10000 хв.

У епоху загального дефіциту під розвиненим соціалізмом було незамінне положення в будь-якому підприємстві - постачальника. Як правило, це було спритним відступом, який розширив країну і всіма правдами і супроводжуючими, викопані, збивалися, збиваються і т.д.

Почула про роботу постачальників, адже сестра моєї хорошої колеги імені Сергія працювала постачальником на швейному підприємстві і прогулялася по кутах величезної Батьківщини, отримуючи буквально все для фабрики - нитки, тканини, фітинги, масло для швейних машин, машин і, звичайно, голки.

Під час активного розпаду радянської армії зокрема і всієї СРСР в цілому, а сестра Сергія перевозила чергову партію арочно-дефітивних голок, швейна установка загинула безпечно, залишилася без замовлень. Смітс-моторісти були звільнені від невизначеного залишку без технічного обслуговування – читання, пожежна, обладнання швидко продаються до збивання В'єтнамської за ціною чорного брухту, а в просторих майстернях вони влаштовують склади для всіх від ніг куща до автозапчастин і навіть розміщують пару «самови» для розплавлення алюмінію виключно для експорту в країни Балтії. В короткий час, хто пам'ятає дику '90s буде подрібнити.

В той же час, Сергій зустрівся з сестрою поставок на залізничному вокзалі, щоб не перетягував на себе десять коробок 1,000 голок в кожному. По дорозі він «запалений» з останніми новинами про нещастяну долю швейного заводу.

Позбавляючи міцну сльозу і вимовляючи виключно з серця і міцно, сестра попросила Сергія взяти голки для тимчасового зберігання «докладніше разів». Він правий, не кинути
[нек]
Але приносити такий тягарний будинок також не приємний проспект. Як голова відділу поділу Сергій кинув голки в офіс і забули про своє існування.

І ті голки лежали на найширшій полиці в шафі, і забуті. На щастя, вони не іржавіють, тому що танкова броня була виготовлена з відходів – нічого в країні радянських народів зникла під запланованою економікою, все перейшло в дію.

А потім це таке Чехова: «Якщо на стіні з’явиться гармата, то вона буде стріляти!» Через кілька років з'явився час, щоб стріляти голки.

Не дивлячись на серйозну позицію «чуйної людини», Сергій має тонке почуття гумору і завжди була душа будь-якої компанії.

Так, один раз в лазні збирався дуже тверда компанія - військовий прокурор, суддя, Сергій і місцевий бізнесмен, який всіляко поважав військовим і часто дасть можливість йти з продуктів в боргу до неспроможного поділу, щоб солдати в гарнізоні могли регулярно їсти. (Не забудьте про дикі 90-ті роки, Бог заборонений)

Тепла компанія провела дозвілля бесіду про зміст життя, періодично нагріваючи ступінь не тільки, відвідавши парову кімнату, а й постійно вдосконалюючи відповідні рідини в організми. Поступово було спору про переваги ринкової економіки за плановою системою національної економіки.

Природно, «Нова російська» підштовхується на головному аргументі, що сам ринок буде регулювати все по факту створення рівноваги між попитом і попитом, і навіть дає можливість заробити хорошу роботу на початковому етапі з максимальним розривом попиту на постачання. І запланована економія є архаїзмом, який колись знищив Велике Радянське Об’єднання, перетворюючи його населення на бідні та складні люди, повністю ненав'язливі для нормального і доброго життя.

Суддя і прокурор в хору і в свою чергу заперечують, що ця практика є нелюдною, тому що вона створює хаос, хвилювання, панічні і неконтрольовані цінові походи, а також передумови для зловживання, стрибки бандитів і корупції.

Спір став гарячим, аргументами сторін були жорсткими, супротивники несуть на перспективу розвитку опору.

Сергій втомився від перегляду теплої компанії, що знизився до очей, а вечір перестає бути лайтом і він взяв підлогу.
- Хлопці, зупинитесь! Ринок - це той самий ринок, де два фольги легайн! Хочу продати дорожче, а інший хоче купити дешевше і все на основі простого правила: «Знайди свого сусіда, ви отримаєте прибуток!» І в нормальній плановій економіці ви можете забезпечити все до копійки, але за умови, що цей бізнес буде зайнятий реальними професіоналами, а не надмірними любителі-підготовлені. Наприклад, в нашому підрозділі є 10000 персоналу і в моєму спеціальному відділі є 10000 голок. Точно до тих пір, поки це займе. Немає більше і не менше! З одного боку, це добре для всіх, щоб мати достатню кількість. А з іншого боку, це чудово - не існує перевиробництва, а потім розпоряджатися зайвим або відписатися як зайве! І це таке повідомлення, затвердження, комісії, підписи, які ви отримаєте. Будь-який, божевільний! Таким чином, краще мати всю заготовку в трубчастій трубі, немає необхідності запобіжників з недоліком, а склади змащуються зайвими. Все добре і добре в звітності.

Сайд і пішов в парну кімнату. І коли він повернувся, він знайшов компанію на тих же позиціях, які він пішов.

Чоловіки сидять і зберігають спокій. Засвячення мозку, інформація засвоюється. Все про це. Бізнесмен відкрив свій рот першим.
- Чому так багато голок, Сєрозха? Ви хочете виправити одяг?
- Чому одяг? Під нігтями, щоб приїхати, якщо людина в боротьбі з курчатами або допити вам доведеться... скільки людей в боротьбі покаже себе?! Ця практика, в 37-му році, винятково доведена.

Він подарував ще одну порцію крапи, посунув купець на атипічну бліку обличчя для лазні і знову тримає тихе, тільки пиво після пари приміщення ковпачками.

Прокуратура вже проголосувала.
до Не водити, Сергій, що голки під нігтями?! Ви з вашого розуму? Це не законно.
Мирні закони не можуть, оскільки середньовічний барбаризм не є. І за законами війни голки під нігтями - це! Дуже прогресивний, я розповім вам.

Прокуратура вже мовчала і думала важко. Може бути дійсно зазор в законодавстві або погано читати Коди при навчанні для адвоката.

Суддя вже відварився.
- Булшит все це. Я не вірю!
-Не біжить! Я доповідаю з моїм голосом, що я маю на увазі 10 тисяч голок в моєму офісі! Хто не вірю мені, я можу сказати вам прямо зараз.

Новий російський стрибок майже до стелі.
- Я не вірю!
У мене є 10000 голок.
- Ви отримаєте!
- Для чого?
до Що ви повинні запропонувати?
- Все!
до Що ви знаєте?
- Давайте ставити на все! Все, що я маю на все, що ви маєте!
Приходьте! Я ще не вірю, що це не може бути! Зареєструватися У мене є будинок, Мерін, бізнес! Я все!
- У мене є старий "Гігул" і квартира! У мене є 10000 швейних голок в моєму офісі! Ви отримали?
- Ви отримаєте! Суддя, прокурор, розбити його!

Ми б'ємо. Суддя і прокурор шокують, але тримають спокійно. Не більше! Хто знає ці хлопці з спеціального відділення? Може, вони не сказали, що 37-й рік довге.
Ми зібралися і пішли на гарнізон. Миттєвий офіцер пропустив тверду компанію, в'язкість, тому що одночасний візит судді, професіонала і прокурора завжди є тривожною подією!

Для того, щоб створити відповідну екскурсію в офісі, Сергій перетворився на настільну лампу, яка з-під жовтої лампи підсвітила відмерлі блідоподібні особи судді і прокурора. Він також помітив нерв, за все було на ставках, але він провів з гонолом!

Сергій вирушив на фіксатор і витягнув ... на подушку коньяка, шоколаду і скла. У гості посміхнулися, кажуть, що жарт був успішним і тепер власник офісу почне інтегрувати себе, щоб він полював всіх з лазні, під поєднаним приводом, щоб вижити коньяк і зізнатися з невдалим відвертим.

Поки прокурор заливив коньяку і розірвав шоколад, Сергій, з характерним кільцем, кинув картонну коробку на стіл.
- Прочитати!

Схінчуючи трохи в невисокому світлі, суддя згинається над коробкою і почав читати жовтуваті і погано друковані етикетки.
- Шиття голок. 1000 бабуся. Статті

Панчохи Сергій випадково поставив другу коробку на стіл і пішов на третій.
Чи потрібно розраховувати ящики або ящики?

Наповнений коньяком, і усвідомлення того, що він не розумів нічого, прокурор спокійно сказав.
- Сероженка, але все ще... 10000 голок для чого?
- Що робити? Під запланованою економікою СРСР мав дуже суворі санітарні норми. Кожен бійець мав свою особисту голку під нігтями, щоб запобігти зараженню. По-перше, уряд подбає про персонал і подивився на майбутнє. Зараз СНІД з'явився, гепатит С, а в радянській армії кожен потенційний траєктор був і планував свою особисту голку. Що пекло є епідемією в моєму відділенні та масовій смерті персоналу від отруєння крові? Це знімальна стаття для командира будь-якого рівня, незалежно від рангів і regalia.

Сергій зловив відвагу і розвиваючи успіхи, шию з eloquence - "Остап здійснював". Тим не менш, купець тихо струганий до підлоги і глибоко розфарбовується.

Коли «новий російський» був привезений до своїх почуттів, він не міг довго вірити, що новий «Мерин», просторий будинок і прибутковий бізнес залишився з ним, для чистої скромності фахівець Сергій щедро прощав його всіх висипних боргів на основі заперечення явних переваг запланованої економіки.

й Автор: Олексій Сидоров, 2012

Джерело: