Як знімається новина

Blogger dervishv пише:

У вересні минулого року Мусковіти мали власний цілодобовий інформаційний канал – «Москва-24». Сьогодні я отримав в новинну кухню - студію, де він веде мовлення: погодинно інформувати глядача про основні новини міста, а також повідомляє про те, що погода і джеми трафіку в місті.
25 зображень

1,1 км Усі новини про життя багатомільйонного міста в будь-який час доби.

2,2 км

3. У Для того, щоб зробити це можливо, найбільш сучасний інформаційний центр був побудований в районі метро «Білоруська» протягом трьох місяців.

4. У Головне завдання московського 24 телеканалу – повідомити про всі події, що відбуваються в столиці, максимально докладно і оперативно. Журналісти готують жити.

5. Умань Під час роботи наступної камери оператори відпочивають. Але вони не залишають на місці.

6. Жнівень Ще одна новинка готується до мовлення.

7. Життя

8. У Ще одним кутом студії є виступ на ніч.

893010Р. 4200Р.

9. Навігація Звуковий оператор на роботі. Не відволікайте його і перейдемо на тихо.

10. І ось митці. Вони малюють екранисереднім зображенням.

11. Редактори.

12. Чотирикутна гра)

13.00 р. Жок, гумор.

14. заправка

15.00 р. Строго, крок зліва, крок праворуч - знімання відпустки ...)

16.00 р. Одяг: Я люблю м'який колір.
До речі, господарі йдуть на повітря без зв'язків.

17. Сім'я картина. Ви можете стріляти.

18 років Вся інформація обробляється, зібрана і перевірена на цьому місці.

19.00 р. Я думаю, що він збирається зробити жарт на перший день квітня...

20. На сьогоднішній день «Москва – 24» перевищить рейтинговий канал «Росія – 24».

21. Всі вони не звертають увагу на мене.

22. Однією з цілей каналу є оперативна доставка новин.

23. Технологія передавання сигналу в реальному часі дає змогу організувати прямий поворот з будь-якої точки.
В цілому, знімальні бригади до 40 відвідувань на добу.

24. Склад телевізійного обладнання.

25. І так весь день довгий - 24 години! Все про Московську та Московську область.

р.

Джерело: