника є влітку. Найгірша частина - це те, що я знайшов правильний фото на моєму телефоні. Я особливо схожий на квітник в червні, коли багаторічники ще не дали зростання, а моху, який знаходиться в нижній частині, починає жовтувати. Це красива.

Це остання картина. Це зроблено сьогодні. Ось як він зимів. Ми чекаємо на закінчення весни. Ви можете побачити, як діти зламали судно. Я думаю, що я буду зробити декоративний млин і покласти його на верхній частині квітника. Дякуємо всім за прослуховування.

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное