Як діагностувати та перевірити гоночний MAZ

Звідси.
Будь ласка, не порушайте і не суджуйте строго для копіюванняpaste, я хочу показати наше МАЗ.
У вас є багато фотографій і декількох літер.
Я не знаю.

Сьогодні (квітень 9) у столиці Дизельний центр Bosch, відомі білоруські автомобілі-учасники Дакар-2012 - діагностовані гойдалки МАЗ. Відповідач Onliner.by відвідав діагностичний центр, в першу чергу познайомився з пристроєм ралі автомобілів і навіть прокатав на місці навігатора на тестовому діапазоні на машині, що почалася в Дакарі No 545.

Bosch та Мінськ Завод був коопераційний протягом п'яти років. За цей час працівники німецької компанії протестували 8 сімей двигуна для білоруського виробника. У 2007 році розпочалася співпраця двох брендів. Сьогодні, майже всі двигуни, які встановлюються на серійному MAZ, є складові німецького виробника.

...

1829497

Bosch забезпечує потреби заводу в запасних частинах - це різні датчики, електронні двигуни, пускачі та генератори, форсунки та насоси системи Common Rail і багато іншого. Також німецький бренд працює з МАЗ в трьох областях: адаптує і тестує нові двигуни покоління для установки на шасі вантажівок, бере участь в тестуванні нових моделей МАЗ і навчає персоналу заводу в галузі діагностики і ремонту автомобілів.

...

...

У найближчому майбутньому Bosch стане технічним партнером спортивної команди МАЗ. 9 квітня 2012 року в діагностичному центрі дизельних автомобілів прибули дві не дуже звичайні автомобілі - це MAZ-5309R "комбат" вагон і так званий "технічний автомобіль" - сервісний автомобіль з запчастинами, житловим відсіком і необхідним обладнанням на дорозі. Завдання технічного автомобіля полягає в тому, щоб відновити гоночний автомобіль в короткий час.

«Технологічний транспортний засіб є фактично серійним транспортним засобом МАЗ. На відміну від автомобіля, має 5-місну кабіну і різну форму тіла, в якій знаходиться необхідне обладнання для відновлення бойового автомобіля. У Міністерстві надзвичайних ситуацій Валерія Козловського, голова спортивної команди МАЗ-СпортАВТО, а також навігатор гоночного автомобіля, який брав участь у Дакар-2012, розповів Onliner. від.

Як для боротьби (це як це називається співробітниками МАЗ), вона отримала низку поліпшень. Перш за все, від серійних вагонів виділяються модифікованими амортизаторами. На машині встановлені шини Мішелін (до речі, на машині використовуються континентальні шини). Робочий об'єм двигуна в гоночному автомобілі становить 18 літрів. Потужність близько 900 к.с. Витрата палива на шосе 50 л на 100 км. Під час гонки - близько 120 літрів на 100 км. Це більше літра на кілометр!

...

Останнім часом спортивна команда МАЗ почала турбуватися про роботу двигуна Дакарського авто ("технічний"). Для діагностики вони повернулися до сервісу Bosch Дизель Центр, який в основному займається постановкою діагнозу та ремонту автомобілів. Співробітники центру запропонували, що проблема може бути пов'язана з несправністю соплів. Але після діагнозу виявилося, що вони працюють як очікується. «Для того, що ми розглянемо інші проблеми. У діагностиці автоперегонів основна складність полягає в тому, що насос, інжектори та інші компоненти в її двигуні механічно. Це означає, що потрібно по черзі видалити і перевірити різні деталі. У більш сучасних двигунах все простіше - можна просто підключити двигун до діагностичного обладнання і визначити, які несправності, співробітник центру сказав нам. Після цього ми пішли на перегони, щоб протестувати гоночний MAZ!

р.

...

4339534

...

Ми отримали на полігони кільцем. «заряджені» вантажні автомобілі були великим інтересом до водіїв. Кожен спробував отримати навколо цих монстрів. Багато вказали свого великого пальця через вікна. Деякі п'яні. Автомобіль 900-horsepower в гоночній уніформі дійсно робить ваше серце більш часто. І ще частіше починає бити, коли водій МАЗ притискає газ педаль. Клуби чорного диму, що лопаються з труб на боках тіла, супроводжуються незабутньою роою.

...

р.

...

...

...

Так ми отримали на полігон. Звичайно, ніхто не дасть нам привід. Я був в положенні навігатора, а фотограф був в місці механіки. Прийміть в гоночний вантажівку не найлегше. З камерою в руці це неможливо. Труби каркасу безпеки проникають у всьому салоні. Виявилося, що кріплення в ралі МАЗ непросто. Після 5 хвилин важкої роботи з ременями, ми ще комфортні в спортивних сидіннях з відмінною бічною підтримкою. Водій потрапив газ і ми відключимо!

...

...

...

...

...

...

32628918

...

...

990 р.

...

...

158269.

...

...

...

...

...

...

3555 2004 р.

На наступний хвилині мого життя запам'ятається надовго. Змагання легко пропускають тестовий сайт. На деяких точках здавалося, що ми були про перевертання, але ні, МАЗ напружено "розглянуті" чотири колеса на землі, і ми переїхали. Не можна порівняти з будь-яким атракціоном.

...

3250Р. 3700Р.

...

...

...

Габаритний зображення

...

...

...

, Україна

...

Цього року білоруська команда вперше взяла участь у Дакарі. Серед 76 учасників, наші співвітчизники взяли 31 місце. Для дебютантів світового марафону це гідний результат, згідно з Мінським автомобільним заводом. Білорусь спочатку була представлена двома екіпажами на Дакарі, але на певному етапі збігається один гоночний автомобіль. Продовжено марафон команди Олександр Васильєвський на спортивному автомобілі МАЗ-5309РР. Навігатор був Валерій Козловський, механік Антоном Запощенко. Незабаром МАЗ обіцяє звільнити третій гоночний автомобіль.

...

...

Я зробив.

Джерело: