Спорт мотоцикл

Доброго дня! як звичайно, я напишу на невеликий друк, не звертайте увагу на помилки, це не про них.
Сьогодні я покажу, як я зробив спортивний велосипед, зробив більше одного тижня, це було важко, але я зумів, як ) буде 35 фото, будь ласка, не розбити пост.

Я наказав від звичного повороту 2 майбутніх коліс, і ті, які я чекав, я чекав, добре, вирішив зробити з чим.

відразу почали виготовляти передній щит для майбутнього велосипеда, все як звичайний, лист металу, пара кульок, для арки і молотка з інструментом для монетизації.

Це молоток.

Він трохи приймав, щоб отримати щит, як це.

Потім він почав робити спиці в колесах ... промив, що з ... в )

Для задніх коліс мені довелося придумати виделку, як це, він вийшов швидше, ніж з передньою.

Додано до [mergetime]1333746894[/mergetime]
Я зробив передню виделку і почав каркас.

Я зробив передню виделку і почав каркас.

Повернутися до педулу, все ще приблизно, тому що я не зробив це до.

Я побудував двигун, встановив все так далеко тільки в фітингу.

Р

Я почався з проблем з резервуаром, я покажу вам відразу ж мотоцикл називається aprilia falco, і до останнього моменту я не знаю його ім'я, я зробив все на зв'язку, так щоб говорити, від просто трохи ) так що не скакати занадто багато.

Вона виглядає як велосипедна арматура.

танк. початок )

Виявляється, що танки не зовсім люблять це, я дивився в Інтернеті і пішов до шема, так що він виглядав як )

р.

Ось щось.

Все ущільнюється і обтирається. Бак готовий.

Каркас.

Хвіст, або ас, називаються по-різному.

Він подарував йому вагу, вона стала важкою.

Він подав амортизатор удару, і він запечив його для фітинги.

Додано до [mergetime]1333747873[/mergetime]
Я збираюся курити.

зробив мотоцикл так само, як 2 дві країни )) на прибуття в Білорусь, знайшов мідну трубу в гаражі, відрізати 2 штуки, ці майбутні "банки" для вихлопних систем.

309 р.

Самі труби.

пропалюють їх на сидіння.

Р

почав найскладніший, щоб зробити схожий пластик ... вирізати «обличччя»

Я віддаю боковини.

Кіт Tolik знаходиться і контролює процес

26 фото повністю відрізняється моциком, в «глухому» прокочується отвір під фаром, і вставляє себе фари, «пластичний» здається також підібраний, якщо весь процес був видалений, звіт буде 350 фото, тому зараз.

Побічні погляди, полум'я для якості фото, руки брудні, і камера особливого бажання не бруднитися.

28213.

кермове колесо, приладобудування не робив, завдяки конструкції мотоцикла, колеса були невеликими, через них всі шви.

зовнішній вигляд.

передній.

позаду. з

Багато людей знають, як я зробити, я не фарбувати, просто показати фото готової копії з 2 пасажирами на борту.

Натюрморт

Спасибі всім, Я сподіваюся, що це повідомлення йде на золото.

Джерело: