Пригоди московських квартир говорять про безцінні предмети інтер'єру, які зберігаються в своїх будинках і які в жодному разі не можна доводити до сміття.
Затишна стіна
ОЛИА: Вони висять у найбільш видатному місці, на стіні в залі. Старий, shabby lace і назавжди зупинитися на 9:06. Власник подає години на подарунковий напис: «Семочкін Ф.Ф. на честь 60-річчя майстер-класу. 1974 Серпень. Я не маю нічого, але я постійно плутаюся цим годинником - я забув, що вони не ходять. Ми спробували зняти годинник і приховувати його десь, але шпалери підхоплені під ним і плями утворюються на стіні. й
Квітковий факел
Марат: Здається квартира в новому будинку, але це не допомогло – власники привозили всі свої старі меблі в нову квартиру. Ударом ситуації став рожевий підлоговий світильник 1960-х років, який довгий стояв на кухні. З усіх, хто прийшов до нас, запитали, які жахи ми маємо і де занурюємо, одягаємо на балкон. Іноді в сутінки можна помилитися підлоговою лампою для людини, яка стоїть на нашому балконі і дивиться в квартиру - страшне почуття.
Марала роги
Ці роги були на боковині, коли я побачила їх. Власник гордо зауважив, що роги належали маралі, який був знятий дідом свого чоловіка. Горни міцно вводили своє життя - через півметрову шкалу і складну форму вони не змогли приховати. Одного разу правий ріг не може протистояти і знизити пару сантиметрів від голови, розім'яючи порцелянову поросяту. Після цього роги були відправлені в висихання: знайомий архітектор зробив мені ліжко на високих ніжках, тому розрахунок простору під ліжком, щоб ці трофейні сходи будуть вписані. З тих пір роги проживали під ліжком і видно тільки вибрані гості. й
, Україна
Урна з попелицею поміщика
ASY: Коли я переїхав в оренду квартиру, на перший день я знайшов цікавий ваза на комоді. Вази прекрасно вписуються в інтер'єр, і все було відмінно, до тих пір, поки в якийсь момент я випадково перевернув його. Деякі піски впав з вази, які протирають тканиною, і кладуть вазу в своєму місці. Коли я згадував дивний пісок в вазі в бесіді з власниками, вони були жахливо знежирені. Виявилося, що ця ваза була урна з попелицею колишнього власника квартири. Він загинув раптово, повернувшись додому з магазину, він був общений, квартира була швидко орендована, а урна була забута. й
Брокен холодильник і три чорні сумки
Холодильник не працює протягом двадцяти років, але через його надмірний жаді, господиня не дозволяє його викинути. Всередині зберігаються дорогі її серця реліквії - порожні банки, зламані пристрої невідомого призначення і три чорні сумки. Я боївся дивитися в мішки - вони виглядають занадто хрусткими. Тим не менш, ми можемо самі зателефонувати одержувачу. й
Морозиво куряче
Корпа курки в морозильній камері з 2004 року – вона має точну дату, вагу і ціну. Власнику спочатку планують відварити суп з нього, щоб він не торкнувся курки. Поступово думаний суп злий, але він все ще відчував шкода відкинути курку - курку не просто, від ABC of Taste. Вона і я зараз пов'язана. Ми думаємо про покупку ще одного, щоб наша курка була веселою, лежачи її заморожування. й
Швейна машина
Автомобіль пам'ять пізньої бабусі господині. Моя бабуся була професійним шортом. Ми більше не намагаємось кинути машину далеко – навіть господиня йде про це як особиста ізоляція. Крім того, будь-яка згадка про машині провокує повені відривних спогадів про бабуся і її тверду долю, про те, наскільки добре вона була до і як погана зараз, і все це незмінно закінчується з розмовою про збільшення орендної плати.
радянський пилосос
Даша: "Це істота з 1970-х років". Власники кажуть, що це добре працює. Коли ми підказали, що це буде гарна ідея, щоб викинути його, вони майже мали пучок. Я не венчую, щоб перевірити механізм в дії - Я уявляю, скільки пилу все ще в Радянському Союзі. Жива з цим бродінням соку схожа з старою бабусі: вона тримає німку в кутку, нічого не робить, але вдається зіпсувати настрій.
Дві старі праски.
ЕЛЕНА: Прасники дали поміщику батькам, які в свою чергу дали їх батькам. Для власника праски - сімейний релікв. Він пам'ятає, що граючи з ними, як дитина, яку він описав докладно у відповідь на часову спробу попросити, якщо ці чавунні ваги не можуть бути відправлені на сміття. Власник живе в США і не хоче взяти праски з ним, воліє любити їх від дистанції.
Портрети Спартакських гравців 1980
Саша: Для нашого хосту ці портрети футболу і хокею Спартак є сакральним. Коли ми поїхали в квартиру, він відразу ж сказав, що ми можемо зробити все, ми можемо викинути стільці з вікна, але за жодних обставин ми доторкнулися фотографії. Вони важко доторкнутися – вони приклеюються до стін. Портрети Спартакіян є обличчям здобичених і волосатий, злегка приємних людей з 1980-х років. Найприємнішим є те, що власник квартири жахливо схожий на них: той же вуса і волосатий, хоча не спортсмен - простий жорсткий працівник, він працював у всьому житті на заводі. Коли він приходить на оренду, він любо виглядає на всіх фотографіях, переконайтеся, що ми не завдали шкоди їм будь-яким чином, і листям, солодким.
Полотно з колекції значок
РОСТИСЛАВ: Ці ікони власнику зібрано значну частину свого життя, і не менше трьох сотень з них. Вони висять в спеціальному вигляді на стіні, і це перше, що ви бачите, коли ви вводите квартиру. Спочатку їх зовнішній вигляд ембаррасував мене, потім я вирішив, що так як вони не можуть бути видалені в будь-якому місці, нам потрібно скористатися значками. Так тепер я збираюсь працювати над тим, що кожен день. Це досить рік. Я починаю з коханим: "Я голосував за Єльцину."
Габаритний зображення
Чорний восьмирічна кішка
Анастасія: Квартира була орендована з котом ім. Вася. Син власника квартири алергія на кішку, і вона не може тримати його. На перший тиждень нашого життя разом кішка кричущий день і ніч. Ми не знали, чому, і він, ймовірно, не знаю, але він припинив тиждень пізніше. Але я любила спати в раковині, що спочатку нас нас злягла. Ви йдете в ванну кімнату вранці, щоб чистити зуби - і щось чорне і хутрію зірється на вас від миття, і це явно не власне відображення.
Автор: Олена Родіна. Фотограф Максим Балабін. з вугром
Джерело: