Оболонка

Я довго думаю, як писати тему. На жаль, я вирішив, що теоретична частина буде на мінімумі, ми ще не маємо «хутр», але розважальний сайт.

Стерео окуляри є двома шторами, які переключаються в свою чергу, так що в один раз екран видно тільки з одним оком, а рамки для різних очей показують по черзі. Завіса потрійна і працює так само, як і найпростіший РК-екран, але містить тільки один піксель, який займає всю площу.

Склянки відрізняються, в основному вони відрізняються дизайном і протоколом, кожен виробник має свій власний. Протокол є своєрідною мовою, в якій телевізор розкаже окуляри, коли вони повинні змінити штори.

Є більш складні протоколи, за допомогою яких можна контролювати кілька стереоокулярів, кожен окремо, це робиться для того, щоб замінити розщеплений екран. Таким чином, кілька людей можуть дивитися телевізор, в той час як кожен з них буде бачити тільки його картину, в всьому екрані.

Ось Samsung SSG-2100 окуляри, поки ще повністю працює, ви навіть можете сказати, що вони нові. Незважаючи на наявність застібки шурупів, виявилося, що окуляри повністю приклеюються і не розбірні, це перешкода, але не для нас.

Натюрморт

р.

більше

Це те, що стереотипи виглядають як без тіла.

Два великі штори, в центрі є інфрачервоним датчиком, який ловить інфрачервоний сигнал від телевізора.

Підручник з електронікою, за ним є акумулятор, з якого все працює, і перед самим електроніка. Це макерчіф мозковий окуляри (якщо я можу сказати так), він обробляє сигнал, отриманий від телевізора і в потрібний момент відкриває і закриває штори.

Ось насправді завіса себе крупним планом, вона підключена тільки двома дротами.

р

Гентльмен, я зробив. У наступній частині ми розберемо справжній шолом 3D. Якщо у мене є коментар і поради, я з радістю слухаю.

Для тих, хто цікавиться, є опис протоколів.

р.

Джерело: