Всю малину об@**ал...

Мій батько сказав мені цю історію довгий час назад. Недавні друзі та колеги, всі сміхалися, вирішили зробити це.
Він був в далекому дитинстві мого батька, коли підлітки затримали абсолютно різним способом: постійно захоплюючи щось, винахідливе, граючи по вулиці, їзда рибальство, в лісах ... і багато речей, які ви можете зробити без інтернету.

Так на одному з тих простих літніх днів мій батько і його брат-бег пішов на ліси для ягід, поїхав далеко в ліси на особливе місце, що тільки вони знали. Зросла багато кущів дикої малини. Вони навіть виготовили свій отвір, щоб піднятися якомога більш глибоко в кущі і збирати ягоди з самого середини. Так, перемістивши його назад вперед і збираючи ягоди в кошику, після того, як батько торкається на деякі дивні перешкоди, м'які і теплі. Так само, їсти малину, ведмедя переїхала назад до одного. У той же час вони перевернулися...

Батько був настільки відлякуваний, що він кричав, і так гучно, що ведмедя також здивує сюрприз. Таким чином, у шавлії терору вони були приколо один від одного в різних напрямках. Побачивши свою батьківщину, що кинувся з терором, брат лякався, і разом вони побігли довгий час в лісах, поки вони прийшли до своїх почуттів.
Через деякий час я повинен повернутися до кошика, тому що для втрати його, як би було злий в шиї. Подолати страх, хлопці дивилися навколо площі протягом тривалого часу перед цим місцем. Абсолютно німий, як SWAT, практично кинувся, батько кинувся в цей отвір і пішов, щоб зберегти його кошик. Чим ближче він потрапив до «п'ятого місця», тим більш гострим запахом запалюється в ніс. Далі до кошика, ведмедя залишив палі, як його батько, всі малини природно не можна їсти, і не хочу, щоб після цього. Взявши кошик, що купить додому. І в цьому родоні було більше малини, щоб піти ... і більшість з них, що клубний ведмедик, який f*** Тепер я знаю, де вийшов вираз.
Я зробив задоволення від мого батька: він втратив нічого з такої раптової зустрічі? І він сміється у своєму м'язі і каже: Я повинен дивитися на тебе. І дійсно, пара цегли залишилася там 100% )

P.S. Ви можете кинути сплячки, мій перший оповідання в Япа.

Джерело: