депіляція гель

Один хлопець спробував унікальний гель для позбавлення від волосся і поділився своїми думками.
Прочитати його, дуже грубо.

Після того, як я розповідав, що мої яйця нагадували старому расстаману, я вирішив взяти п'яти і купити цей гель, тому що попередні спроби поголити не дуже успішними, крім того, я майже загинув спину, намагаючись дістатися до нижньої стіни.
особливо важкодоступні місця. Я трохи романтичний, тому я вирішив зробити це на день народження дружини - як ще один подарунок. Я замовляє його заздалегідь. З Я працюю в Північному морі, я думав, що я був міцний хлопець і я думав попередні відгуки були написані.
Хто мій друг нещастя, як неправильно я був. Я чекав до того, як мій друг пішов до ліжка і, натягуючи на особливий сюрприз, я пішов до ванної кімнати. Усе було чудово. Я кладаю гель в правильному місці і чекав. І чекав дуже швидко. Спочатку я відчував тепло, яке через кілька секунд було замінено сильним відчуттям горіння і почуттям, що я можу тільки порівняти відчуття, різко витягнути над нижню білизну, намагаючись кинути вас на стелю. До цього вечора я не був дуже релігійним, але в той момент я міг би вірити в будь-який бог, поки він зажадав мені страшне горіння навколо каші і повне руйнування ковбаси і два яйця. Намагаюся відмити гель в раковині, але вдалося тільки подрібнити тканину волосся в отвір. Через вівці сліз я вийшов з туалету і пішов на кухню. Я не можу ходити на кухні ще більше, тому я був розірвав останні метри до холодильника. Згорнувши нижню камеру з холодильника, я знайшов там льодовий крем, розірвав кришку і захопив її під себе. Знімання було фантастичним, але недовгове, тому що морозиво швидко розтоплюється, і гельська паління повернулася назад. Ванна була досить невеликою, тому я не можу допомогти отвору азонів. Я починав роумінг через ящик, сподіваючись знайти щось — вже так багато сліз у очах, що я не бачив багато. Я захоплюю сумку, яку я пізніше дізнався про заморожені боби шипшини, і заспокоїти його, намагаючись зберегти його якомога тихим. Я захопив кілька проростків і спробував невдало вичавити їх між собою Вона не допомогла - гель, по дорозі, проникла в прямою кишкою, і тепер вона була схожа на двигун струменя. Я сподіваюся, що я ніколи не мріяв про те, що гей сніговик на кухні знову - ви розумієте, як низько я хотів би, щоб зняти біль? Єдине рішення, яке придумало мій біль-рідкий мозок, щоб ретельно приклеїти один проросток, де ще не проростало рослина. На жаль, після слухання дивних монів з кухні, моя дружина вирішила опинитися і дізнатися, що сталося. Вона зустрічалася з приголомшливим видом: Я лежаю на підлозі, змащуючи мою асю, яка зливається полуничним морозивом, і подрібнила квасоля з словом «Ох, як добре». Це шокує її і вона кричить в жаху. Я не чую її прийти, тому я був рубаний себе, мої гуцки стиснені спазмом, а роса в її напрямку на значній швидкості. Так, я розумію, що бобинний проросток, який відданий в її напрямку на дванадцять ранку, не дивно, що вона очікувана, і наступного дня діти повинні пояснити довго, що сталося в морозивному кремі ... в цілому, завдяки Вееті ви можете втратити не тільки волосся, але і гідність і самореспект.

Джерело: strajj.livejournal.com