Моє бачення автопоказу Нью-Йорка

Я не можу назвати це фотозвіт, як я знімав для себе, але через невелику кількість хороших фотографій і цікавих вражень я вирішив поділитися з Яповцем.

Honda CRZ дуже добре виглядає для консервативного Honda ... але найцікавіше, все ще приходять.

Це виглядає живим, чітко не для доріг.

SRT -Відео
Це так красива, що вона робить мої жекбони вниз.

Він той же, з іншого кута, хоча кут є однаковим ... під різним світлом ми скажемо

Ця фотографія є виключно з дружиною... автомобіль вражає більшість всіх на виставці, по-перше я чую про такий бренд, по-друге, машина просто дивна, в слово, тому вразив, що вони не здогадували на фотографії його без коханих.

р.

Ви знаєте?

Я викопаю фото в Інтернеті, щоб якось зробити це ясно, що я розмовляю про те, як я бачив його ціну в умовах 130k зелені, я був зміщений.

,00 Р

Поршень, тільки груди.

Rolls-Royce, продається з очищувачем, щіткою для пилу

3610Р. 4200Р.

Око від Porsche я був відхилений від перефарбовування попелиці до цього кислотного кольору, який я протестував ігнорувати весь автомобіль, щоб тримати тільки фари.

Аудитор, тут почав лягти, чт чому...

Жінка повертається в кадрі, шкода, але картина автомобіля, щоб попросити громадськості

вона.

Якщо ви зробили, це завершено.

Концепція автомобіля початку минулого століття, як виставка отримала

7346599

Аудиторська Аудиторія.

Я не шкодую про останню пляшку горілки для такої краси.

р.

На жаль, вони не дадуть вигляду всередині, вони, ймовірно, не встигли його видалити.

Малкa

р.

Другий лотос

І третій Лотос, 3 багатокористувацькі, зібралися в палі, і я просто зрозумів вдома, що принаймні 2 з них однакові, дуже красиві автомобілі.

Макларен, як багато миль він стержає в NFS старий, хто пам'ятає, буде зрозуміти.

Я пішов поруч з ним на 5 хвилин, що засмічує гіркими сльозами.

Бугатті, автомобіль нічого, тільки тулуб невеликий, можна не взяти багато картоплі з котеджу, смажити.

Мрія мого дитинства, молоді та юнацтва, Lamborghini
І буде також мрія старого віку.

Він, хто зумів дрочити на чорному барангені, ловити білу... як охолоджувач це буде на мене

Мерседес поширив свої крила ... але мені здається, що такі крила можуть випадково отримати в зубах.

Тут я заморожую в степу: тут це, тут це автомобіль майбутнього моєї мрії, BMW, концепт-кар.

До речі, які побачили «Місцевий неможливий» новий, він напевно визнав його
Як видно на фото, автомобіль електричний.

08

Не можна їздити в сім'ї. Скло бічне

Оголошення не лягає в поході. Це червоне булле, безумовно, піднімається.

Цей Toyota Matrix вирішив розмістити тут, тому що вона була стояча окремо на гордості, і ніхто не хотів сидіти в ньому, але у мене є те ж. Плетіння, боляче.

Дуже цікавий графіті на доріці, я ще думав, чому вони підняли свою дупу, вона буде виглядати з опущеним ефектом, АЛЕ! . .

Я прогулявся по спинці автомобіля і відлякувся, спікери, плазма !!!, це як блювання домашнього кінотеатру на колесах.

Я також не розумію, що це було перетяговано до виставки, хоча якщо ви знімаєте колеса і прикріплюєте ручки, хороша колісна стрілка для транспортування гною виявиться, щоб бути...
Старовинні любителі, я дівчині.

Тут я вже стикався з власним, але немає інших фотографій з цим Chevrolet Camaro, і я дійсно хочу показати, особливо я знаю багато цінителів цього автомобіля, який я також.

Я навіть не бачив цього концепту автомобіль Chevrolet на свій позашляховик... Хоча я лежаю, я просто отримав хороший вигляд і знайшов його, хоча я не знаю ім'я.

123456Наступна

Я бачу, що я зрізав мене, сподіваюсь, що представники Chevrolet не відхилялися, і відправив мене обіцянку сто тисяч мільйонів для реклами.

Але ця машина варто відзначити - Shevrolet Volt. повністю електричний автомобіль

р.

Гарантія пробігу 100 тис. миль (Не хочу перевести зараз на км або тема буде розірватися). Пробіг без зарядки 35 миль, також йде на бензин при необхідності, 350 миль на повний бак в загальному проході. Середня витрата на машині 1.5 у. за добу

вона ріже, красива і економічна коротша.

І недосвідчена camaro.

Я зробив, подякувати Вам за не розбиття ... мій перший великий тема в YAP після усього.

Джерело: