З кожним днем проходу як кримінальний захисник, я відчуваю, що я дрощую глибоко в деякі дивні мрії, які, однак, наша реальність сьогодні. Сьогодні абсурд досягнув свого клімаксу. На паркані навколо Чорноморської резиденції губернатора Ткачева, за написи, на яких вони хочуть ставити мене в тюрму, ознаки фантастичного змісту були вішані.
Ранок почав досить реалістично. На вимогу капітана поліції Туапсе з ОБП ім. Романа, я прийшов до паркану, щоб показати пняти з ріжучих червоних книг.
Опера Роман лебідь ми будемо йти всередині. Кілька людей прийшли з собою. Я відразу ж розповідав поліцейського, що я не відправлюсь на котедж Ткачева, щоб уникнути сумного досвіду попереднього арешту. Роман підійшов до хребтів дачі і почав довго переговори з безпекою. Спочатку він стояв, потім він сіла. Половина години пізніше, охоронці подавали йому телефон, звідки Роман слухав висловлені слова. Тут традиційно заблокували наш вихід. Побачивши це, поліцейський Роман безшумно потрапив в машину і в зворотному напрямку швидко поїхав з воріт проживання. У нас з'являться наші хлопці, але валіантна поліція
Замість Романа прийшло поліцію на патрулювання УАЗ – для захисту громадського порядку.
Після того, як блискучий рейс поліції ми вирішили знову перевірити паркан, виняткові естетичні якості якого зараз відомі по всій країні. Ознаки були знайдені на ньому, хоча два тижні тому, під час останнього візиту активістів на чолі з Женею Чирикова, паркан був незаймана чистим.
Після читання напису я міг навряд чи вірити очі: Увага. Дикі тварини. Завітайте!
Неприємні люди піднялися деревами, щоб побачити трави чутливих військових слонів, кавказькі леопарди або бісон, які наш губернатор вирішив породу. Але в варті - тварини не були показані. У туману видно лише контури особняків.
На додаток до численних запитів не турбувати таємничих тварин, паркан був прикрашений знаками з написом «Запобігання заборонено», відповідними для громадян, які знають, як прогулятися залізними стінами.
Після консультації ми запропонували, що паркан може сховатися від африканського племінного розведення бояру «Агрокомплекс» і вирішили носити маски, щоб не випадково заражати їх.
Але ні бояр, ні навіть вульгарні котлети були видимими. Ми прогулялися по паркану на місце, де на берег йде про барбекю, а потім Віктор Чириков турбував мир тварин, потрапивши в «чорну» помаранчевою парасолькою. Припустимо, система сигналізації, як і з навколо кута паркану вийшов ССП з камерою. Це приватна власність, він сказав і покрив обличчя капюшоном.
Як ми проходимо назад вздовж паркану, ССП звернулися до нас зсередини. Почула, як захопити голос головного мовлення з радіо: слідувати групі, не вводити в розмови. Заповнюючи це замовлення, Чопс безшумно спробував потрапити в нас з шиттям і сигаретами, а потім обережно виглядали з забору і злегка фотографуються. Це було дуже сподобалося...
Звичайно, нові написи на паркані навколо Ткачевської резиденції будуть чудовими. Більш інформативний, ніж раніше.
Згідно з документами, за парканом є будівлі губернатора Ткачева, його рідного Сергія Стороженка та Олени Кривнева - дружини колишнього Віце-Говернора Кубанського Євгена Мураумова.
У цих особняках можна приховати таємничі тварини
Вони повинні бути захищені від інфекцій.
Звірки з'явилися на щось.
Джерело: