472
Rare "Волга" миготливий хром краси
Зареєструватися
22 зображень
На вулицях, нарешті, тепло і власники закочували свої красиві автомобілі. Упродовж останніх вихідних відбувся відкритий сезон різноманітних автоклубів.
Я змогла відвідати відкриття клубу шанувальників ГАЗ-21
3250Р. 3700Р.
Зібрали в Горькому парку.
02. Мар
477472
03.03.2014 р.
Прибули багато автомобілів різних років і модифікацій.
04.03.2014 р.
, Україна
Про 40.
05. У
Так, ніхто не схожий. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Дуже добре відреставровані і не дуже добре. Деякі зберігали свій оригінальний вигляд. Незважаючи на те, що зараз практично всі Волги відновлені, і під «ідем» приховані дуже хороші реставрації власниками.
06. У
07. Мар
8764976
08.03.2014 р.
Кожен відрізняється і яскравою. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.
09.03.2015 р.
Двокольоровий колір виглядає особливо красиво.
10.
11.
Далі всі утворили стовп за номерами і пішли на оглядовий майданчик.
12.
Ми не допустили в гору Воробей, не зрозуміло, чому в'їзд був заблокований. DPS не схожий на старі автомобілі.
13.00 р.
Ми дуже щасливі, щоб одружитися, що день. Кілька весіль тепер мають унікальні фотографії з букетом старовинних Волгас
14.
До речі, це не просто Волгас. Ось старий Москвич.
15.00 р.
16.00 р.
Тоді колона очолювала місто Москва.
17.00 р.
18 років
р.
Такі машини завжди приваблюють багато переглядів. Хтось постійно дрочить і відкидає щастя. Це велике, що є люди, які готові перебудувати старих автомобілів.
19.00 р.
, Україна
По дорозі не всі Волгас були присутніми. На пізніх моделях він був покинутий: в нещасних випадках він заподіяв додаткові травми жертвам. І колись був правило: Я прийшов до того, щоб з оленою - я повинен видалити його.
20.
Московська міська зупинка. Тоді весь клуб пішов, щоб відсвяткувати відкриття в кафе.
21.
р.
Це російська автомобільна промисловість. Він був дуже гарним.
22.
Всі
Джерело:
22 зображень
На вулицях, нарешті, тепло і власники закочували свої красиві автомобілі. Упродовж останніх вихідних відбувся відкритий сезон різноманітних автоклубів.
Я змогла відвідати відкриття клубу шанувальників ГАЗ-21
3250Р. 3700Р.
Зібрали в Горькому парку.
02. Мар
477472
03.03.2014 р.
Прибули багато автомобілів різних років і модифікацій.
04.03.2014 р.
, Україна
Про 40.
05. У
Так, ніхто не схожий. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Дуже добре відреставровані і не дуже добре. Деякі зберігали свій оригінальний вигляд. Незважаючи на те, що зараз практично всі Волги відновлені, і під «ідем» приховані дуже хороші реставрації власниками.
06. У
07. Мар
8764976
08.03.2014 р.
Кожен відрізняється і яскравою. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.
09.03.2015 р.
Двокольоровий колір виглядає особливо красиво.
10.
11.
Далі всі утворили стовп за номерами і пішли на оглядовий майданчик.
12.
Ми не допустили в гору Воробей, не зрозуміло, чому в'їзд був заблокований. DPS не схожий на старі автомобілі.
13.00 р.
Ми дуже щасливі, щоб одружитися, що день. Кілька весіль тепер мають унікальні фотографії з букетом старовинних Волгас
14.
До речі, це не просто Волгас. Ось старий Москвич.
15.00 р.
16.00 р.
Тоді колона очолювала місто Москва.
17.00 р.
18 років
р.
Такі машини завжди приваблюють багато переглядів. Хтось постійно дрочить і відкидає щастя. Це велике, що є люди, які готові перебудувати старих автомобілів.
19.00 р.
, Україна
По дорозі не всі Волгас були присутніми. На пізніх моделях він був покинутий: в нещасних випадках він заподіяв додаткові травми жертвам. І колись був правило: Я прийшов до того, щоб з оленою - я повинен видалити його.
20.
Московська міська зупинка. Тоді весь клуб пішов, щоб відсвяткувати відкриття в кафе.
21.
р.
Це російська автомобільна промисловість. Він був дуже гарним.
22.
Всі
Джерело: