"Старий холост."

Вони кажуть, що я старий хол. Не так старий, 42 не є віком до чоловіка. Все добре, одружитися і одружитися. Я не розумію з дорогою душею? Останнім часом зловмисники зловили.

"Блондинка, 33, розумний, коханка, все з все, 120x100x120 ..." Він знає краще, ніж поїсти наш брат. Я не зрада, я любила Юлечко. У листопаді, в пишних і холодних, вони прогулялися її на тиждень на вулицях. Що було в варті, щоб замерзнути, негайно зробив пропозицію: запропонував перейти до мене. Не схожий на водіння такого гарного ресторану!

Ми живемо разом, душа до душі, подав заявку.
Я купив весільний кільце на продаж. Правда, вона виявилася трохи, навіть на рожевому не вписалася.
«Я кажу, ми подаруємо майбутній дочок». Юлечко є таким гумористом, жартами: «Ваше кільце може тільки кільце щітку. й
Згадували яєчку один простий, навіть дід вчив: лікувати наречені яблука, зробити свічку.
до Що миля більше сотні рублів?! І Юлечко: "Одно сотні друзів!"

Весь час Такий будинок підірвати цеглу друзями. А яблука їсти... Я приніс всю корзину піддонів з котеджу - було досить на півгодини! Береться і ніж третій з яблуні ріже з шкірою, потім пропускає пару разів і наступні розтяжки, продукт перекладається. Ні, я не Плюшкін, я не зважився скребками. Я не відчуваю себе шкода за кохану. Це не сосни, це не бразильський горіх.

Ми будемо жити в душі, на весіллі. Туристичні агентства більше аптек! Ви хочете. Пропонується вибір трьох турів: екологічний – «Вечер в хата», острів Мряки на альманських тамбурах;

історичний - "Тво з лопаткою", кінний тур відступних місць армії Наполеона. Продається через Березина, Борисов, Орша, Верея, Невел, на кошику там і назад. На шляху - пошук скарбів;

комерційний - "Гіфти Полісся", на послуги молодят затишних автомобілів дизель - поїздів "Жлобін" - "Рабкор", 30 зупинок на шляху. З'явився, чорниця, лисики, звіроба Св. Іоана - збирачі були передані. І решта і свіжа копійка! Вона не любить все!

Юлечко, виходить, з дитинства мріяли про подорож на білосніжному лайнері. Яка жінка хоче? Фентезі Я не думав про це! Наш лайнер, народився білий не, велика собака, "Кауказький". Він охороняє гаражі з батьком. Я знаю дитину в санях без сумніву. І п'ять чоловікові? Бажання жінки – закон! Ми підемо круїз в Мінському морі на надувних матрацах. Ми беремо вкладиш з нами.

Продовжуємо жити разом, готуємо до весілля, проводимо загальне домогосподарство.
Юлечко збирається на круїзі, валізу, купальнику, купили «мички». І для мене, «Понеділок» з «Святий» достатньо. Я не метелик, але чому є сім рушників на кухні? Що я сказав її.

Ви не можете отримати туалетні папери, або Що вона ходить на милі? Він взяв рулони з червоним маркером, так як він повинен бути 10.
дюйми. Я не збираюся. Я думаю, що я поясню після весілля. Нехай він використовує, влітку "Хапун-2011" панчіш.

Кожен готовий до кінця світу, з грошима сказали Я купив щось теж: ящик мила, сірники, мішок цукру, два холодильники. Я не взяв ніяких килимів, і мій мама 91 на підлогу в трьох шарах. Маленькі речі я захоплюю, сто цибулин, нігті, борошно, крупи, кожна пара мішків.

З-за її, сім'я пені ячменю згорла. Я піднявся мезонину для гороху з ячменем, не на тій же картоплі сидіти. Я думаю Юлечко зробить очі. Я відчинив сумку, і є жилети з чорного бур'яну! Я не плутав, як інженер з підігрівом. Швидко сковорідка на плиті, ячмінь заливається, а дерев'яна лінія в центрі кладуть і тримають. Помилки кроли від тепла, щоб вийти на лінійку, після чого намивають їх акуратно в раковину. Закони фізики П'ять упаковок були очищені. Тут Юлечко прийшов з роботи, як вона виглядала в раковину.

«Я кажу, я не збираюся отруювати ці кози. Дивись, що не всі були збережені, є charred corpses, личинки, зерна біттену. Не отримайте купу, візьміть крупу до зоопарку. Нехай птахи подаються, ведмеді варяться.

- «Чи не маю жиру від тих ведмедів?» Ні, я дуже хочу, щоб я знаходився до ферми. Він подарує свиням. Ми беремо яйця безкоштовно влітку, і ми також отримаємо свіжі. й

Що я сказав? Юлечко розтирається в гістериці:
- Все правильно, greedy, поганий bastard! Про нас Моє терпіння збігається. Знайти себе Cinderella з мікроскопом. Разом з тим ви будете смажити помилки, подрібнити крила, і я достатньо! – назвали таксі, для нової валізи і пам’ятайте, що їх назва була. Я міг піти, є три зупинки на метро.

Я купив весільний подарунок. Ні, а не квиток на Sportloto - роман Саль Карлін! Наречена з серцями чекає нова наречена.
Шановні друзі! Дзвоните до, писати, відповісти всім.
"42, вчений, один, не завдає шкоди, і мат.p." Я готовий замаринувати когось, хто знає «Що сто рублів дорого?» і залишити яблуко хвостом.

P.S. Жінки, зрілі! Стара бачелора з приводу!

Світлана Самородова

Джерело: