Спорт мотоцикл

Доброго дня! як звичайно, я напишу на невеликий друк, не звертайте увагу на помилки, це не про них.
Сьогодні я покажу, як я зробив спортивний велосипед, зробив більше одного тижня, це було важко, але я зумів, як ) буде 35 фото, будь ласка, не розбити пост.

Я наказав від звичного повороту 2 майбутніх коліс, і ті, які я чекав, я чекав, добре, вирішив зробити з чим.

Спорт мотоцикл

відразу почали виготовляти передній щит для майбутнього велосипеда, все як звичайний, лист металу, пара кульок, для арки і молотка з інструментом для монетизації.

Спорт мотоцикл

Це молоток.

Спорт мотоцикл

Він трохи приймав, щоб отримати щит, як це.

Спорт мотоцикл

Потім він почав робити спиці в колесах ... промив, що з ... в )

Спорт мотоцикл

Для задніх коліс мені довелося придумати виделку, як це, він вийшов швидше, ніж з передньою.

Додано до [mergetime]1333746894[/mergetime]
Я зробив передню виделку і почав каркас.

Спорт мотоцикл

Я зробив передню виделку і почав каркас.

Спорт мотоцикл

Повернутися до педулу, все ще приблизно, тому що я не зробив це до.

Спорт мотоцикл

Я побудував двигун, встановив все так далеко тільки в фітингу.

Спорт мотоцикл Р

Я почався з проблем з резервуаром, я покажу вам відразу ж мотоцикл називається aprilia falco, і до останнього моменту я не знаю його ім'я, я зробив все на зв'язку, так щоб говорити, від просто трохи ) так що не скакати занадто багато.

Спорт мотоцикл

Вона виглядає як велосипедна арматура.

Спорт мотоцикл

танк. початок )

Спорт мотоцикл

Виявляється, що танки не зовсім люблять це, я дивився в Інтернеті і пішов до шема, так що він виглядав як )

Спорт мотоцикл р.

Ось щось.

Спорт мотоцикл

Все ущільнюється і обтирається. Бак готовий.

Спорт мотоцикл

Каркас.

Спорт мотоцикл

Хвіст, або ас, називаються по-різному.

Спорт мотоцикл

Він подарував йому вагу, вона стала важкою.

Спорт мотоцикл

Він подав амортизатор удару, і він запечив його для фітинги.

Додано до [mergetime]1333747873[/mergetime]
Я збираюся курити.

Спорт мотоцикл

зробив мотоцикл так само, як 2 дві країни )) на прибуття в Білорусь, знайшов мідну трубу в гаражі, відрізати 2 штуки, ці майбутні "банки" для вихлопних систем.

Спорт мотоцикл 309 р.

Самі труби.

Спорт мотоцикл

пропалюють їх на сидіння.

Спорт мотоцикл Р

почав найскладніший, щоб зробити схожий пластик ... вирізати «обличччя»

Спорт мотоцикл

Я віддаю боковини.

Спорт мотоцикл

Кіт Tolik знаходиться і контролює процес

Спорт мотоцикл

26 фото повністю відрізняється моциком, в «глухому» прокочується отвір під фаром, і вставляє себе фари, «пластичний» здається також підібраний, якщо весь процес був видалений, звіт буде 350 фото, тому зараз.

Спорт мотоцикл

Побічні погляди, полум'я для якості фото, руки брудні, і камера особливого бажання не бруднитися.

28213.

кермове колесо, приладобудування не робив, завдяки конструкції мотоцикла, колеса були невеликими, через них всі шви.

Спорт мотоцикл

зовнішній вигляд.

Спорт мотоцикл

передній.

Спорт мотоцикл

позаду. з

Спорт мотоцикл

Багато людей знають, як я зробити, я не фарбувати, просто показати фото готової копії з 2 пасажирами на борту.

Спорт мотоцикл

Натюрморт

Спорт мотоцикл

Спасибі всім, Я сподіваюся, що це повідомлення йде на золото.

Спорт мотоцикл

Джерело: