Основні вимоги до компенсації від матері, загиблого ним

Водій-мажор вимагає відшкодування мільйона гривень від матері лікаря, загиблого ним в ДТП.
У 18-річній воді Mercedes-Benz збільшили амбулаторію, з якої з’явився невролог. Але в ув'язненні в'язниці з'явився тюрма під амністію і тепер його захисники подали позовну заяву.
У Дніпропетровську юристи викупу смертельної аварії за участю амбулаторного суду Павло Розкін подав позов з проханням від матері загиблого мільйона гривень. Причиною судового рішення стало те, що жінка в медіа-виданнях під назвою діагноз Розкін, який був приводом для своєї амністії, повідомляє Зовзакона

У червні 2011 р. у Дніпропетровську відбулася трагедія. Проведення бригади з інсультом до лікарні, а на перехресті П'саржевського і Гоголя, амбулаторного обрамлення Мерседесу, який був приведений до 19-річного хлопця. З удару лікар Ірина Осятнік вилетіла з кабіни і вдарив дерево. Вона загинула її травм. Все інше, в тому числі хворого.

Водій Mercedes, 18-річний Pavel Roskin, є громадянином України, але має дозвіл на проживання на проживання в Німеччині. У Дніпропетровську він прийшов до свого батька, взяв свій автомобіль, для якого він не мав довіреності. Роскін також отримав права в Німеччині.

Під час судових слухань виявилося, що Роскін був таким, що закон звільняє його від кримінальної відповідальності за амністію. Амнести застосовують через діагноз - ревматоїдний артрит. У подвір'ї Роскін був випущений з уподобань і випущений. Він не був навіть апологізацією:

Я пам'ятаю тільки вплив, а потім я прокинувся під рублом металу - це все, що залишилося від швидкої допомоги. І хлопець не захочився родині лікаря, які допомогли мені, ані до мене, Ольга Долгіх, хворий на це швидкої допомоги, сказав нам.

Мати покійного наполягають на незалежному огляді, але вона відмовилась.
Зараз Роскін при повторних судових слухань активно грає хворого, раптом почав зв'язатися і просити суд, щоб дати йому відповісти сидячи, через біль в колінах.
Проведення кримінальної справи в Жовтневому районному суді не зрозуміло, коли і як це закінчиться. Всі факти свідчать про те, що він зробив.

Додано до [mergetime]1334248357[/mergetime]
Тим не менш, 62-річної матері померлого є тривожно очікування 27 квітня - в цей день заплановано чергову зустріч у випадку смерті своєї дочки.

р.

Джерело: