Виділений до дитинства

Це так буває, що ваш улюблений флеш-накопичувач, який ви постійно носите з вами в одній кишені з вашими ключами, телефоном, ножем, щось інше ... рано чи пізно зламається (боді) і стає дуже крихким, розширюючи чіп. Прогулянка по полицях в пошуках нового одягу для флеш-накопичувача і знайшли дві фігури «ночі ступні, діти». Ми насправді йдемо...
У вас буде 10 фото і текст, не перервуться.

Виділений до дитинства

Найважчим було, морально, пиляти голову Піггі. З сльозами на очах він зумів кишеню. Слід зазначити, що гумова каучука виконана до того, як пилила з утрудненням 10 хвилин.

Виділений до дитинства

Рат вівчарки дивиться з інтересом від клітки, що відбувається і виглядає на нозі з страхом.

Виділений до дитинства

Потім вирізаємо тушку навпіл з канцелярським ножем (на довгий час шукаємо її в нашому інструменті).

Виділений до дитинства Габаритний зображення

Натягніть отвір під флешку, перевірте, як вона сидить.

Виділений до дитинства

Роз'єм. Клей в домашніх умовах не підходить, знайшов тільки «рідкі нігті». В кінці ще довелося приклеїти звичайний «суперклей». Ну, я ніколи не зміг клеїти нормально.

Виділений до дитинства

Очікується до висихання.

Виділений до дитинства

Далі найважчішим було зробити отвір під головкою. Старий шнур USB прийшов до порятунку, який, очищивши від гуми і дротів, нагріваючи над плитою і зробив отвір в гумці - очищається каналізацією і викрутками. Щоб фотографія цього не знеболюючий процес, то про те, що сталося (якість не працює дуже добре, шкода).

Виділений до дитинства Р

Ось нижньої лінії. Сидіння добре, радує очей і змусить навколишнє середовище. З мінусів - не прилипайте в задній порт системи, так як вийшов дуже товстий флеш-носець.

Виділений до дитинства

Ну, я час, щоб зробити Stepachka. Спасибі всім за вашу увагу, я сподіваюся, що ви користувалися таким примітивним ремеслам.

Виділений до дитинства , Україна

Джерело: