На Нижньому Новгороді підвісні тунелі

Підземні пригоди, ймовірно, приймали більшу частину мого часу в нижній частині. Я скажу прямо, я фотографував, алас, не так часто, часто через брак адекватного освітлення або можливості, але мені довелося ходити, як я вели багато, тому що головне - це аніме. Наприклад, я побував на одному місці двічі. У тунелі спочатку було робоче освітлення. Після подолання майже половини проходу і приїжджаючи одночасно час на правильне місце, робітники раптом з'явилися на горизонті, і поїзди сповільнилися, або припинили в цілому, щоб перенести деяке обладнання або розщепити пару людей. У нас було евакуювати швидко, щоб ніхто не мав зайвих проблем.
По-перше, я почав переходити до таких явищ не так давно. Під час попередньої поїздки до Санкт-Петербурга він помітив кілька робітників, на ease, забравши на певній електричній щитовидній коробці всього 20 метрів від станції.

Головна

1,1 км Летерно, стрибаючи з автобуса, я кинувся до метро, який був просто біля московського вокзалу. Метро не підключено до лінії, що веде до станції Горького під будівництвом. У майбутньому планується побудувати Ярмарок, який стане логічним утворенням нової лінії.

2,2 км Рівномір на малюнку дрібно. Ухил знаходиться через різкий поворот тунелю.

3. У Вид на Москву. Тунель заблоковано залізними воротами, за якими починається територія існуючого метро.

4. У До речі, майбутній амортизатор повороту буде організований тут для вирішення ситуації з переміщенням поїздів. Тепер черга відбувається прямо на станції.

5. Умань У цьому метро, можливо, вперше з'явилися розсувні збої-купе. Хороша імітація сучасних стандартів.

4. У Продовжуємо нашу подорож без сну або відпочинку. Вулиця поступово освітлює... Далі йде історія, описана в огляді... Швидко розкриваємо ковзання - ми буквально 50 метрів від станції, і найцікавіше - в тунелі робоче освітлення. Хто знає, що вони там? можливо, вони просто забули. Починався шпит на це дивне явище, почалися швидкі дефекти. Проміжки поступово стали меншими...

На Нижньому Новгороді підвісні тунелі р.

5 хв

6. Жнівень Я вирішив взяти дихання. Я дуже хочу бігти до цього прохолодного тунелю герба, який після 200 метрів спалахує в голові. Але прохідний поїзд раптом почав уповільнювати і сигналувати, потім припинив Натяг піднімається... Це момент, коли хлопець починає. Як прийти? Де я пішов? Я думав, що це було океї. Покинув на півгодини, поїзд продовжував рухатися, і коли він поїхав з довгого блиску, з'явилися силуети в жилетах. Вони були на відстані збереження, і навряд чи могли бачити силует в темному блискі. Чому потрібен ризик? він вирішив евакуювати.

6. Жнівень Я пішов до іншого місця, і тільки повернувся сюди вранці. Нічого не змінився, на вогні. - Ну, швидше за все, після того, як тур не був вимкнений (час близько 6 ранку). Покрити всю цю дистанцію буквально в одному інтервалі (макс. інтервали в нижній близько 12 хвилин), я сидів в той же блиск, щоб пропустити лайнап. Потім він переїхав.

7. Про нас Я не пропускав чергового поїзда аварійно... А потім все відбулося знову. Поїзд сповільнюється, перейшовши на той самий розділ, де була вчора працівникська бригада. Тільки він приховує за горизонтом, так як все повторює себе. Кілька силуетів в жилетах трампльовані біля деяких шафок. Після прийняття декількох пострілів, я сидів гірко і пішов назад.

8. У І тепер про місце я відвідував перший день після несподіваної зустрічі. У декількох зупинках був неактивний ВТО з великою кількістю занедбаних приміщень. Це було можливо, щоб зробити фотографії тут з люменом, тому після того, як взяти цей постріл, я пішов, щоб покинутих номерів. У одному з них був своєрідний номер відпочинку або фуршет - на стінах були застарілі фото міста і природи, а в кутку був декоративний (в одному з лампочками світла) домашній камін з фанери. Товстий спійманий сон - на автобусі дійсно не може спати. Коли я був більш комфортним, я закохався. Прокинувшись через весь режим, я прокинувся холодом. Наче не найуспішніше розміститися, хоча спочатку приміщення здавалося досить тепло.

9. Навігація Я знову поїхав у вервку і забрав черговий постріл ходового поїзда. Немає нічого іншого, щоб зробити тут. Час відвідання забігу, де було вчора.

9. Навігація Після чергового всмоктування наступного дня на дахах і в животі. По-перше вирушила в підпілля в верхній частині міста, сподіваючись побачити готову станцію, але я зустрів тільки порожній плювати і незайманий тунель, який я бачив минулого разу.
Друзі радять смакувати знамениту Шаурму на ринку Соморо. Так як він був поруч, він вирішив зупинитися... смачно! – так само, як в Одесі, на вугіллях.

10. Після багатьох зйомок ми йдемо на інше місце. Зійшовши в мілковидну шахту, велика трава з'являється перед нами. Швидко перекручуючи важіль, двері повільно і закріплюється відкритими.

11.

12. Довгий коридор шумопоглинаючих пристроїв скоро веде нас на інший СОТ, але цей час активний.

13 хв

14.

15.00 р.

16.00 р. І останнє місце. Тут я був останній раз - конвенційна камера під величезним єдиним куполом. Я завжди захоплюся.

17.00 р. Ретельно побачить стежка з проходження поїзда.

18 років Десять метрів від станції.

19.00 р. Коли я отримав на станцію, я не звертаю увагу на деактивований бюлетень, а включення раба прийшла як сюрприз до мене. Я втратив час... Я повинен повернутися до шахти.

20. Але я не поспішав залишити, позбавляючи чекати моторних локомотивів.

21. Шпильки. Тунель прямо під сітку.

22. Ну, ось перший мотоблок. Час виїхати Час йти додому. Кінець.

Джерело: