Літописи Тюги: с. Стегримово, Смоленська область

«У Тігузу з'явилася інформація про те, що одна мама з великою кількістю дітей спати при температурі 2-3 градусів Цельсій і ледь роблять кінці зустрінеться. Тігза вирішив піти на розвідувальну подорож і допомогти їй.

Не поганий мій останній чоловік, але якщо він відвертий, він похилий дітей з осями по всьому будинку. Він відвертав багато.

Як кажуть євреї, щоб зрозуміти чоловіка, необхідно покласти на своє взуття і пройти його шлях.
Щоб зрозуміти одною матір'ю з багатьма дітьми, потрібно просто стояти на своєму місці.

Я отримую кожен день в п'ять ранку, у нас є курчат і кроликів, у нас ще є гусека. Я готую сніданок на 5 осіб, діти йдуть в школу і я піду до роботи в медичному центрі. Як мати багато дітей, я отримав припуск для всіх дітей в кількості 2,000 рублів і моєї заробітної плати 9,300, я також взяв участь в роботі - Я подбаю про єдиний бабуся за 1,000 рублів на місяць і на цьому гроші ми всі п'ять і жити, і у мене старша дочка, що навчалася в Смоленську, вона має невелику стипендію і ми допоможемо їй з цими грошима.
Займає багато дрова — п'ять тисяч місяця, в чотири місяці 20 тис. пішли в духовку.

Село Стегрімово, Смоленська область знаходиться в 450 км від Москви. Команда волонтерів шокувала будинок, в якому живе велика родина. Печія буржуа є протікаючим і нагрівом дає, поки вона була потоплена, але він швидко охолоджується. Будинок дуже холодний і ніхто не знімається вуличного одягу.

В цілому, мама Анжела Володимирівна народила шість дітей, два хлопчики і чотири дівчата. Він народився в 1991 і одружений і живе окремо. Дочка Вера навчається в Смоленську, вона 19 років. А відпочинок жити з матір'ю в будинку, Любе - 17 років, Юл - 16, Настя - 7 років і Максим - 6.

Ми розлучалися в 2006 році, а з тих пір я був окремо з дітьми. Дуже важко взимку, тому що вона холодна і пека погано.
Настенка мала День народження в березні, 7 років. Я пішов до свого батька, він тепер живе з іншою жінкою. Я думав, що він вийшов і дати Нестя деякі шоколад або дати нам деякі дерева, тому що його діти заморожують. Але ніхто не виходив.

Інтер'єр будинку – стати пейзажем Федора Достоєвського «Приміщений і ізольований». Не холодильник або пральна машина. Не є нормальним письмовим столом. Все тут потребує ремонту.

Що ми можемо допомогти вам? - Я запитав маму.

«Ми потребуємо корова, нам потрібна корова!» вона відповіла.

У Німеччині користь дитини становить 154 євро на дитину. У Росії це пені. Наша держава покарає бідність і байдужість за подразнення дитини. Якщо ви хочете, щоб вам було якомога простіше думати про здоров’я?

Ця мама не падає під «можливим капіталом» була введена нещодавно.

Ми приносили допомогу.

Дякуємо всім людям, які відповіли дзвінку на збір їжі і речей для цієї сім'ї: група волонтерів i n d i f е r e n c e і kaina abramova, nastya Boom Bap, Alyonushka Тарасова, Наталя Волочара, Марія Яровиця, Сева Кулябіна, Світлана Лазарєва, Оксана Приходько, Саша Васильєва, Нікітулка Бобачев, Фредеріка де Графф, Тамара Агеєва, Ліза і Максим Фешен.

Джерело: