669
Секрет Третьої Планети 10 років
Коли був останній раз, ви дивилися цей фільм як дитина? 10, 15 або 20 років тому? Я 10, і цей мультфільм завжди заподіяв мене нещастяним захопленням зі своїм «іншим» світом. Учора, я бачу ще 10 років після того, як я поклав сестру на прохання батьків. Тоді я почав порівнювати мої думки як вісім-річна дитина, і мої поточні враження, відлякувалися і змінювалися з часом. Я думаю, що читачі будуть зацікавлені у порівнянні думок дитини та дорослого. У вас буде 26 екранів, я буду знати.
Перш за все, ми зустрінемо з соусом, що летить над містом, а перша думка, яка виникає: «Чи є джеми трафіку?» ?
Не дивно, що ящики падають - які вони тримають там? Коли я був дитиною, вся ситуація викликала дикий сміх.
Зелений був типовим песимістом і був хороший дядько.
Я навіть мріяв про цей торт, як дитина, і тепер така тяга для солодощів зникла, і це викликає нічого, крім неприємних почуттів.
Громозек. Я був маленьким, коли я був дитиною. А тепер - 6 рук, очей - олівці, роликові ковзани, напої valerian, прохолодна фантазія з авторами персонажа.
Р
Це життєрадісна зелена, яка зараз...
р.
На такій маленькій планеті, тяжіння виходить з питання.
Веселі істоти, я назвав їх бурпсами.
Ми отримали, подивилися на них, і покинули, не кажучи вже про слово, що поніте?
Як я можу сказати, хто продає, хто? І зараз і 10 років тому.
"Правий хвіст довший" - Так що? Я ніколи не знаю.
Індикатори є великим замінником котів і котів.
Вони зробили велику роботу, так само, як вони робили в дії кіно.
Роботи з планети селезіак - завжди нерівномірно до них дихають і навіть будуються від дизайнера. і чому Зелена не залишалася основною механікою? - тільки 10 років тому я розумію.
525138
Я не був добрим малюком, і я мав гарну ідею, що я почав ці ваги на дзеркалах, які ростуть, а потім, як вони випаровуються, вони показують зображення.
Я не знаю, як одягатися в той час, але я обов'язково назвав черепаху погані слова спочатку для розбиття дзеркал, після чого Зелений вбив її, а потім Fun для кидання помилки. Кожен в свою чергу, гучно і сердитися!
Я хотів би зрозуміти, що занадто, і я не розумію, це було небезпечно.
р.
Де можна зробити всі ці дзеркала з дзеркала?
Пудлес. Це те, що я назвав їх зараз і як дитина.
86808394
Один з найяскравіших моментів для мене, коли люди говорять від корабля і купить на екрані, як вони говорять.
Охолоджуючий пістолет перетворює зброю противника в бруд
...
На цьому обличчі було багато дитячих кошмарів, пов'язаних з цим обличчям.
737264
Я завжди був вражений, як він знайшов право від тисяч цегли, і вчора спробував пам'ятати, що він перевернувся.
Погода Привіт знову! Бррррр
Це все. Кожен щасливий, і стрибок в дитинстві закінчився мультфільмом. Дитяче вбрання. Ми можемо піти на дим. Тепер і 10 років тому, одна людина, але які різні види. Він був і досі мій улюблений фільм.
Всі
Джерело:
Перш за все, ми зустрінемо з соусом, що летить над містом, а перша думка, яка виникає: «Чи є джеми трафіку?» ?
Не дивно, що ящики падають - які вони тримають там? Коли я був дитиною, вся ситуація викликала дикий сміх.
Зелений був типовим песимістом і був хороший дядько.
Я навіть мріяв про цей торт, як дитина, і тепер така тяга для солодощів зникла, і це викликає нічого, крім неприємних почуттів.
Громозек. Я був маленьким, коли я був дитиною. А тепер - 6 рук, очей - олівці, роликові ковзани, напої valerian, прохолодна фантазія з авторами персонажа.
Р
Це життєрадісна зелена, яка зараз...
р.
На такій маленькій планеті, тяжіння виходить з питання.
Веселі істоти, я назвав їх бурпсами.
Ми отримали, подивилися на них, і покинули, не кажучи вже про слово, що поніте?
Як я можу сказати, хто продає, хто? І зараз і 10 років тому.
"Правий хвіст довший" - Так що? Я ніколи не знаю.
Індикатори є великим замінником котів і котів.
Вони зробили велику роботу, так само, як вони робили в дії кіно.
Роботи з планети селезіак - завжди нерівномірно до них дихають і навіть будуються від дизайнера. і чому Зелена не залишалася основною механікою? - тільки 10 років тому я розумію.
525138
Я не був добрим малюком, і я мав гарну ідею, що я почав ці ваги на дзеркалах, які ростуть, а потім, як вони випаровуються, вони показують зображення.
Я не знаю, як одягатися в той час, але я обов'язково назвав черепаху погані слова спочатку для розбиття дзеркал, після чого Зелений вбив її, а потім Fun для кидання помилки. Кожен в свою чергу, гучно і сердитися!
Я хотів би зрозуміти, що занадто, і я не розумію, це було небезпечно.
р.
Де можна зробити всі ці дзеркала з дзеркала?
Пудлес. Це те, що я назвав їх зараз і як дитина.
86808394
Один з найяскравіших моментів для мене, коли люди говорять від корабля і купить на екрані, як вони говорять.
Охолоджуючий пістолет перетворює зброю противника в бруд
...
На цьому обличчі було багато дитячих кошмарів, пов'язаних з цим обличчям.
737264
Я завжди був вражений, як він знайшов право від тисяч цегли, і вчора спробував пам'ятати, що він перевернувся.
Погода Привіт знову! Бррррр
Це все. Кожен щасливий, і стрибок в дитинстві закінчився мультфільмом. Дитяче вбрання. Ми можемо піти на дим. Тепер і 10 років тому, одна людина, але які різні види. Він був і досі мій улюблений фільм.
Всі
Джерело: