Вибропогружатель

Головна
Зранку я ходив в лісах - кальмарний будинок перетворився, 4 крихітних кальмарів знизився на землю, мама захопила одну і переніс його десь, очевидно, до нового гнізда ... На землі залишалися інші три кальмари, безпорадні абсолютно, тільки очі відкриваються. Вони не залишаються на дереві, вони падають.

р.

Squirrel мама з кальмарами

Два бабуся залишалися на вигляді, я побігаю до управління тролейбусами (близька організація), приніс фіксатор, відреставрував будинок. Один, ми половили 2 кальмари і відштовхуємо їх назад. Після 30 хвилин мама кальмарів повернулася, перевіряючи, де її діти зараз, піднялися дерево до третього кальмара (він, фольга, висить весь час і впав весь час від 5 метрів висоти), вирощене молоко вправо там сходи і перетягування його до нового укриття... На шляху я майже впав з дерева (великий кальмар!). Самі кальмари приступають, поки не зафіксували будинок для них, весь час вони приходили до землі, прийшли до нас ... (І собаки просто почали ходити, коротко, жах.)

р.

Контролер Trolleybus зберігає кальмари

Висаджуємо ці кальмари на дереві, вони знизилися від неї постійно, бо ніжки ще слабкі. Це над. Добре виглядає. Я думаю, що мама збирається повернутися до цих двох дітей і взяти їх до нового будинку. Я був заспокійливим в домашніх умовах

доб.200

Джерело: