Любертси - філія пекла в передмісті

37 зображень.

У мене не дуже довго життя я був до багатьох місць. У віці трьох років він перехрестив Уральські гори, перед закінченням від початкової школи, розчісував ціле Сельгери кілька разів. Я був для тих, хто ніколи не мріяв, завдяки батькам. В останні роки я очолювала малорухливий спосіб життя, але я відвідав майже всі міста Московської області. Але Люберц пекл. Одне з найближчих міст до Москви виглядає як село в асах підсидізованій області. Протягом декількох років я був двічі на тиждень, працюючи навантажувачі. І в той час як Ілля Варламов розповідає про брудну Москву, і Діма Терновського розповідає про чистоту Рублівка, я вирішив показати, що речі можуть бути гіршими. За межами МКАД вистачить 2 кілометри.

02 мар
Залізнична станція Люберти-1, автовокзал. Я не знаю. Це те, що тротуар виглядає на Волковській вулиці.

03 мар

04 мар

05 мар

Викликаючи його тротуар не перетворюється на мову. Вузькі, трохи більше, ніж метр, шлях занурюється з сміттям, мусом і переповненими автомобілями. До цього тротуару на іншій стороні вулиці веде пішохідне переправлення. Якщо ви перекреслите його, ваша нога буде виглядати так.

06 мар

З іншого боку вулиці люди також мають труднощі переміщення. Немає сухих місць!

07 мар
Чому? Бо ніхто не виводить сніг. Він може бути забитий в великий палі, але ніхто не хоче взяти його. Як результат, це гори, які повні в Любертсі.

690638

08 мар
Де немає снігопадів, є купіль сміття. Я не знаю, як бути такою свинею.

09 мар

10 хв
Сама станція є великим ринком з куполом стол і таксі. Для запобігання виходу автомобілів на ринок встановлена залізна огорожа. В результаті люди не мають вибору, але прогулятися по величезній пудлі.

11.
Де немає пуделя, немає місця для проходу. З одного боку - величезний урн, в середині магазину, а праворуч - парковані диявани, як альтанка.

12.

13 хв

14.
Це те, як люди повинні чекати свого автобуса.

15.00 р.
Це пішохідна переправа до зупинки автобуса.

16 мар
Не тільки є вода до щиколотки, але дуже важко обійтися, тому що холостий водій парк прямо на пішохідній перетині.

р.

17.00 р.

18 років

р.

19.00 р.

20.
Автомобілі завжди проходять. Незважаючи на величезні сиськи на дорозі, багато щітки на швидкості, посипають люди. В той час як я збираю фотографії, мої штани були вологими. Я не розумію, як не можу думати про не обприскування когось випадково, і якщо це сталося, я завжди перестаю і апологізувати.

21.
На в’їзді до Любертса міські органи просто зобов’язані випускати гумові черевики та човни. Не можна обійтися без цих речей в місті. Вода всюди!

22.

23.

Р

24.

139497

25.
Є жолоби, але вода протікає в будь-якому місці, але не в них.

26.

27.
Поблизу місту є величезні відходи, де водії паркують свої автомобілі цілий рік. Але замість того, щоб зробити стоянку, міські органи заготовили його, залишивши палицю сміття всередині.

28.

29 кв.м.

30.
Я ніколи не бачив такого брудного і вбивця міста, розташованого в безпосередній близькості від Москви. Навіть в місті, в якому знаходиться 40 км від Москви, немає такої речі. Це тротуари, на які люди рухаються по місту.

р.

31.

32.
Це пішохідна переправа, яка вона така, але не позначена ознаками. Це місто не призначене для пішоходів.

, Україна

33.

34 кв.м.

35.

До того ж не призначено для автомобілів. Подивіться на ці сиськи. Весь Лубертський пункт з ними, і якщо ви вийшли з міста, ви можете залишити без коліс.

36.00 Р

Джерело: