Виготовлення сходів для ляльки

Доброго дня!
Нещодавно я мав великий захід в моєму житті – дочка народилася.
І я вирішив зробити справжню ляльку для неї.
Ідея була захоплена близько місяця, потім були придбані інструменти та матеріали.
Багато разів загинув на 3D моделювання, що б всі мм в мм був.
Сам будинок ще не був виконаний, і немає остаточного плану.
Я збираюся показати вам, як я зробив сходи і паркани в салоні.
У вас буде 39 зображень, будь ласка, не розбити його.

Деталі діляться на 3 частини:
1) Стійки + вагонки. 5*5 і 7*7 мм.
В цілому, довгі стійки пити без мікроциркуляції я не знаю, як. лобзик дуже неможливий, якщо потім шкіра, то це працює на тиждень. Тому ми просто беремо паркетину (280 * 70 * 15 Дуб). І дуже швидко ми побачили кругові (Proxon FET) рейки. Після випилення з ручною щелепою наріжте на потрібну довжину, а також наріжте бажаний контур для з'єднання з щелепою.

03 мар

04 мар

05 мар

06 мар

07 мар

08 мар

09 мар

р.

10 хв
(2) Ребра. (ширина 5-8 мм).
Плівуд краще тут, хоча для сходів в мансарді я взяв 5 мм паркетину, добре обладнаний сусідом.
Робимо необхідний малюнок, і ми побачили. Сawil переважно з електричною щелепою, хоча в деяких місцях він використовував мініциркулятор.

11.

12.

[13]
(3) Кроки. Тут я використовував вишневий (3мм верхній шар від паркету). Проблема була відокремити верхній шар вишні. Це так якісна клеєна, а другий шар - береза також досить міцна і сучна. В результаті відокремлюється одна частина Сameskoy (2 години на невеликий планшет). Я спробував різання іншого з фрезером. Швидкість трохи швидше, але більш псує нижню частину пластини. Також була ідея зробити кругові зрізи і розірвати полум'янську, але це після. Після того, як відокремлюються потрібні пластини, перехрещуємо і вставляємо необхідні деталі з ручною щелепою.

й [14]

[17]

[17]

[17]

[17]

2655.500 Р

[20]

[20]

доб. 199

[21]
Всі деталі скотчуються, час зібрати їх.

[22]

[23]
Я вирішив висадити на клей + додатково закріпити цвяхами.
Спочатку з'явилася абсолютно божевільна ідея металевих штифтів для використання (з паперових кліпів), але в кінці ще нігті.
Аналіз показав, що якщо ви забивали нігті відразу, (Я тільки d = 1.7), то фанери і стійки (окрема) тріщина. Потім просвердлюємо отвори. Я купив металообробку Bosch 1 мм. Продавець дуже здивував, що я збираюся свердлити дерево металевою дрилі, оскільки він призначений для металу, і для деревини є тільки мінімум 3 мм, як.
Питання про те, як зачистити 1 мм свердлити в HAMMER MD170A мінідрайвер картридж з кісткою не менше 2,4 мм? Ось я пішов, 3-4 дні катування і відповідь більш-менш знайдено.
Перед бурінням з корером він зробив позначки, а після забивання з молотоком він побив шапки трохи для зручності шліфування.
В результаті навіть з попередньо просвердлити отвори в деяких місцях, фанери розтріскуються - або тонка свердла або великий ніготь. У майбутньому я буду використовувати нігті d = 1.2 або d = 1.4.

р.

[24]

й [25]

й [25]

[28]
Приклеїти в той же час всю раму кутової сходи, ППК все прокидається десь, пішли, все в клею, все крокується. Розбирання, витирають з клею і почали клеїти ребра в свою чергу. Після склеювання все разом я зрозумів, що як збірка була необхідно забивати цвяхи на клеєному, або вона стала непридатною для забивання. Все правильно, я прориваю. (Я сердився, я не фотографував)

[28]
Самі сходи просто приклеюються до готової рами.

Р

浜у 涓 蹇

[28]

[23]
Добре, в кінці приклеюємо паркан, а рейлінг.

[32]

й

р.

[34]
Порівняння готових виробів з планом 3D

[35]

й [36]

й [38]

й [38]
Все разом:
Він лакований і готовий.

,8 км

Що потрібно:
Мініциркуляційний прокссон FET (дисц стандарт)
Bosch GST 75 BE (Спеціальний файл на фанери)
Молоток MD170A (+ 1 мм свердла і абразивний стандартний циліндр)
Ручний фрезерний верстат ENKOR FME-850/8E (Hitachi fresco 16мм)
Лінія, вугілля, штанга.
Ті.
Рядки в діапазоні
Посібник радянської віспи (відсутній тут шлях). Якщо ж лобзик радянський і краще, ніж сучасні, то це не можна сказати про файл. Пилоподібні пилки дуже товсті і дуже тьмяні в порівнянні з потоками Bahco. 140 рублів люблять 10 файлів, просто супер.
Молоток, керма, молоток.
Нож, 2 титри (10 і 6мм)
Файли, тапочки.
Клейний момент є столярною. Цвяхи 1,2мм
до Що хочу закінчити.
Я програміст і не зробив нічого подібного.
Тільки 3 місяці тому я був повний 0 в деревообробці і моделюванні.
Так, це може бути крокований, але як це, в майбутньому я думаю більш красиво.
Будь ласка, відвідайте мене на своєму блозі:
av-miniatures.blogspot.com
Я чекав!
Успіхів!

Джерело: