Невеликий мікрорайон під назвою Willetts Point.

У королеви під назвою Willetts Point. Правда під такою назвою майже невідомо. Більшість людей знають його як «Ірон трикутник», так і просто «The Junkyard». І багато людей ніколи не чули про це, і не знаю, що є таке місце в Нью-Йорку.

50 фото 1 відео через

1,1 км

Залізний трикутник відрізняється від інших міст. У Росії таке місце буде виглядати досить органічно, в Індії, тому буде виглядати вулиці багатьох міст. Не зрозуміло, що це може статися в Нью-Йорку. Так, вона брудниться на вулицях, але не так брудна. Тут є погані дороги, але не в цьому обсязі. Здається, що це одна з найбільш самопроголошених територій, де працює анархія, а не закони міста та правила.

2,2 км Вже на підходах ви починаєте відчувати щось неправильно. Спочатку на тротуарах з'являються дрібні палі сміття.

3. У Далі вони стають більшими.

Габаритний зображення

4. У Тоді вони починають оголені і покинутих автомобілів. Деякі просто не мають пластин, пилу і зламаних вікон.

5. Умань Деякі вже розбили майже всі склянки, і тіло почали видаляти запасні частини.

6. Жнівень І з кимось вже і практично нічого не знімати.

7. Про нас Потім тротуарні і асфальтобетонні тротуарні зникають на вулицях, а сміття знаходиться в рівній шарі по всіх будівлях.

р.

8. У Потім він починає промивати. Так сильний, що очі свербіж і вміст шлунку просять спину. stench поставляється з величезної площі, де сміття сортується і завантажується на великі вантажні автомобілі.

9. Навігація Ці вантажні автомобілі по дорозі. Я пропустив їх, дихаючи через мій рукав.

10. І ось я останньою.

У першій половині 20-го століття цей затоковий берег використовувався як золи для сміття промислових відходів. У день до 100 залізничних вагонів золи та слаг вивантажили тут. З часом золоту було закрито і закинуто, а також посипання, рециркуляції заводів і авторемонтних магазинів почали відкривати на отриманому родовищі поховання. В першу чергу район був повністю неперервним до органів влади, але як місто виросло, а навколишні райони розвивалися, влада почала думати про своє майбутнє.

11.

Влада атакувала область багато разів з 60-х років. Але кожен раз, всі плани реконструювати інфраструктуру району і виселення власників походів залишилися тільки на папері. Навіть здавалося б, всі потужні Роберт Мойсес не міг ббити Дамстер. Перша серйозна спроба позбутися від неї була зроблена при підготовці до 1964 року Мозес, який був відповідальним за Всесвітню ярмарку, прагнув зробити Точка Willetts поблизу Флінн Мейдос Корона Парк, де головна виставкова площа була, але найбільші землевласники найняти серйозний юрист і виставка не вплинула на свою територію.

12.

Остання спроба позбутися від поганого місця була здійснена поточним мером Bloomberg в 2007 році, а влада навіть примусила багатьох власників продати свою землю в місто. Процес, здавалося б, пішов, і незабаром буде нові зелені мікрорайони на сайті, а не палітра сміття і збитих автомобілів. Але це 2012 і пельмен ще там, де це було.

13.00 р.

572668

14. У районі немає тротуарів, і там немає. У зв'язку з протистоянням з власниками заправки місто відмовляється від ремонту доріг.

15.00 р. У районі також немає каналізації і бурового дренажу, тому площа постійно затоплюється під час важкого дощу.

16.00 р. У Нью-Йоркі немає розкладу парковок і вулиці ніколи не очищаються.

855048

17.00 р. Складно назвати їх вулицями.

18 років Люди не соромляться про відсутність каналізацій, і роблять мало необхідності прямо між покинутими автомобілями.

19.00 р. Єдиний офіційний резидент в області. Скільки людей живуть тут неофіційно важко сказати. Більшість робітників є мексиками, і з законністю вони, як правило, повинні бути щільно.

3610Р. 4200Р.

20. Ви можете знайти людей з усього світу, і знайти деталі для будь-якого не дуже екзотичного автомобіля.

21. Ви можете знайти все тут. Нові та задні колеса.

22. Ремонт будь-якого глушника.

23. Ремонт будь-яких поломок і ремонту автомобілів після будь-якої аварії. Особливе страхування та записи в тайтелі. Не буде занадто багато запитань. Головне, після чого не купити одну десь в Росії, з «малою» пробігом і чистим на карфаксі.

24. Я підозрю, що багато вкрадених автомобілів в Нью-Йорку тут десь. Вони лежать на стійках непристойно розбираються для запасних частин.

р.

25. Території рубають з камер. І багато, просто проходячи людина з камерою в руках, закривши їх обличчям або відключіть. Так я майже ніколи не відповіла людей, або зробив це крило.

26. Я був тут минулого року, щоб зварити кріпильні муфти з манжетом. Виявилося, що це не можна зробити в регулярній автосервісі, тому я прийшов тут.

23

27. Перший раз я зрозумів, що це краще не приїхати на машині. По-перше, через брак доріг. Останнє відвідування, я потрапив в лоток двигуна чотири рази, поки я отримав в праву коробку. У той же час було дощ вранці, а місцеві вулиці трохи затопили водою. У цей час погода була сухою, а дороги вже не так погано.

28. Але є ще одна причина, чому я ходив. Практично кожен майстер-клас або розбирання має дзвоника. Є сотні майстер-класів. Поки ви приводите вулицю, більше десятків людей буде працювати до вас, пропонуючи свої послуги. І це досить непристойна. Конкурс величезний.

29. На вулиці знаходиться хаос. Відкриті дороги. Всі приводи, як вони хочуть, так і автомобільні дороги, повні з авто. Увечері я зустрілася з друзями. Вранці, в вихідні, просто не штовхають.

30. Про фарбувальні камери, ремонтні коробки та інші вузли тут не думають. Вони роблять це дешево, і так вони сердитися. Дешево порівняно з американськими цінами, звичайно. Наприклад, ремонт авто в регулярних гаражах коштує більше офіційного дилера Volvo в Санкт-Петербурзі. Ті, хто живе довго, напевно, знають всі секретні стежки і спеціальні майстри. Але коли я прибув, я кинувся до першого майстра, а потім на тривалий час відновився від суми векселя.

31. Вони також люблять і знають, як заробити гроші тут. Автомеханік повинен бути обраний не менше, ніж юрист або стоматолог.

32. Повернутися до оповідання. Приготувати автомобіль для живопису. Є багато місць в Росії, де така операція виконується на вулиці. Але не в Нью-Йорку. Не працює тут. Для такої діяльності оплачуйте такий штраф, що бажання ремонтувати авто надовго залишить Вас. Це буде скрізь, крім залізного трикутника. Це нормальний малюнок тут.

33. Картина добре, теж. Деякі автомобілі намальовані на вулиці.

34. Кілька більш вуличних ескізів. Місцеве сміття.

35. На вулиці стоїть сучасний стадіон бейсболу.

36.00 Р Аеропорт LaGuardia знаходиться в декількох кроках від готелю.

37. Крім того, він покликаний зробити статуетки з непроваджених запасних частин.

38.

39.00 р.

40. Парковка перед кав’ярною нагадувала про дайвінг 90-х років.

41. Автомобілі зберігаються у верхній частині одного.

42. Колір доповнюється гучною мексиканською музикою і запахом диму з численних банок, на яких готується їжа.

Р

43. Простір перед будь-яким неробочим семінаром миттєво стає сміттям.

76980Р

44. Коли я бачив чоловіка водіння двома коксами з дверей, я навіть не дивився.

45. Зареєструватися

46. Вид зверху. Кращий вигляд від стадіону.

Джерело: