801
Асамблея собору св. Ісаак від "Маделіст"
33 фото.
Я маю питання: що б така людина кладе на полиці для зовнішнього вигляду і краси?
Я пам'ятав, що в юності я займався моделлювальним і запропонував побудувати деякі моделі - літак, судно, танк деяких видів. Моя дружина затвердила ідею, але попросила мені вибрати «щось більше мирних і естетичних», а після не дуже довгого мислення ми оселилися на моделі «локальної пам'ятки» – Собору св. Ісака.
Коробка з моделлю лежить на полиці, дружини з дитиною на канікулах, порошкові в порошковому порошку і ягодах в бутонах доступні в достатній кількості - все говорить про те, що можна почати.
Ось ми йдемо!
01. Мар Що коробка.
3610Р. 4200Р.
02. Мар Ноги з деталями. До сих пір кафедральний собор – це лише колекція деталей пластику.
03.03.2014 р. Литні стовпчики
04.03.2014 р. Один з головних стовпчиків педіментів готується до монтажу.
05. Мар Звичайний матч для масштабу. Вона знову зустрінеться.
06. У Північний осад перед установкою стовпчиків. Усього буде чотири гнилі.
07. Мар Північний пігмент з клеєними стовпчиками (14 шт.). Тут будуть два такі подяки.
На західних і східних ділянках є вісім стовпців.
08. У. Фронт на основі "сухий", тобто без клею. Колони сухі. Одним з найважливіших аспектів складання
р.
09.03.2015 р. Всі чотири піски зібрані.
Спереду встановлюються на підставі до «сухого». Колонки необхідно висушити і закріпити для подальшого складання.
10. Фронти приклеюються до фрагментів стін будівлі. У цьому випадку було прийнято рішення відійти від інструкції з монтажу, так як педімент сидить в слотах з великим зусиллям. Тому, якщо слідувати інструкціям, існує ризик розбиття частини стовпчиків.
11. Фрагменти стін на підставі.
12. Перший етап: на підставі встановлюються фрагменти стін і утворюють каркас будівлі.
93974
13.00 р. Трохи ближче...
1737811
14. Монтаж даху. Перший ярус готовий.
15.00 р. Один з 24 стовпчиків купола.
16.00 р. Положення про паркан купе (24 шт.). Два види, при зібранні чергуються по одному.
Габаритний зображення
17.00 р. Яскраві статуї з попередньої фото. Це 24.
751961
18 років Вежа тут. Ось теж, я повинен відхиляти від інструкції.
19.00 р. Нагадуємо мене.
20.
21. Дом і спливаючі елементи.
22. Другий етап складання завершено. Тепер найприємніші почнуться.
, доб. 731
23. І це лише один з «плеасантних» – хрести на маках і чотири каплиці.
24. По суті, каплиці самі...
25 на сидіннях. Це майже зроблено, просто трохи зліва.
26. Скульптура встановлена на кутах даху будівлі.
27. Зареєструватися! Ось трохи більше.
28.
29.
30.
Габаритний зображення
31.
32.
33. І ось наш ручний чоловік на полиці, і він буде стоячи там і радує очей.
В результаті збірка зайняла 10 годин, від 11 до 9 вечора і вартість 570 рублів.
Я зробив. Ви можете кинути тапочки.
П.С. Обґрунтовано кількість фото в першому пості. Про нас
Джерело:
Я маю питання: що б така людина кладе на полиці для зовнішнього вигляду і краси?
Я пам'ятав, що в юності я займався моделлювальним і запропонував побудувати деякі моделі - літак, судно, танк деяких видів. Моя дружина затвердила ідею, але попросила мені вибрати «щось більше мирних і естетичних», а після не дуже довгого мислення ми оселилися на моделі «локальної пам'ятки» – Собору св. Ісака.
Коробка з моделлю лежить на полиці, дружини з дитиною на канікулах, порошкові в порошковому порошку і ягодах в бутонах доступні в достатній кількості - все говорить про те, що можна почати.
Ось ми йдемо!
01. Мар Що коробка.
3610Р. 4200Р.
02. Мар Ноги з деталями. До сих пір кафедральний собор – це лише колекція деталей пластику.
03.03.2014 р. Литні стовпчики
04.03.2014 р. Один з головних стовпчиків педіментів готується до монтажу.
05. Мар Звичайний матч для масштабу. Вона знову зустрінеться.
06. У Північний осад перед установкою стовпчиків. Усього буде чотири гнилі.
07. Мар Північний пігмент з клеєними стовпчиками (14 шт.). Тут будуть два такі подяки.
На західних і східних ділянках є вісім стовпців.
08. У. Фронт на основі "сухий", тобто без клею. Колони сухі. Одним з найважливіших аспектів складання
р.
09.03.2015 р. Всі чотири піски зібрані.
Спереду встановлюються на підставі до «сухого». Колонки необхідно висушити і закріпити для подальшого складання.
10. Фронти приклеюються до фрагментів стін будівлі. У цьому випадку було прийнято рішення відійти від інструкції з монтажу, так як педімент сидить в слотах з великим зусиллям. Тому, якщо слідувати інструкціям, існує ризик розбиття частини стовпчиків.
11. Фрагменти стін на підставі.
12. Перший етап: на підставі встановлюються фрагменти стін і утворюють каркас будівлі.
93974
13.00 р. Трохи ближче...
1737811
14. Монтаж даху. Перший ярус готовий.
15.00 р. Один з 24 стовпчиків купола.
16.00 р. Положення про паркан купе (24 шт.). Два види, при зібранні чергуються по одному.
Габаритний зображення
17.00 р. Яскраві статуї з попередньої фото. Це 24.
751961
18 років Вежа тут. Ось теж, я повинен відхиляти від інструкції.
19.00 р. Нагадуємо мене.
20.
21. Дом і спливаючі елементи.
22. Другий етап складання завершено. Тепер найприємніші почнуться.
, доб. 731
23. І це лише один з «плеасантних» – хрести на маках і чотири каплиці.
24. По суті, каплиці самі...
25 на сидіннях. Це майже зроблено, просто трохи зліва.
26. Скульптура встановлена на кутах даху будівлі.
27. Зареєструватися! Ось трохи більше.
28.
29.
30.
Габаритний зображення
31.
32.
33. І ось наш ручний чоловік на полиці, і він буде стоячи там і радує очей.
В результаті збірка зайняла 10 годин, від 11 до 9 вечора і вартість 570 рублів.
Я зробив. Ви можете кинути тапочки.
П.С. Обґрунтовано кількість фото в першому пості. Про нас
Джерело: