День другого пілота цивільної авіації

За кілька днів, як цивільний авіаційний пілот.

46 зображень. Походимо.

Чартерний рейс Гомель - листопад - Гомель.
Відправлення в 07:00 місцевий час.
Ту-154М літак.
Ознайомився графік роботи з обов’язкового офіцера з питань детагментації, наступного дня перейшов в аеропорт Мінськ-2, де екіпаж зібрав для відправлення в Гомель. Справа в тому, що ми беремо до літака автобусом, так як літаки під час чартерної програми ґрунтуються на аеродромі вильоту - перших і останніх екіпажів, які дистильують дошки з підстави до бази.
Ці поїздки виснажливі, так як з чотирьох годин дороги носки стають дерев'яними на не дуже комфортних сидіннях.
Зібрані особи, як дозвіл «фото на сайт» не запитав.

2,2 км

Все правильно, нехай там і перевірте швидко, 11 годин.
Ранок. 04:40. П'ятдесят хвилин до аеропорту.
Давайте пропустити мило і мило деталі і сніданок, який обмежений двома склянками кефіру, буде обсмажено на площині, на поїзді.
У вигляді стрибка, і, як кажуть, валізована станція - листопад.

3. У

4. (дуже швидкий інтернет, шкода)

Я збираю паспорти, надані для реєстрації при прийомі та курці, а також чекаю на альтанки до аеропорту.
Аеропорт "Fifteen" знаходиться в 15 хвилинах їзди від готелю. По-перше, всі, кидаючи речі, ляпаси до непідтвердих, під чіткими очима лікаря. Стандартна процедура медичного обстеження (який іноді стає нестандартним, якщо лікар підозрює вас про використання VOKI - дайте в трубку, потім через привід до фартуха до літака.

5. Умань

3610Р. 4200Р.

6. Жнівень

7. Про нас

День другого пілота цивільної авіації р.

Це робота. Авіаперевізник працює на послуги - навігатор, погода, послуги з організації перевезень (SOP), юрисконсульти приймають літак і отримують харчування. Я відправлюсь на SOP, з'ясуйте кількість пасажирів і дайте всі дані на рейсі – загальний заправка, кількість екіпажу, витрати палива тощо. Після того, як комп'ютер підрахував мене дані, я отримав так званий навантажувальний лист і, не забуваючи на дим, підійдіть до нас вкладиш.
В кабіні є підготовка до польоту, проведення стандартних перевірок систем та обладнання. Кожен учасник екіпажу зайнятий власним складом роботи, але більшість з них потрапляє до навігатора, який зараз сидить на моєму місці (при цьому зручніше досягати панелей з нього). Ми працюємо з документами, документами, документами та правим місцем пілота. Сьогодні Я пілотний політ, і командир в контроль, тобто виконання всього рейсу на мене. З цінними вказівками в процесі і допоможи, де потрібна, природно. Вчиться щодня і по всій кар’єрі.

8. У

9. Навігація

10.

11.

Походимо. Сиренність пікчу - це сходження в автоматичну машину з режимом стабілізації швидкості. Курс здійснюється навігатором.
В цілому, на цих видах літаків автоматизація перемикається після зльоту і на спуск до посадки, але зліт і посадка виконуються пілотами, крім випадків, коли необхідний автоматичний підхід з автоматичною тягарною машиною (у другому категорії ICAO з мінімумом 30х350 м, де 30 є меншим лімітом хмарності, а 350 видимість).

12.

На поїзді. У літаку встановлена система стабілізації висоти.
Заблоковано горизонт.
Перетин кордону Білорусі та Росії. Ви можете подивитися на карті.
І... сніданок. Спасибі, Ксюша.

13.00 р.

14.

до 1 2 3 4 5+

Висота 11,850 або 39,000 футів (my device gives мені помилка, командир має точний малюнок).
Висотне значення не стоїть на місці, але постійно змінюється, так як площина ще летить, але залишається в заданому плюсі або мінусі 50 футів.

15.00 р.

16.00 р.

17.00 р.

18 років

19.00 р.

День другого пілота цивільної авіації , Україна

Три години і сороки хвилин польоту і ми в листопаді. Пасажири завезені автобусом, залишають судно на крайній край.
На фото хвостом - відкриті клапті зворотного.

20.

21.

22. Вомба.

Перейдіть в аеропорт. Я повернувся до тіней на SOP, щоб дати дані протягом місяця.
Коли всі формальності влаштовані, ми полюбляємо таксі, і ми йдемо в готель, щоб спати.

23.

24.

Ми залишаємо за собою аеропортову будівлю, нараду і там неспроможні молоти, що розкидані по всій території. Це жорсткі жінки листопада.
На автобусах навантажуються наші нафтові працівники. МАЗС, до речі.
Природа - це все це - маленькі дерева, ледь скління життям.

25.

26.

27.

28.

3610Р. 4200Р.

Вид з вікна кімнати, сама кімната і фото зимного міста (понеділок -10, сніг навколо).
Не страшно, але місто дуже мало. Звісно, є центр, псевдо-благодійні адміністративні будівлі та пара дев’ятиповерхових будинків, але чесно, я не бачив таких міст з населенням понад 100 000 осіб в Білорусі. Вони говорять про те, що підірвав Сибір живить всю Росію. Поруч.

29.

30.

Джерело: