Казах розкриває формулу для палива НЛО для землеробства

Інвентар Жєнбек Баібусинов з Каратау (Казахстан) стверджує, що він розкрив секрет антиматтера без будь-яких зеронових комірок. За його словами, антиматтер є ідеальним паливом для космічних апаратів.

У теорії антиматтер може стати відмінним джерелом енергії. Оцінюється, наприклад, коли один кілограм антиматтера і один кілограм речовини, що надходять в взаємодію, енергія буде видана як при вибуху 42,96 мегатонів TNT. Тільки тут, щоб отримати оксамитовий кілограм, поки ніхто не досягне.

Античастинки в нашому куточку Всесвіту не живуть довго. «Наукові люди по всьому світу намагаються зробити антиматуру», – розповідає Жанбек Байбушнов. Великий Хадрон Collider був побудований в Швейцарії. Намагаючись зробити антиматтер! І я знаю, і я можу показати вам докладно, як зробити антиматове паливо.

Я вже провів початкові тести двічі і отримав позитивні результати. Жанбек Байбушинов, до речі, ділиться думками наукової фантастики та уфологів про те, що антиматтер використовується як паливо НЛО. Ця теорія не схожа на те, що вона здається на перший погляд. [next] Він відомий, наприклад, що вчені компанії Positronics Research, які фінансуються дослідницьким центром НАСА, вже створили два проекти ракетних двигунів на основі антиматтера.

Експерти оцінюють, що кілька дробів грама матерії буде достатньо літати до Марса. І поїздка не триватиме шість місяців, як на ракеті з хімічним двигуном, і від 45 до 90 днів. За підтримки проекту Жєнбекк Байбусинов нещодавно звернувся до Міністерства промисловості та нових технологій. Він ще не отримав відповідь.

«Я не потребує Нобелівських премій», – коментує винахідник.
до Головне, що проект працює. й

Джерело: