Поїздка на найбільший рок-фестиваль «Рок Ам Кільце»

Теплі часи почнуться найближчим часом, і з ними починаються багато відкритих сходів.
Тож я нарешті збираю вас, як я пішов до Німеччини, і зробив одну з моїх снів, відвідавши найбільший рок музичний фестиваль, Rock am Ring, який відбувся з 3 по 5 червня 2011 року.
Ціна квитків 140 Euros, придбали 5-6 місяців заздалегідь, ближче до більш дорогих, але екстремально, наскільки я пам'ятаю, був 160 євро, які не критично, враховуючи масштаб цього прохолодного заходу! Замовивши їх і оплачується за допомогою картки в Інтернеті. У Москві за ~10 євро було зареєстровано пара тижнів,
До речі, квитки на літак в Німеччину і назад були взяті одночасно, що в загальній вартості 4900 рублів за людину!
Все, в тому числі відео, було знято на Nokia N8. У вас буде 88 фото. Я тут. Приїжджайте, дайте.
1,1 км

2,2 км В цілому, на початку часу великих рок-фестивалів, змішаних з другом тут є 2 ідентичні футболки для пам'яті. Ми говорили про Maxidrome тут, так...

3. У Ми отримали на площині і тушковані.

4. У Оригінальний Берлін зверху.

5. Умань Перемога колони на Великий Зірковий площі.

599 р.

6. Жнівень Це сквер у Берліні, пам'ятник євреям Європи.

7. ...

...

9. Навігація Залишки Берлінської стіни.

р.

10. Я шукаю на поїзді Берліна...

р.

11.

12. Це право, не водити собак на газоні. . . й .

13... бо Німецькі діди люблять відпочивати там!

14. Пройдемо далі в Німеччині...

15.00 р. На станції Дюссельдорф це пам'ятник руку з книгою!

Р

16. ...

17.00 р. Десь у дворі Дюссельдорф. Я назвав це "Еквібтріум Колесо", оскільки я не думаю про будь-яке інше використання.

18 років Я не бачив котів в Дюссельдорфі, але кролики прямо в місті.

Р

19. ...один.

20. Перевірити в готель. У районі 1400 рублів. за двомісний номер 3 *, не поганий!

, Україна

21. В'яжемо місцеву шаварму, схотка!

22. Два з нас вражають один...

3484486

23. . . але до нього допомогла, а потім вже змінив посади!

24. Моя друзі, Рафаель з Лерою, і красива архітектура Дюссельдорф.

р.

25. Далі ми пішли тут...

26 ... наближати ближче...

27. ... Чи є це, Рейн Tower (Reinturm).

28. Ми пішли в ресторан, сіли, дивилися навколо - що тут і як "на площі" від вище ...

29. ...

30. ...

3610Р. 4200Р.

31. Далі ми перевірили місцеве пиво Дюссельдорф ... повний лаг! Я не думаю, що я великий фанат алкоголю в цілому.

32. Давайте перейдемо, Кельн. Собор Святих Перт і Марія, хребт!

33. Поруч з собором знаходиться вершина кожної вежі.

34. Всередині...

35. Нарешті, в Кельні вони знайшли місце, де вони варять гідну «Рульку» та німецьку ковбасу!

36.00 Р Після цього була певна арт-галерея, яка привернула увагу на цю роботу.

3610Р. 4200Р.

37. ...і це.

38. Ми на нашому фестивалі! Ми переїхали до Кобленца, звідси, що автобус йде на Nürburgring (F1 гоночний трек), де Rock am Ring працює з 1985 року! Давайте йти...

39.00 р. Невеликі, акуратні німецькі села по дорозі.

40. І ось постійний головний організатор фестивалю. Величезна подяка цьому чоловіка, за повний спектратор комфорту протягом трьох днів заходу! Я буду говорити про деякі приклади нижче.

41. Прибув!

42. Не було перешкод або перешкод для контролю. Немає черги!

43. Ми зустрілися з нами Ми збираємо кемпінг, встановивши намет.

44. Ніцца Тепер ви можете сідати і подивитися навколо...

45. Люди тут знають, як веселитися! І зробивши це до максимуму! З повагою

9686868645

46. ...

47. Слям починається прямо тут!

48. Багато різних і цікавих людей навколо!

, Україна

49.00 р. Звісно, тут також є «інтерестінг», але хочу сказати про автомобіль. Тут найзручніший і практичний спосіб піти на такі багатоденні події.

(Рівне)

50. . . . тут є сумки, . . . на лопатках! Ну, вони німці.

51. І так! Ми кажемо: "Ми проти гуми BAB! й

52. Тепер час знайти правильні групи. На момент фото ми йдемо на шестигодинну «місію» в червоному кольорі!

53. "Переїзд" до доріжки / до сцен ...

54. ...

666200Р

55. Перегляд доріжки з вище, що вказують на кемпінгові місця (зелені) та стоянки (червоні). Тут ви також можете оцінити масштаби фестивалю та її організацію.

56.00 р. Місце розташування сцен на трасі, основна з яких знаходиться на нижньому праві, все одно буде корисною інформацією нижче.

57.00 р. При вступі в трек, якщо хмари починають збиратися в небі в даний момент організатори видають плащі, як це безкоштовно для аудиторії! Шановні друзі! Тут схема надзвичайно проста і всім дуже задоволена: сама аудиторія, а потім бренд, який замовляє / оплачена для реклами за цими клоаками, і, звичайно, організатори, які просто поєднують перші і другі. Тут я хочу відзначити, встановлену в кожному таборі, повністю зібрані номери для душіння на фестивалі, всього 1,5 євро, що є неперевершеним плюсом на фестивалі Триденний! Як кажуть, ми ще далеко від цього рівня організації та суспільства в цілому.

р.

58. Люди витягують...

59.00 р. Тут приходять справжні любителі! Сліпкно не на фестивалі в 2011 році. І це не точка, головне тут є ломка і дрощі в максимумі!

60 хв Простір перед сценами заповнюється...

61. І тепер все тут!

3610Р. 4200Р.

62. До м'яса я вирішив, що це було вчасно пити. й

63. Я не думаю, що це занадто мало!

64. ... отримав більше задоволення.

65. Німці також «заряджаються».

66.00 Р У нашому часі ми обов’язково повинні «вивести все зайвим».
Організатори тут, як це було, підказать хлопців «Не хвилюватися, поцілунати прямо на вулиці, це буде швидше і кожен буде достатньо.» І це дійсно смокче... в такій щітці, щоб швидко вийти з натовпу... і назад!

р.

67. Це з німецьких земель!

68. І Rafael прямо з під ... Так, він гарячий вентилятор КОРН, тому він одягався належним чином.

764562

69.00 р. Є такі сечовини...

70.00 р. На головній сцені збираються люди, всі чекають.

71. Інформація для відвідувачів ... і для нас теж: показує території танцювального майданчика з умовами наповнення. І я згадую мій коментар тут, хто написав до хлопця, який збирається на цьому фестивалі...

Джерело: