На Нижньому Новгороді підвісні тунелі

Підземні пригоди, ймовірно, приймали більшу частину мого часу в нижній частині. Я скажу прямо, я фотографував, алас, не так часто, часто через брак адекватного освітлення або можливості, але мені довелося ходити, як я вели багато, тому що головне - це аніме. Наприклад, я побував на одному місці двічі. У тунелі спочатку було робоче освітлення. Після подолання майже половини проходу і приїжджаючи одночасно час на правильне місце, робітники раптом з'явилися на горизонті, і поїзди сповільнилися, або припинили в цілому, щоб перенести деяке обладнання або розщепити пару людей. У нас було евакуювати швидко, щоб ніхто не мав зайвих проблем.
По-перше, я почав переходити до таких явищ не так давно. Під час попередньої поїздки до Санкт-Петербурга він помітив кілька робітників, на ease, забравши на певній електричній щитовидній коробці всього 20 метрів від станції.

Головна

1,1 км Летерно, стрибаючи з автобуса, я кинувся до метро, який був просто біля московського вокзалу. Метро не підключено до лінії, що веде до станції Горького під будівництвом. У майбутньому планується побудувати Ярмарок, який стане логічним утворенням нової лінії.

2,2 км Рівномір на малюнку дрібно. Ухил знаходиться через різкий поворот тунелю.

3. У Вид на Москву. Тунель заблоковано залізними воротами, за якими починається територія існуючого метро.

4. У До речі, майбутній амортизатор повороту буде організований тут для вирішення ситуації з переміщенням поїздів. Тепер черга відбувається прямо на станції.

5. Умань У цьому метро, можливо, вперше з'явилися розсувні збої-купе. Хороша імітація сучасних стандартів.

4. У Продовжуємо нашу подорож без сну або відпочинку. Вулиця поступово освітлює... Далі йде історія, описана в огляді... Швидко розкриваємо ковзання - ми буквально 50 метрів від станції, і найцікавіше - в тунелі робоче освітлення. Хто знає, що вони там? можливо, вони просто забули. Починався шпит на це дивне явище, почалися швидкі дефекти. Проміжки поступово стали меншими...

р.

5 хв

6. Жнівень Я вирішив взяти дихання. Я дуже хочу бігти до цього прохолодного тунелю герба, який після 200 метрів спалахує в голові. Але прохідний поїзд раптом почав уповільнювати і сигналувати, потім припинив Натяг піднімається... Це момент, коли хлопець починає. Як прийти? Де я пішов? Я думав, що це було океї. Покинув на півгодини, поїзд продовжував рухатися, і коли він поїхав з довгого блиску, з'явилися силуети в жилетах. Вони були на відстані збереження, і навряд чи могли бачити силует в темному блискі. Чому потрібен ризик? він вирішив евакуювати.

6. Жнівень Я пішов до іншого місця, і тільки повернувся сюди вранці. Нічого не змінився, на вогні. - Ну, швидше за все, після того, як тур не був вимкнений (час близько 6 ранку). Покрити всю цю дистанцію буквально в одному інтервалі (макс. інтервали в нижній близько 12 хвилин), я сидів в той же блиск, щоб пропустити лайнап. Потім він переїхав.

р.

7. Про нас Я не пропускав чергового поїзда аварійно... А потім все відбулося знову. Поїзд сповільнюється, перейшовши на той самий розділ, де була вчора працівникська бригада. Тільки він приховує за горизонтом, так як все повторює себе. Кілька силуетів в жилетах трампльовані біля деяких шафок. Після прийняття декількох пострілів, я сидів гірко і пішов назад.

8. У І тепер про місце я відвідував перший день після несподіваної зустрічі. У декількох зупинках був неактивний ВТО з великою кількістю занедбаних приміщень. Це було можливо, щоб зробити фотографії тут з люменом, тому після того, як взяти цей постріл, я пішов, щоб покинутих номерів. У одному з них був своєрідний номер відпочинку або фуршет - на стінах були застарілі фото міста і природи, а в кутку був декоративний (в одному з лампочками світла) домашній камін з фанери. Товстий спійманий сон - на автобусі дійсно не може спати. Коли я був більш комфортним, я закохався. Прокинувшись через весь режим, я прокинувся холодом. Наче не найуспішніше розміститися, хоча спочатку приміщення здавалося досить тепло.

9. Навігація Я знову поїхав у вервку і забрав черговий постріл ходового поїзда. Немає нічого іншого, щоб зробити тут. Час відвідання забігу, де було вчора.

9. Навігація Після чергового всмоктування наступного дня на дахах і в животі. По-перше вирушила в підпілля в верхній частині міста, сподіваючись побачити готову станцію, але я зустрів тільки порожній плювати і незайманий тунель, який я бачив минулого разу.
Друзі радять смакувати знамениту Шаурму на ринку Соморо. Так як він був поруч, він вирішив зупинитися... смачно! – так само, як в Одесі, на вугіллях.

10. Після багатьох зйомок ми йдемо на інше місце. Зійшовши в мілковидну шахту, велика трава з'являється перед нами. Швидко перекручуючи важіль, двері повільно і закріплюється відкритими.

11.

12. Довгий коридор шумопоглинаючих пристроїв скоро веде нас на інший СОТ, але цей час активний.

13 хв

14.

15.00 р.

р.

16.00 р. І останнє місце. Тут я був останній раз - конвенційна камера під величезним єдиним куполом. Я завжди захоплюся.

17.00 р. Ретельно побачить стежка з проходження поїзда.

18 років Десять метрів від станції.

19.00 р. Коли я отримав на станцію, я не звертаю увагу на деактивований бюлетень, а включення раба прийшла як сюрприз до мене. Я втратив час... Я повинен повернутися до шахти.

20. Але я не поспішав залишити, позбавляючи чекати моторних локомотивів.

21. Шпильки. Тунель прямо під сітку.

22. Ну, ось перший мотоблок. Час виїхати Час йти додому. Кінець.

Джерело: