Mickey Rourke приймає в бездомних румунських собак

Актор Міккі Рурке давно відомий своєю любов’ю тварин і особливо собак. У 2009 році улюблений собака Чхуауа названий Локі, загинув, в якому актор просто не хотів душу. Собачка зірвала з ним в кіно і навіть згадувала Рурке у своєму виступі з Золотий глобусом.

Нещодавно актор отримав нову собаку, яку він забрав на набір трилера «Древній чоловік з Томбха» в Румунії. Собачка більше, ніж Локі і його ім'я є Фоксі.

У Румунії, Рурка була шокована величезною кількістю покинутих собак, які безперечно переважають у найбільш жорстоких способах, і він вирішив дати шанс на нове життя принаймні одному з непристойних вагрантів.
5 фото за допомогою goodnewsanimal

З улюбленим Чхуахуа.

р

Микік багато разів про свою особливу прихильність до собак. Вони буквально врятували його від самогубства при його депресії:

Моя собака дійсно допомогла мені вийти з де я був. У момент, я втратив все – загинув дружину, я припинив знімання, мені довелося відмовитися від дому для боргів – я не хотів жити. І найголовніше, вони припинили довіру до мене. Єдине, що газети писали про мене про те, що «відомий актор не потрібно нікому». Одного разу я пішов, щоб отримати сигарети, і продавець сказав мені, ви подивитеся, як хтось хлопець на телевізорі. Я хотів порізати себе. Всі мої друзі відвернулися від мене. Я отримав собаку. І це єдине, що врятувало мене.

04 мар

05 мар

Джерело: