465
Ручна робота
Це було ввечері, нічого не зробити ... (Я знаю, що це призведе до 3 разів, я ще думаю, =) ). Я вирішив зробити новий чохол для флеш-накопичувача. 20 більше фотографій.
Для цього береться шматок зеленого мармуру.
Зрізаємо заготовку з болгаркою ...
І злегка занурюючись на предмету найбільш бразенових чіпів по краях ...
Необхідно використовувати захисні окуляри, крихти і пил в очах літаючий струмінь
Потім вирівнюємо поверхню абразивним брусом і знімаємо краю шамферами ...
7762829
Далі перейдіть послідовно з п'ятою зерна 360 ...
55219718
600 і 1200...
Вимкніть майбутній ковпачок ...
Початок буріння ...
І ми вловили непередбачуваний фапс ... не розрахували діаметр дрилі і отримали зламану частину бічної стіни, яка стала занадто тонкою.
Я був скорочений...
І поміня флеш-донора (ХП 16Гб), тому що той, який планував зупинитися в довжину.
Залийте флешку з термоклеєм в корпус ...
І перед охолодженням, ми центр...
р.
Далі беремо на виготовлення торцевих вагонок. Спочатку мідь було заплановано, але з того моменту, що очікується, не доведеться робити з алюмінієм. Що було додано неробочий Усб-бокс з гвинта.
р.
Далі напишіть приблизно в розмірах і зафіксуйте на суперклеї.
р.
Потім знову ми проходимо по всьому спектру шкіри для вирівнювання поверхні і синхронізації деталей.
І підсумковий результат...
...
Нарешті, використовується набір інструментів. Це його.
Джерело:
Для цього береться шматок зеленого мармуру.
Зрізаємо заготовку з болгаркою ...
І злегка занурюючись на предмету найбільш бразенових чіпів по краях ...
Необхідно використовувати захисні окуляри, крихти і пил в очах літаючий струмінь
Потім вирівнюємо поверхню абразивним брусом і знімаємо краю шамферами ...
7762829
Далі перейдіть послідовно з п'ятою зерна 360 ...
55219718
600 і 1200...
Вимкніть майбутній ковпачок ...
Початок буріння ...
І ми вловили непередбачуваний фапс ... не розрахували діаметр дрилі і отримали зламану частину бічної стіни, яка стала занадто тонкою.
Я був скорочений...
І поміня флеш-донора (ХП 16Гб), тому що той, який планував зупинитися в довжину.
Залийте флешку з термоклеєм в корпус ...
І перед охолодженням, ми центр...
р.
Далі беремо на виготовлення торцевих вагонок. Спочатку мідь було заплановано, але з того моменту, що очікується, не доведеться робити з алюмінієм. Що було додано неробочий Усб-бокс з гвинта.
р.
Далі напишіть приблизно в розмірах і зафіксуйте на суперклеї.
р.
Потім знову ми проходимо по всьому спектру шкіри для вирівнювання поверхні і синхронізації деталей.
І підсумковий результат...
...
Нарешті, використовується набір інструментів. Це його.
Джерело: