Подбайте про дитячий будинок.

Англійська людина Джеремі Goldsmith і його чотирирічний Labrador Fred знайшов притулок для дітей-сиріт на тиждень тому в Essex County.
4 фото через goodnewsanimal

Згідно з Єремією, качка-мама (і, ймовірно, інші каклінги) стала фешн-вечерею і каклінг не проживало довго або якщо людина не приймала його з ним. Labrador відразу продемонстрував підвищену увагу на затискання і в першу чергу його клацнув, очистивши її від забруднень.

А тепер Фред і качалка, який був нікований Денисом, спати один з одним на одному підстилці і з'їжджати разом на місцевому водоймі. Джеремі є власником замку Mountfitchet (historical Museum-reconstruction of Middle Ages) в Станстед.

«Це так дивно, щоб побачити їх разом, – каже Джеремі, «Фрад став справжнім татом». Сходження сходження собаки, сходження на голову, сходження на його сторону, коли він лежить. У воді він набагато вишуканий, в його елементі. Я думаю, що Фред допоміг йому з тим, що б не змогла зробити все без нього.

За багато років свого замку Джеремі виросло оточене багатьма тваринами, тому що в його замку Джеремі протягом багатьох років як справжній притулок для тварин, поранених або дитячих будинків. Перш ніж Денис, собака також подбала про невеликий олень.

«Це буде цікаво побачити, як Денис виростає, і я думаю, що він дізнався багато з Фреда, тому він збирається дізнатися, як кинути або похати котів», – сміється Джеремі.

, Україна

Джерело: