"Країна краде картопля?"

Давайте мені розповісти вам історію з дитинства:

Я був один раз кицька і я був прийнятий на літо, щоб вигнати до села на фаценди до мого діда і бабуся. У ці дні можна було за невелику кількість орендувати землю від колгоспу за сезон 1 (наприклад, посадка картоплі і так далі).
Я пам'ятаю, як тільки вони взяли дуже удар (вони висаджують трактор, і вони тримають / витягуються, ймовірно, протягом 2 тижнів). Ну, восени, вся родина (дяки / сестри / брати) згортають, мабуть, 20 штук і викопують його під трактором.
На момент збору прибутку після роботи пети. Ми приїхали туди автобусом і дивимося на малюнку: на нашому сайті 5 міток на домашній трактор ебать нашу картоплю! І мій дід був від мисливця і майже завжди і скрізь він збирався разом з гарматою (так само буде куля або кролик, щоб стріляти). Не думаючи двічі, всі наші дівчині з кам'яним обличчям проходять і з африканського годинника, як вони всі ебать цей випадок. Після того, як вони чекали, щоб закінчити нашу ділянку, ми повертаємо, і Дідусь в бочку Бердянки змушує їх навантажувати всю картоплю в наш апелац (автобус), і останні два були дані катки (чортаючи багато!) і взяв трактор з чапним кошиком.

Це різновид картоплі!

浜у 涓 蹇

Джерело: