Погрузка танков

Я бачив пост про послугу, я вирішив зробити свій власний.
Тут буде 23 фотографії, будь ласка, не ламаються.

Що робить нашу армію з відхиленим обладнанням? Звичайно, це все для демонтажу. Але іноді це дуже обладнання купується деякими країнами.

Наприклад, наші резервуари T-62M1.

У цій посаді я розповість вам, як вони завантажуються на залізничних вагонах.

Р

Для початку беремо старі, іржаві танки, підібравши всю техніку з купи інших подібних танків (або від вже демонтованих, з складу) і готуємо до фарбування. До речі, деякі машини беруться з зберігання. Так вони також готують довгий час (наприклад, бочка повністю забита літолом.)
Весь танець демонтується, очищається, промивається, змащується, фарбується зовні і всередині. Потім збираються знову, кладуть всю техніку.
Потім відправляйте його на гонщик, перевірте, як працює пістолет. До речі, для цієї мети в нього вставляється порожній картридж, в нього заливають 10 відро води і заглушуються колодою. Бообуг, гармата повертається нормально. Він виглядає як реальний постріл.

Потім, коли потрібна партія готова, вони надсилаються в стовпчики до рами.
Одну ніч ми поїхали. Дорога проходить через сільське село. Один танкер вирішив злегка порізати кут на повороті, другий також повторити його і так далі по ланцюжку. Здавалося б, на ніч вони не побачили, що на шляху «зрізання» був паркан, а за парканом там були ... Скоро, урожай з картоплею був відступлений ... ми потім відправили назад до рослини (приклад був наприкінці липня ...).

Це те, що готові до усунення танків виглядають як. Перед відправленням їх знімаються всі вкладення з них (фальшива дошка, бочки з додатковим паливом, всілякі зовнішні рукавички, ОПВТ труби і т.д.), гармата повертається назад.
Всі речі з автомобілів (в тому числі ZIP, акумулятори та інструменти) надходять в коробки разом з складом в вантажному автомобілі. Одна така коробка може зважати до 700 кілограмів, такі коробки навантажуються 15 осіб.

Танці чекають всіх своїх друзів на пансіонатах.

Перед завантаженням здійснюється діагностування локомотивів з автомобілями, брифінгами безпеки.

Підібрані автомобілі і лінії вагонів підкреслюють їх.

Говорячи про панду. Як правило, цистерни привозяться в день до завантаження і залишають з кимось на ніч. А потім один день такий обов'язковий офіцер з другом зап'явся, пам'ятав, як в минулому він кинув в цистерни на гарячих плям ... полігони, сідають в бак і почали на ньому вітрові кола. І дивний... Він переніс власний автомобіль.
Вирішивши, що він буде пропсований, він прикріпив залишки його автомобіля до резервуара і поїхав його до гаража в резервуарі, але паливо вибігається. Після того, як на ніч з’явились проголосні солдати.
Гріф-рацер списав з строгим і вимушеним до коду. До речі, в цій частині було багатокодованих екс-алогічних матеріалів.

(Рівне)

Перший прийом
Zampoteh допомагає водієво-механічному ставити машину правильно. Бак не відрізняється від трактора, крім того, що вежа з гарматою і тим, що вона просуває швидше. Хоча це струм 80-х і 90-х рас, 62-х і 55-х просто неконтрольовані корови.

Бак прибуває на першому майданчику. Щоб він негайно запустив ескорти, з барами, молотками ...

На всіх доріжках праворуч і ліворуч встановлюються шпори перед і позаду. Установлений бак трохи вперед і це все, шпар їсть в дерев'яний підлогу автомобіля.

Лінія вимірює перевис бака до міліметра. Дуже подобається аптека.

Між валками (колесами в резервуарі) кладуть рейки

Вони скручуються.

На пістолеті кидають дріт в декількох шарах і зав'язують її до кронштейнів на машині.

Потім солдати, списки (необхідно вони) скручують дріт з планкою, роблячи натяг.

Фарба позначить положення автомобіля на машині.

Підпишіться на нашу розсилку.

У "салоні" відкрутити дріт від масового вимикача. Все обладнання всередині покрито кришками і ущільнювачем.

Тим не менш, решта палива зливається з бака і точно 10 літрів заповнюється.

Бак має три резервуари всередині - два передні і два праворуч від водія. Для зливу палива з них потрібно підійти під баком, відкрутити люка там. За люком є секретний отвір, в якому фурнітура викручується, який піднімає відключений кульку і починає вилити паливо. Це дуже пощастило мати цей м'яч.

Автор один раз виливається не менше 20 літрів дизельного палива: коли він відірвав люка, а м'яч замка в резервуарі не було, довелося почувати фіксатор, щоб подивитися отвір ... Це все вологе і на тиждень пахне сонячне світло.

Закрити і ущільнювати всі люки.

І так кожен танець індивідуальний. Далі всі ці листки невідомі способи до порту.

У порту, танки та інше відправлене обладнання розвантажуються з автомобілів.

Потім торкнуться танцюристів знову.

, Україна

І вони йдуть до великої висоти.
Резервуар в цьому смугастому стані важить близько 35 тонн.

І опускається внизу парашуту. Повністю заповнювати судно з обладнанням і відправити на потрібну країну.

До речі, в той час як я служив, я не бачу такого захоплення, як на завантаження / розвантаження обладнання в будь-якій точці армії. Кожен займається тільки власним бізнесом: деякий шейк, інші стоки, третій ущільнювач і т.д.
1 автомобіль займає 15 хвилин для всього.

Коли я прийшов до нас, вони шокували, як в 8 годин ми завантажили, закріпили, очищали сміття і відправили 35 автомобілів разом з коробками з бат. За їх словами, це відбувається через 2-3 дні.

І проходив з продажу транспортних засобів до нас в складі приходять нові 80-ті і 90-ті. Я побачила себе.
Тож наша армія не втрачає всіх. Не дивлячись на деталі, де все погано.

Всі ?

р.

Джерело: