Поїздка на рок-фестиваль Кубанани.

Привіт, це моя перша тема, хоча я сидю в Япі дуже довго, але перед тим, що я був вміст лише з переглядом.

Після перегляду повідомлення про поїздку до німецького Року Ам Кільце, роудлінг (так, це мій сон, щоб дістатися) Я вирішив розповісти, як я пішов на наш, російський фестиваль на узбережжі Чорного моря – Кубана.

Літо Я пішов на другий раз, напевно неможливо порівняти з німцями, але я не бачив кращого фестивалю в Росії (Я не люблю вторгнення через склад груп, місце і я далеко від нього, я з Краснодара, до речі).

Особисто, буде кілька фото з мене, адже буквально з моменту, коли мій нога встановлює ногу на землі Ліберти півострова, я забули про фотографії та інші люки, були тільки море, сонце, прохолодна музика, хвилювання і позильність!

90 фото, але не достатньо перенести всі теплі спогади цього фестивалю

16+, я думаю.

, Україна

Фестивальна карта. На сайті соляного озера в 2010 і 2011 році була пустеля з грязьовими ванними кімнатами, нижня буде.

р.

Підставка в лінії для обміну авіаквитків для браслетів.

浜у 灞 绀

до

добірка

Протягом фестивалю було нестерпне тепло, за перший день наша компанія згорла і перегрівалася, з етапу ми були «виготовлені» з вогнегасниками і заливається водою з басейну.

спалювання.

Херсон

Я не знаю, що це називається, але він виглядає круто і дорого.

Ці хлопці гліде минулих людей дуже розумно.

А іноді вони прийшли, і на другий день почався вітер, і на третій день вже досить бурхливо.

кава

Подруга від Кірова, знайдена один одному в трюнеті після свята і разом ми чекаємо на наступний Кубан.

Панкуха, нижче її ніг татуювання.

Що це?

Худорлява ванна, дуже пахне і спекотна, і як недбалий, без допомоги, ви отримаєте ебать.

рідний

І ще один прекрасний оригінал.

Джерело: