Як я зробив велосипед фари

Велофар 1000 Лм своїми руками.

Я вирішив думати про здоров'я: Я купив велосипед. Як прийти? Зробіть світлодіоди, зробіть ультрафіолетовий ліхтар, і проїдьте велосипед без фари?! Ні! Laziness був народився трохи раніше ніж мене, і я вирішив не турбувати і купити собі готовий фарш. Походження на китайські сайти, такі як Dealexterme.com, нічого, що підійде мені з точки зору ціни / якості (ціна ціна / яскравість), не знайдено. Тоді я пішов на велосипедні форуми, де люди роблять фари самостійно, навіть читати статтю на Хабре. Але я не схожий на будь-який з варіантів: дизайн трохи складний, потім явно не під мій світлодіод (CREE XM-L-H на 10 Вт). В цілому, з пошуку я взяв ідею, що крім параболічного рефлектора, бажано поставити акцентуючу лінзу на світлодіоді, щоб сформувати оптимальний світловий потік.

У бункерах Батьківщини був знайдений радіатор від P III процесора, на якому я вирішив закріпити свій світлодіод.

На жаль, в бункерах було невелике змащене скло, а флангу для кріплення транзистора P213, що чудесно підходять до скла як мандри.

Щоб закріпити загартоване скло на необхідному відстані від світлодіода, я використовував шматок пластикової котушки від напайки - він був ідеальним за розміром:

Тепер потрібно зробити рефлектор таким чином, щоб світло, яке вдається світлодіодними бічними шляхами (кут повороту CREE XM-L-H становить 160 градусів), потрібно рефлектор. Я вирішив виготовити з товстого паперу, з алюмінієвою фольгою, приклеєною нею.

Я пам'ятаю геометрію трохи, і я зробив ескіз клепки для мого рефлектора, проведених тестів, і пропалювали фольгу. Дуже добре.

Тоді я збирав отриманий дизайн.

пошук

Ми працюємо, але нам потрібно тіло. Після мислення я нічого не знайшов, тому я вирішив зробити справу з запеченим склом. Це відмінний матеріал для виготовлення друкованих плат, але не тільки. Будь-який дизайн можна легко зробити з нього. Ви просто повинні мати можливість паяти.

Об'єктив буде приємно захистити від води, бруду і пилу, скла. Тому перед фарами в тілі пропалювали горіхи для кріплення лексигли.

За радіатором я залишила простір для установки дошки водія для світлодіода і під перемикачем.

Після остаточного складання корпус фари і радіатори були пофарбовані з каністра чорного кольору.

Як стояти при фотографуванні, використовувати відділення для пари батарей Li-ION.

бічні

р.

Але так скромно прихований драйвер для живлення світлодіода. Він має три режими роботи:
Максимальна яскравість (подається до двох годин автономного життя від двох батарейок Li-Ion)
Середня яскравість (до 5 годин автономного життя)
Стробос (розроблений для дратів всіх і всіх)

Фото як фара сяє в умовах бойових дій, поки не можна прикріпити, тому що вікно мусить і бруд. У статті буде оновлено трохи пізніше. У той же час фото з іншої статті про ліхтарик на одному світлодіоді так що можна оцінити яскравість

Додано до [mergetime]1334250295[/mergetime]
Дякуємо всім за прослуховування.

Додано до [mergetime]1334250448[/mergetime]
Джерело: big-led.ru/diy/svetodiodnaya-velofa. .svoimi-rukami/

Джерело: