Командир Амур врятував своїх солдатів

На навчальному майданчику в Амурській області біля Белогорського, під час проведення тренінгу, загинув командир комунікаційного батальйону, генерал Солнеков Сергій Олександрович. Він загинув героїчно - покрили себе з височиною битви гранатом.

Вранці пішов з батальйону до вправ. У солдатів гасуть гранати, в тому числі бойові дії. І один, якось невдало, або з руки солдата знизився і впав поруч з солдатами. Все відбулося дуже швидко. Не встигнути думати. Гладка впав на виворітному місці, а головне кидати на ньому. Розгортання. Якщо мені не було, то страшно думати, що сталося. Весь батальйон, понад сто осіб, говорить Сергій Фролов, офіцер блоку, в якому служив герой.

Про що сталося. Несправжня неприємна, а частина особлива, контрольна команда.

- Немає коментарів. Папір, замовлення «зверху» буде – я розповім вам – вирізати колонку в штабі 35 армії і раптом попросити: «На шляху, який сказав вам про це? й

Військовослужбовці звернулися до військових прокурорів. Кожен шок.

- Я не маю нічого сказати. На підлозі в бараках знаходиться дільнична тиша, говорить солдат-конкрипт Іван, служив в батальйоні. Деякі люди не виходять з туалету, вони хворіють. Це був видовище. Хтось навіть пішов до ванної кімнати. Якщо це було, буде багато голів. Багато хто врятував боротьбу. Ми не будемо його зараз. На пальцях однієї руки рахуються такі офіцери в нашій армії.

Командир не мав дітей і дружини – ще молодий, тільки 31 років. Все моє життя я мріяв про те, як пілот - Я постійно дивився фільми про літаки, зберігав фотографії на столі. Він навіть навчався у Вищій військовій авіаційній школі. Але щось не вийшло, і він вийшов в зв'язок. Послужила командиром комунікаційного батальйону протягом року – з кінця 2010 року.

Я (у автора) служив з цим чоловіком, він також був мій командир. Я не мав такої довірчі відносини з будь-яким з офіцерів. Я пам'ятаю на самому початку мого сервісу, на КМБ сказав Корпорал, не довіряю офіцерів. Зрада. Кожен обман. Сергій Олександрович не обдурив. Не раз. І після служби було зрозуміло, що мій командир був справжнім офіцером російської армії. І що, якщо гранат буде покрити себе... Він один з небагатьох офіцерів, які заслуговують Відразу після інциденту (і чути, що не секрет, що багато солдатів тепер мають доступ до Інтернету з їхніх телефонів) багато реакцій з'явилися на соціальних мережах. Кілька десятків людей – ті, хто «Sun» (як ми назвали генералом Солнековом, конкриптами) був командиром, вже поставив свою фотографію з чорною стрічкою до свого «закарпатського».

“Земля, любов,... На жаль, ви захочете наш бойовий батько. У статусі його колишніх солдатів ви є зовнішня пам'ять.

Амур.kp/daily/258/2825982/

Габаритний зображення

Джерело: