Книга - стовпчики своїми руками

У вас буде 27 фото і 1 відео. Будь ласка, не переривайте.
Все почалося з того, що пара тижнів тому, сидячи з другом на моєму пивному музі, він випадково сказав, що через 3 тижні він повинен піти в DR до леді. І він знав, що я міг зібрати все від нічого і попросити, якщо я міг поставити мої привітання на музичну карту. У відповідь я сказав, що це було малоймовірно, так як мелодія пришивається на завод. А потім я придумав ідею «Чому листівку можна зробити книгу з стовпчиками». Пороги на телефоні вітання з мелодіями, застрягають стовпчики в неї, втратили цей випадок і подарували подарунок дівчатам на день народження. Дуже дякую.
В короткий час, єдине, що я шукав з другу, була кришка, але після очікування більш ніж тиждень, я боївся чекати, знайшов шахту, і три дні тому я почав робити все себе.

Як джерела звуку були вибрані міні-динаміки, які подаються в Китаї з портативних динаміків Nokian. Ще з Синерика.

Габаритний зображення

Портативний підсилювач був розіграний з інших портативних дешевих динаміків з гучними динаміками. Щоб зменшити розміри у висоту, потрібно було розширити висновки всіх конденсаторів і розмістити конденсатори горизонтально.

р.

Як джерело живлення забрав акумулятор Nokia BP-6M. На фото він з паяльним роз'ємом зарядки.

Для перевірки продуктивності акустики було припалено до ампліфікації акумулятором і застрою в ящику. Тест був успішним.

Починаємо будувати корпус. Я зробив давню книгу з незрозумілим змістом (Я не пам'ятаю ім'я зараз, але немає фото, і що пекло з ним) і вирізати її зсередини. Як було обрано імітацію сторінок, дерев'яних стелажів. На фото шорстке підбір розмірів слат.

З того, як було б сором'язливим, щоб дати книгу з дивним крилом, було прийнято рішення змінити його. Щоб зробити це, я взяв самоклеючу і подавав зверху стару кришку.

Це складено.

По краях самоклеїв, які згиналися всередині, висаджували на перевалі для надійності. Покриття ретельно відшліфовано з залишків клеєного паперу на ньому.

6910086

Після ретельних вимірювань нижній каркас клеїться з планок. У просторі лівої сторони кадру буде підсилювач.

Приклейте каркас до нижньої частини чохла. Для кращої облицювання вся внутрішня поверхня покриву покривається лаком.

В кінці чохла вирізати прямокутний отвір, під керуванням підсилювача.

Далі каркас нарешті приклеївся на кришку, а підсилювач поміщається в місце, призначене для нього і фіксується на термоклеї. Для ущільнення зазору між каркасом і кришкою (відхилити товстий шар клею вони) заливають лаком.

Це те, що елементи керування виглядають як зовні.

І так після установки декоративних підкладок, пилки з залишків колонки.

р.

Ми робимо каркас для стовпчиків, він також буде другою половиною імітації сторінок. Розміри однакові, як і нижній каркас, тільки він вже є невід'ємним.

У шматочок волокно, розмір внутрішнього каркасу, я вирізаю отвори під динаміками.

Для краси я вирішив вставити його з таким же самоклеючім як чохол. Але я не схожий на колір і пофарбував його чорним лаком для контрасту. Після висихання він закріпив динаміки в своїх місцях.

р.

Покладіть в рамку і залийте всю річ по периметру термічним клеєм знизу.

І це те, що вона виглядає як зсередини після охолодження клею і паяльним дротом.

Припаюємо акумулятор на дошку і закріплюємо його на теплому клею. Для краси шматочок різнокольорового картону покривають порожню кришку.

І, нарешті, приготував дошки динаміки, приклеїли каркаси разом і покривають їх 3 шарами лаку. Так що книга може закрити, я кладаю магніт у верхній рамі, і приклеїла металеве коло на кришку. Я поклеєні кути на картоні так, щоб, при бажанні можна вставити фото 10х15, і зараз, просто троянда для краси. Щоб замаскувати динаміки, він пасував піни колодки з навушників.

Це все. Залишилося ввімкнути спікерів, підключати гравця і буде музика. Якість в середньому звичайному режимі (Ви не отримуєте багато від далеких), але в будь-якому випадку набагато краще, ніж багато придбаних китайських аналогів. Кілька фото з різних куточків.

23.

24.

25.

р.

26.

Додано до [mergetime]1334012968[/mergetime]
І трохи демо-відео. Я апологую за якість. Камера була надана тимчасовим використанням родичів, тому він зняв на тапочки під назвою Nokia N95. Дуже дякую.

Р

Джерело: