Що можна ремонтувати в в'їзді

Для того, щоб зробити нормальні ремонти в в'їзді (не коли вони пофарбували все прямо на проводах протягом півдня, а потім пішли, але дійсно ремонтуються), не варто очікувати грошей від держави або від когось іншого.
Ось приклад будинку в Єкатерінбурзі:

9 зображень

Зареєструватися

1,1 км

2,2 км Головний сон - відновлення старих дерев'яних рейок.
Перед ремонтом дивились щось:

р.

3. У У процесі ремонту були видалені всі шари фарби, які накопичили понад 80 років. Це зроблено за допомогою будівельного сушарки і майстра. Комплексний процес, всі вхідні запахи старої фарби, в роті потім його смак. Я знаю від власного досвіду, бо я працював на першому прикладі літа.
Після видалення фарби поверхню полірують, накривають морильною мускою під горіхом. Далі поверх яхтового лаку, через який видно структуру деревини. Ось що сталося:

4. У Відремонтовані 2 старі двері:

5. Умань У вестибульних лампах, які працюють у взаємодії з датчиками руху:

р.

6. Жнівень По кроках є світлодіодний підсвічування сходів. Тому що на діодах ви не можете вимкнути його. Потужність: 1,8 Вт:

7. Про нас Ми намагалися зняти всі дроти і ті отвори, які пішли на стінах. Вони покривають їх стіною гіпсокартону. За даними стін є отвори, в яких вставляють труби діаметром 16 мм. Вони ведуть ці отвори в квартири, і через них, не надаючи кабелів на стінах, можна проводити нові інтернет-проводи або щось безпосередньо в квартири.
Також встановлено нові вогнетривкі шафи і світильники з енергозберігаючі лампи. До речі, звертайте увагу на балкон на першому поверсі:

379795

8. У На другому поверсі зліва відкрита частина цегляної кладки, яка вже 90 років. У отриманому кадрі підіграють фото 1930 року з видом на місто кухарів:

9. Навігація І вид з вікна (це ще добре, коли вікна великі):

Фінляндія

Джерело: