Один робочий день ветеринара

37 фото + кілька літер
обробка

ЗАМОВИТИ

Привіт! Моє ім'я Наталії і я ветеринарний. Я живу в МО з чоловіком і двома роликовими котами.
Я розповім вам про мій регулярний робочий день, п'ятниця, 20 квітня 2012 р. Не буде ніяких кров'яних деталей, а також складних умов - все описано так, що це зрозуміло. Фотограф - медіокрем, камера - це простий мильний ящик, тому будь ласка, не судити строго якість фото. У день був маленький песець і шукав годинник, щоб зробити картину щось на своєму фоні не було часу (і тварини не надто захоплені), тому я згадую приблизний час в тексті.

П'ятниця. Ранок починається досить пізно сьогодні. Мій чоловік залишив на роботу давно і я лежаю «зірку» на ліжку.

З мене новий день відповідає як кішки, але старше, переконавшись, що я отримав відразу йде в чашки, а молодші шафи до ванної кімнати і кухні. Сніданок для кішок, власний.

р.

Я не маю багато часу, тому я буду готовий до сніданку і отриманий протягом 20 хвилин. Подорож займає ще 20-30 хвилин, і тут я, де проживаю 10-12 годин на добу. Ви можете провести марафон вранці.

На роботі теж є голодний кішка. Я не можу уявити диван без його розслабленої тушки і відчайдушного очищання.

, Україна

10 хв. І хоча є завжди операції, записані вранці, перше, що я лікую пацієнта, який лікується в нашій лікарні. Він старий і тяжко хворий, це не випадок, коли ви можете перенести ІV «на пізнішому».

10:30 хв. У лікарні чекають кілька котів. Немає нічого важкого сьогодні - стерилізація і кастинг. О.Р. готовий, О.Р. на шляху.

59183318

Першим є красива жінка, власники якого просять виконувати операцію по боці. Вага кицька майже 7 кг. господиня чекала під дверима весь час, поки операція збиралася, потім сіла над котом, поки вона отримала ІV, і приймала додому акуратно притискаючи її грудей.

11:30 до 20:00 Кавові запахи з кухні, але можна тільки мріяти про неї. В той час як кварти О.Р., я годую кроликів. Вони величезні і люблять руки людини. Білий хлопчик особливо вражає.

11:50 кв.м. Ми готуємо два коти, які розрізняються тільки у віці. Кіт-мама буде першим. Все добре вирушилося, до того часу в клітку кладуть лимани - наймолодші вже зафіксували на столі.

...

13:00 - 13:30. Час відпочинку. Я пишу каву, іноді навпіл з какао. Тепер мені потрібно заряд вакантності (який з непарних напоїв навряд чи вийде), тому + какао. Я не пишу кофеїну на роботі.

13:30. Повернутися до О.Р. Цього разу кішка була молодою і все було зроблено швидко. Що відбувається в результаті.

Кіт, зроблені сьогодні. Отже, ми закінчилися цими:

970897

14.20-15.30. Мій спосіб – до екстреної кімнати. Чекаємо кота, яка, згідно з власниками, «не збираюся в туалет на тиждень». У блодері, кішка вже лежачи «рака» і хоче. Ну, побажання досить покійна - кладуть сечовий катетер, злити сечу. кішка щаслива. Власники не дуже, вони вже знають, що таке уролітіаз. Очікується на результати випробувань, написання призначень.

Далі кішка знову. У нас є два тижні тому з грижею. Успішно керований. Приходьте прибрати стібки. Так що «поганий» не турбувався - власники дав йому пити в домашніх умовах ... valerian.

р.

І кошеня. Вік - день міцності. Діти знайшли в сумці біля сміття. Уся родина прийшла запитати, як годувати і вижити.

15:30. П'яний сусід вистрілив собаку. Я збираюся швидко і бігати (це було ближче і простіше, ніж шукати переправу залізницею). На місці виходить, що можна не кидати, собака не перший день знімається на даху. Я мав піднятися до даху і дати туди першу допомогу. А потім звести собаку вниз. Він не займе довго, постріл пішов на плече і ледь доторкнувся кісток.

16:30. Цього разу це не кішка в операційній кімнаті, це собака. Але для тієї ж мети стерилізація. Навесні, бум.

17:30. Я зроблю з О.Р. і я знаю, що я не зможу сидіти ще. Догляд за кроликом. Для кастингу - занадто багато він любить ніжки і кішки господині.

18:30. Мокрий кішка зустрічає мене в кімнаті прийому. В той час як я був відхилений, мийка була використана. Деякі люди боїться мити своїх котів, і це, слухаючи запахом в офісі, доведеться мити.

І кішка, яка нагадує добре-trodden boot. кішка повинна бути повністю поголені, вона виявилася своєрідною «линою»:

19:30. День роботи надходить до кінця. Я дуже сподіваюсь залишити роботу вчасно, в домашніх умовах багато речей. Я даю котів, собаки і кролика від лікарні до власників, зробіть другу крапельку до нашої старої людини і посидіти, щоб мати приємний вечір - заповнювати журнали. Звичайно, вони допомагають мені. Вона завжди допомагає мені.

Потім чистка. Чистка О.Р. досить добре. Позбавити сміття і викласти все на місці.

Моя підлога і поверніть на кварцові лампи. У номері також є прибирання, але пізніше. Я довіряю себе, я не люблю працювати на плечі інших людей, і я довірю себе більше.

Вечір щеплення часу. Обов'язкові питання, вимір температури, журналювання, виготовлення вакцин ... і все знову. У такому прекрасному транспортному транспорті з'явився перший "імпіці":

р.

Друге Spitz. Дуже торкнутися і злагоджено, лизати руки, і його лапи згортаються і його зуби потовщуються.

Не всі змогли взяти фотографії своїх тварин, тому я покажу вам солодку останню потерпілість річного вакцинування, красиву Єву:

20:30. Головна? Ноп. На прийомі кішка, з якою витяжна дитина тягне кінчик хвоста з гумкою «гроші». 1 тиждень тому. Відкрився сьогодні, 30 хвилин тому, коли кішка почала згасати її хвіст. Вони не знімали, вони принесли їх з ними. Хвіст повинен вирізати.

21:30. Швидка чистка, без допомоги, звичайно.

Я збираюся додому.

3610Р. 4200Р.

В домашніх умовах є голодні тварини і чоловіки. Вішний чоловік просто відкрив свої очі:

Але перше – вивчити. Не втратити форму і поїзд будепотужним.

23:00. Годування тварин, риби і себе. У мене є 3 акваріуми - трав'яниста 240 літрів, псевдо-мора 20 літрів (керель і його жінки живуть там) і креветка 20 літрів. Акваріум знаходиться в третьому місці після моєї іншої основної пристрасті – роботи і приготування їжі.

...

221280

23:30. Тепер починає реальний відпочинок, я займав своє улюблене місце на дивані, в улюбленому затишному халаті з ноутбуком і величезним літром чашки.

В'яжемо цукерки і п'є молочного сиру.

Але я чекаю, що це ліжко. Підказка виражається попитом «мау» і демонстративним переходом до спальні.

Ну, він правий, отримай знову завтра... о 8:30

Всі

Джерело: