Морський нано-акваріум в домашніх умовах.

Добрий день!
Я ніколи не бачив теми моряка... Виправити його.

У цій темі я розповість вам, як почати морський нано акваріумний крок за кроком, без спеціального кров'ю.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Перше, що нам потрібна квадроцикл і комплект необхідного обладнання.
Що таке нано-акваріуми добре для?
Не потрібно особливо складне обладнання.

Список:
1. Акваріум.
2,2 км Світильник.
3. У Фільтр (потрібно бути досить потужним, набагато більш потужним, ніж для свіжої води).
4. Термостат.
Це мінімум обладнання, без якого акваріум не буде проходити (для гарячих країн можна без нагріву майданчика).

Де в морі без піску?
5. Умань Пісок.
6. Жнівень Сіль, засолити воду.
7. Про нас Підготовлена вода. Осмос, дистилят. У будь-якому випадку, нічого взагалі. Просто H2O.
8. Камені. Ефіші живі рифи або сухі. З живим каменем дозрівання акваріума піде швидше.
Я використовував сухий камінь. Обладнання.

Бог благословляє поляків.
Вони роблять великі набори для нано-сафарерів.
Не рахуйте як рекламу, але набір дійсно великий!
Все, що потрібно в комплекті, хоча опалювальний майданчик повинен бути придбаний окремо.

Розміри 250х250х300 Обсяг квасу становить 18 л на внутрішні стінки, на зовнішніх розмірах - 20 л. Для такого об'єму і розміру дна піску потрібно близько 3 кг. Заливаємо рівномірний шар піску:

Сіль. Морська вода солона, це аксіома.
Кухонна сіль не буде.
Я використовую Seachem Salinity. Один літр дистильованої води вимагає 33 грам солі.
Сіль на добу, обігрів води до 26 С, забезпечення аерації та гарного кровообігу.
Після соління можна залити воду в аква. Я кладу пінопластову пластину на нижній частині ліжка, щоб я не розмити пісок:

Наповнення акваріума близько половини, покласти камінь в ньому.
Я отримав живий камінь для прискорення процесу дозрівання. Bacteria, помилки,...

Залийте воду до вершини. Частина води в фільтрі.
Ми повинні говорити про фільтр окремо.

Морський акваріум має спеціальну систему фільтрації, яка складається переважно в біологічній фільтрації. Всі механіки розраховуються або їдять коралами. Тому фільтрувальний наповнювач для морського акваріума - камінь. Невеликі фракції РК (вітаючий камінь), ліо, на проспекті ІБС (сухий рифний камінь). Я перемішував як.
Також заохочується застосування строго вимірених доз сорбентів, таких як Matrix Carbon, Denitrate та ін. Дози повинні бути строго дозовані, інакше ви можете отримати стерильну квасолю, і це до нічого. Bacteria є запорукою успішного розвитку нано-екосистеми.

Допомогло мені допомогти синдеркоммандо. Дроти будуть перевірятися, камені будуть закріплені.

573080

З Я був запозичений камінь, мені довелося зробити власну скульптуру.
Я був склеювання його з IBS, епоксидної лінії і надклеєного гелю.

Підготовка:

IBS досить просто розпилює ножівку на металі.

Чому я використовую IBS?
Займається час приклеїти, РК не може вижити довгого перебування в повітрі, тварина буде згинатися. У свіжозапущеній банці немає необхідності розкладання продуктів.

Епоксилін є хорошим інструментом для швидкого склеювання каменю, не токсичний після застигання, але атлас, його приклеюють до каменю тільки завдяки механічним факторам. Для того, щоб уникнути розпаду «скульптури», я змащував камінь і епоксилін з невеликою кількістю Момент-гель.

Далі, попередньо підготовлені і спробовані фрагменти повинні щільно притискати і залишити наодинці 5 хвилин. У цей час епоксидна лінія замерзне, клей теж, скульптура набуває достатню жорсткість.

Після того, як зробити всі шматки разом, ми можемо бачити результат:

Також місця, які закріплюються епоксидином, я покривають розчином морського піску і сушеного цементу. Згодом вони переросли з коралової лінії, і X не буде видно на всіх.

УВАГА!
Підходить білий цементний бренд 500 D-0! Немає додаткових. Іншим є те, що ви постійно боретеся з алгаєм.
За міжнародною класифікацією Портланд СЕМ-1 підходить.

Камінь, після змащування цементом, я сушений в духовці 6 при температурі 80 градусів за годину. Це прискорює загартування цементу і випаровує залишки свіжої води, які можуть залишатися в камені після його миття. Це, в свою чергу, прискорило потік морської води.
І знову, плетіння Sonderkommando перевіряє і затверджує якість цементної твердості!

Ми кладемо камінь в аква, і ми втратимо в процесі дозрівання.
Теоретично, квасоля стає звичаєм наступного дня, але я вирішив почекати тижня, щоб не тягнути екосистему з життям.
Після тижня скло і камінь активно переросли з водоростями і планктоном різних кольорів. Зелений - фітопланктон, іржі - зопланкттон, бузок - cyanobacteria. Все правильно. Варто. Не змішайте процес. I6 просто додаючи бактерію для початку.

739568р.

Поступово фольгу відходить, що свідчить про нормальне функціонування та створення біобалансу.
Після того, як ви думаєте, вода вже дозріває, ви можете поселити першу тварину.
Strombos - пилосос з равликом - повинен бути в кожному акваріумі. Дуже корисний живіт. Очищає пісок від нальоту, розбиває пісок, безглузно занурює в неї, залишаючи тільки періоскопові очі на поверхні.

Корали є те, що це акваріум для.
Корали – тварини з власним характером, апетитом, захистом та атакою.
Від коралів до свіжого акваса є ідеальним зооантусом, briarium, clauria, discoactinia.
Всі вони неагресивні, відносно сусіда, досить важко, і є мільйон видів на будь-який смак.
Я почався з ними.

Зоантус:

р.

Детальніше
Колір - мільйони, під різним світлом - різні:

Клаулярія:

, доб. 5

Брярій:

Щось з дисків, ймовірно, стерактус:

Також через тиждень після запуску я пощастив знайти невелику колонію евофілії, корал не для новачків, але я вже старий акваріум, де я міг поставити його, якщо це не було добре тут:

р.

Після двох-трьох тижнів пускове поле акваріума набуває його зовнішній вигляд:

Місяць після запуску:

місяць і половина:

р.

Навколо цього часу я почав шукати на діодному світлі.
Відносні лампи викопані, акваріум був освітлений однією зіркою на трьох кристалах: білий, синій, ультра-блакитний. Загальна потужність 6.6 Вт.

Корали грали безпрецедентними квітами, і розуміли, що рідні лампи були відтінені.

Зоантус:

Габаритний зображення

Більше зоантусів:

РІКОРДЕА:

Акустація:

Стародавній Бріаріум:

Зоантус зі свіжими сусідами:

Габаритний зображення

І більше:

Ще одна акантастрія, цей час червоний:

Зоантус:

Євгенія:

Загальний вигляд може півтора місяці після засолювання.

Зміна води - один раз на тиждень, близько 5 л.
Годування тричі на тиждень. Молитва, фітопланкттон, амінокислоти, вітаміни. Будь-який, спеціальний корм.

Світло 14 годин на добу. Фільтрація цілодобово.

Я зробив. Запитати, критикувати.

Джерело: