Рекламний джгут

Не можна звертати увагу на інформаційний сміття. Що оточує нас, коли ми прогуляємось по вулиці? Архітектурні пам'ятки? Приємні елементи міського декору? Чи можуть бути цікаві тротуари, красиві фасади будинків або квітуча акасія? Ноп. Ми в оточенні реклами. Пішоходів в будь-якому російському місті завжди дивиться на землю, так як вона страшна, щоб підняти голову. Якщо ви подивитеся, ви можете піти з нескінченного потоку інформаційного сміття. Російські міста безперечно забруднюються рекламу. І якщо влада все одно може впоратися з білбордами і вісниками, що робити з незаконною рекламою? Що робити з усіма цими «лоанами» і «лоанами»? Як ми очищаємо наші міста?

Під вирізом 26 фото з коментарями
й Ілля Варламов

01. Мар Всі плоскі поверхні необхідно ущільнювати рекламу
явища. Як ми знаємо, крокодили не допускаються до годівлі в нашій країні. Так ми повинні зробити компроміси з ними.

02. Мар Це в основному робиться шахрайцями і організаторами концерту.

03.03.2014 р. Межники намагаються боротися з ними, але без успіху. Красива зупинка в рік перетворюється в маркер. Все, що мене сподобалося з оголошеннями.

04.03.2014 р. І вже давно займався організованими бандами шампанів. Всі оголошення або рекламувати сумнівні кредити або послуги.

05. У Перш за все, чесні рекламодавці страждають від цього, які просто вішують з рекламу.

до

Мар Вхід будинку.

р.

07. Мар Розміщений Мусковіт.

08. У. Це псується.

09.03.2015 р.

10. Для того, щоб якось протидіяти потоку рекламного сміття, влада розтягує сітки на важливих поверхнях. Добре виглядає.

11. Вони кладуть більшу сітку на стовпах. Далі до двох стовпів - один з захистом, другий без.

12. Ситуація схожа на багато міст світу. Я не знаю, як боротися з незаконною рекламою. Влада Мадрида відразу ж робить поверхню стовпів непридатною для розміщення оголошень. Він виглядає красиво.

13.00 р. Я особливо дратував організаторів концерту. Вони запилюють своїми плакатами всі вільні місця біля ст. метро та вулиць зайнятості.

р.

14. В результаті стіни будинків виглядають так.

15.00 р. Успішні торговці встановлюють незаконні заготовки. Вони займають половину плетіння.

16.00 р. Половина тротуару займає парковані автомобілі, інша половина рекламними скобами. Що робити пішоходів? "Що таке ебать ваш рекламний щит, що робить в середині троту?" Ви божевільні? Не пропустіть!

17. Вхід. 6 рекламних кламок і 12 планшетів. Як пішоходів не ходити з розуму в такому середовищі?

18 років Половина тротуару захоплюється 36.6 аптекою та кав’ярною худоби Чоколадника. Для своєї реклами вони побудували тумбу.

р.

19.00 р. На сайті є багато реклами, але немає сміття. Люди кидають сміття в телефонній коробці.

20. Комерційні. Це винахід московських органів. Так що люди на цих лавках не сидять і блокують рекламу, вони були зроблені металевими і некомфортними. Спробуйте посидіти на метал взимку або влітку.

21. Садове кільце. У більшості з яких нелегально встановлена плата.

3610Р. 4200Р.

22. Рекламні автомобілі. За роки. Я не знаю, чому ці маркери не зникають.

р.

23. І тепер для маленьких бастарів. Я дуже хороший на вуличному мистецтві, але люди, які фарбують з чорним маркером на стінах, відрізають руки.

24. Неперевершена мода пішла, і по всьому світу, щоб написати трохи сором'язливого з чорним маркером. Всі стіни покриваються ними. Що таке жарт? Чому вони роблять це? Що робити з цими маленькими фруктами?

25. Все викручене. І, звичайно, не забудьте про зіпсовані рекламні вагони.

26. І це ситуація в усіх містах і не тільки в Росії.

Що робити з ним? Я дуже хочу, щоб наші міста були чистими, щоб ви могли прогулятися і помилуватися пам'ятками архітектури, приємними елементами міського декору і квітучих акацій. Як боротися з барбараниями?

Боротьба з рекламодавцями без використання. Для більшості випадків це прості шафки з одноденними телефонами. У зв'язку з тим, як влада почала застосовувати серйозні санкції для незаконно рекламуваних компаній, налаштовується відразу. Наприклад, коли почали блокувати телефони таких рекламодавців, вони почали рекламувати не себе, але конкурентів. В результаті заблоковано роботу чесних компаній. Боротьба наклейки? Учні та школярі, з яких немає нічого спільного. Що робити?

Здається мені, що необхідно зловити наклейки. Got спіймана posting оголошення? Покарання – корекційна робота за 15 днів. Нехай вони очищають місто, що вони знищили безкоштовно.

Джерело: