532
поліцейський Chevrolet
Вчора я ходив біля Приморської в Санкт-Петербурзі і побачив це диво. Я вирішив взяти картину, особливо так як власник автомобіля був досить доброзичливим і навіть провів короткий тур для мене.
Ось наша бесіда для вас коротко:
Тексти пісень, а це означає: Він, ви думаєте, якщо я зроблю картину ваших попелів?
Не проблема, не перший, не ви останні.
- Шукайте, копси не ебать для цього роду боротьби розмальовки і миготливий світло?
- Ні. Розмальовка не схожа на наш, а блендер білий.
- Чи можливо це занадто багато бензину?
- Ну, як я можу сказати вам, для обсягу 4,7 є нормальним, все більше ви можете заповнювати найдрібніші бензини. З'їдає все.
Починаємо це вранці після зимового паркінгу.
вона вже під егідою, дно трохи похилого, але вона обрамлена, і в цілому вона не ламається, вона є ретельною американкою старої школи.
Що потрібно використовувати його для?
Ми вдягаємо, як шерифи і їдемо по місту. Не мій автомобіль, мій друг. Він отримав багато собак.
(Більше буде 5 фото. для якісного спродовольчого - не рогоносець, я не даю шати, бо фото на супер телефоні Sony Erickson від 790)
й
р.
222 км
199614
333 р.
р.
444.
555. Я дав йому світло.
666, всі.
Джерело:
Ось наша бесіда для вас коротко:
Тексти пісень, а це означає: Він, ви думаєте, якщо я зроблю картину ваших попелів?
Не проблема, не перший, не ви останні.
- Шукайте, копси не ебать для цього роду боротьби розмальовки і миготливий світло?
- Ні. Розмальовка не схожа на наш, а блендер білий.
- Чи можливо це занадто багато бензину?
- Ну, як я можу сказати вам, для обсягу 4,7 є нормальним, все більше ви можете заповнювати найдрібніші бензини. З'їдає все.
Починаємо це вранці після зимового паркінгу.
вона вже під егідою, дно трохи похилого, але вона обрамлена, і в цілому вона не ламається, вона є ретельною американкою старої школи.
Що потрібно використовувати його для?
Ми вдягаємо, як шерифи і їдемо по місту. Не мій автомобіль, мій друг. Він отримав багато собак.
(Більше буде 5 фото. для якісного спродовольчого - не рогоносець, я не даю шати, бо фото на супер телефоні Sony Erickson від 790)
й
р.
222 км
199614
333 р.
р.
444.
555. Я дав йому світло.
666, всі.
Джерело: