Кришталево чисті води річки Верзаська

Вода в річці Верзаска настільки прозора, що можна побачити в деталях мост над ним від глибини 15 метрів. 30-кілометр Swiss River відомий по всьому світу за своїми бірюзовими водами. Більшість з них фотографуються зверху, з гір, а фото, зняті знизу, набагато рідше.

38-річний фотограф Клаудіо Ґазаролі відвідав річку в місці, де був побудований арочний міст, відомий як «Roman Bridge». Раніше він фотографував площу, як і всі туристи – зверху, але зараз він хотів буквально «очищати глибше» і знімати знаменитий туристичний сайт з нового кута – з під водою. Для того, щоб контролювати камеру в підводному світі, вона займає деякий досвід, але дайвінг, який займається фотографом протягом багатьох років, сприяло створенню рідкісних фотографій – коли наземні предмети фотографуються через багатометровий водяний стовп.
12 фото через тера-z

Сай-Газаролі: «Я хотів показати красу цього місця в новому вигляді. Тут є дві пам'ятки – натуральні і чоловічі. Перша річка, друга - міст. Прозорість води дивує. Я люблю це місце і відвідав його близько двохсот разів. Я хочу фотографувати підводний світ Версазьки протягом тривалого часу і зараз я щасливий.

03 мар

04 мар

05 мар

06 мар

07 мар

08 мар