Де Батьківщина Бегіни

Ілля Варламов пише:

Для більшості росіян зв'язатися з офіційними органами влади викликає не менше незначного ворожіння. Російське повідомлення, поліція трафіку, податковий податок вже давно став невеликими гілками пекла. В літній час я отримав паспорт і пішов на рідну політичну станцію кілька разів. Навіть в Пакистані важко знайти таку в'язницю. Ремонт 30 років тому стільці і лавки розпадаються, стіни фарбуються, вона страшно піти в туалет. Деякі черги, обіди, санітарні дні. Стан офісів доречний - старі меблі, страшне обладнання, все підливається папірами. Жорстке поросіння. Звичайно, це поросятість використовує грубі, сердитися і непристойні люди. Вони відмінно вписуються в це середовище. Я не знаю, чому я так щаслива, коли я отримав документи. До того, що я більше не маю лука,

Ви можете змінити ім’я міліції так само, як ви хочете, ви навіть можете підняти свою зарплату кілька разів, але до 90 відсотків наших відділів поліції такі поросяті, нічого не зміниться. У такій атмосфері не можна лікувати людей, як правило, не вкрасти і поважати закон.

Звичайно, все починається в свідомості і навколишньому середовищі. Дуже важливо очистити вулиці. Не тільки місто для людей, але й для людей. Спочатку нам потрібна бульдозер. Перше, що робити в поліцейській реформі, було розшукати всі відділи міліції. Згорніть всю стару форму. І починати. Боротьба з корупцією повинна починатися з ремонту офісів.

Наступний 21 фотографії

Тепер скажемо, що ви вирішили запустити власний бізнес і зареєструватись як підприємець. Малий і середній бізнес завжди був задньою економікою. Реєстрація не складна, Інтернет має всю необхідну інформацію. Після реєстрації необхідно отримати «Інформаційний лист з Ростату». Не знаю, чому, але це традиція. А потім практично кожен підприємець в Москві повинен пройти обряд ініцію в офісі Росстата за адресою вул. Цегляна. 33.

Запрошення на екскурсію.

01. У Вхід

02 мар

03.03.2014 р. Кожен елемент інтер'єру даної будівлі сприяє розвитку підприємництва в Росії.

04.04. Але це не так погано. Тут налаштовують нові дегустаційні магазини.

05. Мар Коридори.

Мар

07 мар

08.03.2014 р. Документи продаються тут.

18639 р.

09 мар

10. Туалет.

Р

11. Згідно з радянською традицією, працівники закривали свої стенди до замка, щоб підприємці не соромилися нічого зайвого.

12. Обід.

13.00 р. Замовлення, правила, інструкції...

14.

15.00 р.

16 мар

614183

17.00 р.

18 років Вони кажуть, що тіло Шилова захована десь тут.

, Україна

19.00 р. Звісно, такі установи не повинні існувати. Якщо Москва, найбагатший місто Росії, так захоплений, що відбувається в регіонах?

20. Ви все ще хочете бути підприємцем?

21. Яй. Ми безкоштовно. Будь-яка нормальна людина, після відвідування цієї будівлі, має бажання подарувати будь-який хабар, але не приїхати сюди самостійно.

Про те, як такі установи повинні виглядати на прикладі Грузинського дому правосуддя.

р.

Джерело: