Джеремі Кларксон: Я поїхав авто гірше Лади.

Коли Комуністична влада виправдала Росію, ніхто не міг купити автомобіль.

Для того, щоб отримати достатню кількість грошей, потрібно було зберегти гроші протягом декількох сотень років.

Це, як правило, означають надання їжі і продажу дітей для медичних експериментів.

По-перше, коли поросійський банк був повним, ви будете йти до місцевого уряду, який мав би розповісти про те, чому вам потрібен автомобіль і де ви мали гроші.

Через рік, в кінці розслідування, ви сказали, що автомобіль чекав вас.

І тільки потім чотири роки пізніше, коли можна склеїти фліппери разом, був автомобіль готовий. І майже завжди був ВАЗ 2101.

Найкращі відомі вам і як Lada Riva. Ця машина з'явилася в шістдесятках під назвою бренду Fiat, і - дивно - її виробництво не зупинилося до останнього понеділка. Коли останній автомобіль вийшов з монтажної лінії.

Тепер, в останній раз я критикував Лада, хтось в Москві звернув мене - зв'язали руку і стопу і гирла - на стовбурі своєї Пріори.

Тому я повинен бути більш обережним у виборі слів про Жигулі. Ну, я спробую -- вони були

Останній раз я поїхав 1987 Lada SLX 1.6 був 86 кінна потужність, про те, що ви очікуєте від більшості електроприладів на вашій кухні.

Він зробив звук, якби він їздав на рубль, був повільніше, ніж тектонічні пластини і просто відмовився піти в повороти. Так, кожен Лада мав рульове колесо. Я не знаю, чому, тому що людина, яка має сили, щоб повернути її ще не народився.

Те ж можна сказати про гальмівний педаль. Незалежно від того, наскільки важко ви не натискати, єдиний спосіб зупинитися, щоб приїхати в лампу.

Не дивно, що багато британських норрів захопили своїх ляда для надійного Робін. Водіння на трьох колесах було безпечніше.

Звісно, багато хто вірив, що так як Леді може витримати російські дороги, російські зими і російські жінки в пасажирському місці, вони повинні бути не менш надійними.

І це правда. Двигуни зазвичай успішно пройшли 400 000 кілометрів.

На жаль, насос, електрика, стартер, генератор і система запалювання постійно зламали.

А щоб отримати запасну частину, вам довелося подати письмову заяву на місцеву владу, почекати рік її розгляду, а потім ще шість років для самої деталі. Хто не працює.

Єдина позитивна риса Ріва була її дешевизною.

Не забувайте, що для удару до обличчя також не доведеться платити дорого.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

Є ще два страшні автомобілі: FSO Polonez і Morris Marina, номер 1.

Що, збігаючись з тим, що комуністичні Тільки місцевими

через Джеремі Кларксон стовпці

Джерело: